Туй да съм Дюканка хич не е шега и преди да питам първа страница чета - 222

• 29 017
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Привет на всички вас,момичета!Присъединявам се и аз към вас и се радвам за вашите постижения.Аз съм на Дюкан от 18.03.2008г.и се преборих с 35 кг.Имам още 13 да свалям,но лакомията ми ме проваля непрекъснато.По Коледа и Нова година зарязах диетата и се получи при мен отмъщението на тлъстинките,качих 5 кг и въпреки че станах отново режимна,нищо не свалях.Преди седмица си взех японския чай Инхуа и започнах да си помагам с него,защото съм твърдо решена да постигна крайната си цел.
Шуши,наистина изглеждаш невероятно и си огромен стимул за всички нас!
Миле-на,аз съм долу-горе на твоя хал и целта ни е една и съща,надявам се да я постигнем.Решила съм да се тегля един път в седмицата и дано в петък имам с какво да се похваля!
Желая на всички вас много минусчета,за да има с какво да се подкрепяме! Simple Smile

# 706
Здравейте готини дюканки! Hug Hug Hug

Първо искам да поздравя всички именички и да им пожелая много здраве и поводи за усмивки smile3525  love001
ВАЛЕНТИНА ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН  bouquet  bouquet  bouquet
mmmshushy80 хей мацка изглеждаш зашеметяващо,голяма промяна БРАВО smile3501 smile3501 smile3501 мила желая ти от сърце да продължаваш в същия дух много си хубавка!
Аз днес съм +1  ooooh! Whistling ooooh! Whistling ooooh!сигурно от вчерашния празник Embarassedно ще го преборя!
Благодаря на всички ви за хубавите отзиви,чувствам се прекрасно благодарение на вас и искам да ви гушна всички които ми помагате Hug Hug Hug Hug Hug
P.S. А рецептите на ТУМБА-ЛУМБА наистина са вълшебни благодарение на нея имах прекрасна дюканска торта за Р.Д.  
  bouquet за теб ТУМБЕ!

# 707
Ау,благодаря ти,мила.
Невероятен вид ще си направя страхотна маса.То човек се награнва само от вида.Супер е.

# 708
И аз да се отчета, за 22 дни съм -6 кг, но преди три дни направих гнойна ангина и реших директно да си мина в 3та (за да ям по-разнообразни неща), доста см съм свалила, а те за мен са по-важни от килограмите.

# 709
Шушееее,много си ни хубавка .  love001 newsm10
Трите килограма не вярвам да не ти отиват ,така че спокойно. Hug
Офф,много ми е сдухано нещо.Това седене в къщи почва да ме изнервя вече. #Crazy ooooh!

# 710
tonnny_bg за колко време смъкна кълцата и да попитам 3та фаза продължава например за 2кг 200дни,а ако качи някой килце,минава ли на втора или не. newsm78

# 711
3-та фаза продължава, колкото кг. си смъкнала х10(не х 100), напр. за свалени 2кг. 3-та фаза продължава 20дни!!!  Hug

# 712
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     Днес, като гледам, е бил деня на плюсовете... От къде се взе тази излишна вода  newsm78 Ха дано да утре се е оттекла обратно, че никак не е хубаво да ни тежи по кантарите  Naughty Crossing Arms
     Я сега да честитя имения ден на всички Валентинки - явни и замаскирани  Laughing Желая ви... Толкова късмет, колкото не можете да понесете, толкова щастие, колкото не сте предполагали, че може да има, толкова здраве, колкото не сте очаквали и толкова поводи за усмивки, че да хванете мускулна треска на лицето!

milaniika, не знам от къде ги вадиш тези бисери, ама днес цялата градина се тресеше от смеха ми  rotfImbo  Още ден - два така и като нищо ще дойдат чичковците с белите престилки и ризата с дългите ръкави дето се закопчават на гърба  Joy
     scarlette, добре дошла  Hug Нооо не бива да ти се гади от режима  Naughty Намери начин да го направиш приятен, защото иначе нищо не правиш!
     sunny beach, три килца за месец са си точно като по учебник  Peace Хич не се депресирай, че така не си помагаш, само усмивката и доброто настроение помагат, когато край теб е сиво  Hug Heart Eyes
     джуджанка, добре дошла и на теб  Hug Ама не мога да разбера какво им е вкусното на тез рачешки рулца... Два пъти през живота си съм ги пробвала, при това в разни салати и са ми бльок  Sick - нишесте подправено с натриев глутамат... Дето са условно режимни е друг въпрос.
     Рени67, 2-3 килца можеш да ги разкараш всякак  Peace Пъки  тя четвъртата е много относително понятие... Я не се коси, ами си хапвай както пише по книгите(на Дюкан!) и си свиркай  Whistling  Hug
     bubka90, ако си си спортувала до сега, не се отказвай Peace Само за десетина дни намали темпото, докато организма ти се напасне към новата атака  Hug
     миле-на, я я давай рецептата за тази рибена каварма, че аз използвам режима да си отям на риба и от всякакви идеи се възползвам  Wink
     zorita, слънце, не са с обратни хромозоми, те направо са си генетична грешка на природата това мъжете. Ма пък без тях не е интересен живота  Wink
     tonny bg, аз пък като съм заслабналааа, аха и да се свърша  Joy И какви са тез на мрачни мисли, да ти търся ли алпийски спасител с въже и пълна екипировка или ще се измъкваш сама?
     Danili, тъз фолиева киселина... Да не ни зарадваш със следвашото дюки бебе  Wink Само ако искаш де...
     mmmshushy80, за кой ли път те гледам и все като за първи ти се радвам  Hug И все не мога да повярвам, че и аз съм се променила по подобен начин, още си се виждам като буре в собствените си очи...
     Milasimi, честита месечинка  Hug Но май е права  zorita да се почесва умно...  - хем искаш да ти се зарадваме на успеха, хем пак рушкаш с рогите напред. Ами за такива неща си говорим в тази тема, това ни вълнува и си го споделяме, пък и не виждам нищо срамно или противоестествено... Ма то какво ли разбирам и аз - даскал по биология... А и изказването ти за плюскането ме подразни... Ние вече не плюскаме, храним се разумно и режимно, защото ефекта от плюскането, независимо по колко пъти на ден (аз станах 120 кила с хранене 2 пъти на ден) вече знаем какъв е.
     victoria76970, хайде включвай се в нашата надпревала с Lucie, че и ние с нея така се борим с по наколко кила, аз с повечко де, амен колкото и ти с 12-13, и все не можем да ги преборим  Blush Така че ще се радвеме да пишиш по-често и да ни ръчкаш   Hug
     Девойки, аз да ви се похваля... От години не ми се беше случвало да се почувствам пред някого дребна, слабичка и крехка, но тази вечер имах удоволствието да се почувствам точно така и беше толкова приятно... Ама бях точно като това мъниче

и понеже искам да се порадвам на това чувство още поне една нощ, ще ви пожелая и лека нощ с него. Много  Hug Hug Hug за всички желаещи и дано утре е ред на минусите

# 713
Минавам да пожелая лека нощ.
Също така да се извиня,че занимавам форума с женските си неволи!

# 714
Също така да се извиня,че занимавам форума с женските си неволи!

Стига глупости, бре  Hug То си е радост  Wink  Сега като мине и замине, ще видиш как бързо ще олекнеш.
На мен пък януари въобще не ми дойде и си ходих така подута и в очакване две седмици. Ама тя мойта е друга, две години нямах цикъл, че то бременност, кърмене... и още не е съвсем регулиран.
Никой не е длъжен да чете постове, които не му харесват. Но когато са свързани с теглото, са по темата.  Дюкан е писал за цикъла, овулацията, критическата и т.н, значи можем да ги обсъждаме и тук!

Тони бг, малко ми е водата, малкооооо.... Тя ако беше много, добре - щях да съм се отводнила, пък сега ...  Crossing Arms
Ама ще пия, ще лоча, това да ми е проблема.
__________________________________________________________________________________________________________

Tърновска среща на 23.02 към 15ч

# 715
Добра вечер и от мен. Четох подробна на блога за подсладителите, но не мога да преценя кой вид Стевия става за термична обработка. Можете ли да ми помогнете. Прегледах и биозона, и nowfoods, и други, но не пише нищо конкретно или поне аз не видях.

# 716
tonnny_bg за колко време смъкна кълцата и да попитам 3та фаза продължава например за 2кг 200дни,а ако качи някой килце,минава ли на втора или не. newsm78

Значи аз почнах режима на 16.02 от 80 кг ( скоро ще черпя за годинката  Flutter) .На 24 май влязох в трета със 67 кг (по калкулатор ми каза 69 ама аз реших още два надолу да имам аванс ),обаче пусти страх не включих всичко позволено за трета фаза и отслабнах още 7 кг .Карах си общо взето на ПЗ + 1 гала седмично,от време на време по 1 плод и това е.Та свалих до 60 .И после почнах същинска трета т.е. от октомври месец .Сега поддържам 60-61 и 62 след гала.Хората два пъти се връщат във втора ,а аз карам поправителна трета ама нищо де ,на 60кг по се харесвам и по-леко ми е.Плюс това много е важно да не се протаква режима ,защото идва един момент ,в който се уморява организма и за да не се посегне към нещо нережимно ,по-добре трета.Отделно че аз съм много под калкулатора. bowuu По-трудно ще ми е със задържането ,но се надявам танците да регулират нещата и да не се появи кой знае какво покачване ,поне не видимо. Flutter

Мацки ,вижте какво намерих :много хубави рецептички има. Party Party Party

http://pier-diukan.hit.bg/recipes/sweets/

# 717
  • Испания
Мацки ,вижте какво намерих :много хубави рецептички има. Party Party Party

http://pier-diukan.hit.bg/recipes/sweets/

Тони, рецептите са препечатани оттук-оттам и всички са известни. За шоколада някоя от нашите дюканки я написа тук преди време във форума. Освен това има рецепти със сирене или кашкавал за първа фаза. Да не се подведат някои нови дюканки.  Naughty

Зачетох се и в раздела продукти и  Shocked

Гарденийке, преди режима с месеци, да не кажа години, не пиех вода. Като започнах, си наложих като лекарство сутрин, обед и вечер да пия по едно половинлитрово шише с вода. Между храненията - отделно. Сега ми се налага вечер малко да се ограничавам, защото иначе нощем не ми остава време да спя.  Joy

# 718
Ако се зачетеш и във форума............  #Crazy

# 719
  • Испания
Ако се зачетеш и във форума............  #Crazy

Зачетох се и второто нещо, което видях, че прекален светец и Богу не е драг и приключих.  ooooh!

Видях стара наша почитателка се е явила...  newsm78 И пак хапе наред. Доскучало й е сигурно...  Joy

Общи условия

Активация на акаунт