Туй да съм Дюканка хич не е шега и преди да питам първа страница чета - 222

• 29 016
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
Момичета да ви питам нещо във връзка с подсладителите. Доскоро ползвах само течен Суитли (една малка опаковка за доста, доста време отиваше), но последния път реших да пробвам HUXOL (извинявам се, ако съм му сбъркала името, че не е пред мен). Та сега на въпроса - Суитлито определено, ако не уцелиш количеството ми горчеше, а при HUXOL определено такова нещо не съм забелязала, но ме притеснява факта, че като че ли от него трябва да се сложи по повече (май по-леко подслажда). Споделете моля на какво се дължи това - дали съставът им е различен и ако може да се каже кой от тях е по-безвреден? Гледам, че има и други видове - не помня имена, но ги видях в Била и в ДМ. Вие какъв подсладител ползвате и какъв бихте ми препоръчали? И сега с риск да ме сметнете за много нахална да попитам за киселото мляко на Герма 0,1% - разфасовката е с добър грамаж и цената също е добра, но не съм видяла скоро да е коментирано става ли или не става за режима. Имам спомен отпреди, че не го одобрявахте заедно с Културата (може би поради съставът му), но какво е последно мнението ви за него (защото киселото мляко ми е любимо, но вече Вереята 0,1% ми е толкова гадна, че не мога да я понасям).

# 691
Наскоро си взех Герма и суроватката беше желирана вътре  Sick
Цялото мляко беше едно такова нишестени и като желирано - бляк  Sick
Никога вече няма да си взема  Naughty
някой друг забелязал ли е или само аз съм попаднала на такова?

# 692
Ами, аз си взимам редовно Герма и досега не съм забелязала подобно нещо...може би партидата е била кофти  Thinking

# 693
Danili, аз пиех фолиева киселина миналата година НеоФолик Мета. Не му помня милиграмите. Не мисля, че може да има някакви странични ефекти и не знам за противопоказания да се пие по време на режима. Дори ми е в списъка с нещата, които да си купя от Бг при командировката. Не, че тук няма...., ама нали е от Бг а и вече съм го взимала...

# 694
  • Морска приказка
 Hugpussycat много ти благодаря за отговора.

# 695
Дзак набързо.
Валентина честит имен ден!
Да се отчета - паднах най-накрая под 69кг. Даже онзи ден го докарах до кръгло 68кг, но след вчерашната гала - 68,6кг  Rolling Eyes.
Важното е, че помръдвам надолу, пък макар и бавно. Тая трета олекотена в крайна сметка я подкарах като ПЗ + 1-2 плода на ден + малко сирене/кашкавал почти всеки ден + 1-2 гали седмично (като те включват и бобови и тестени), а млякото си го ям основно обезмаслено. Така най-добре ми понася.
monnn много малка Дара бе! Ти затова не спиш явно. Пробвай с повече риба.

# 696
  Как сте сладуранки , днес ми е тръгнало на побликуване на снимки и да стимулирам новите ни попълнения ето моят резултат !
 предии http://shushy80.snimka.bg/friends/shushy.293317.11416185

01.04.2009 http://shushy80.snimka.bg/friends/shushy.293317.11416869 в момента съм +3 кг

Хубава вечер от мен и много много целуФФки  Heart Eyes

# 697
Здравейте.
Днес правя точно един месец на режима на Дюкан и влязох да се похваля с чудесния резултат.
От 10 януари до 10 февруари - 8 кг.
През удърната фаза (5 дни) - 4.
Останалите - няколко за няколко седмици... един кг за последните два дена.
Сега режимът ми е много "спартански" и ако резултатът е главоломен (с ефект почти като през удърната фаза)... пак ще се обадя да споделя.

В тази връзка кое кисело мляко било с 1% или с 1.1% масленост и ала-бала - тия неща не ги мисля, тука имаме само един модел low fat и колкото процента - толкова. Важното е да не плюска човек по 5 пъти на ден (и с 4 се оцелява) Wink и да не яде в големи количества - той стомаха като го научиш малко да чака и на малко да се радва, повече не му трябва. А това става бързо.

Ми това е. Simple Smile

# 698
mmmshushy80  страхотна си  Hug Hug HugМного ви се радвам като виждам разликите от преди и сега newsm44 голям стимул сте ми
Дано скоро и аз да мога да се похваля с такива резултати Praynig

# 699
леле шуши, изглеждаш невероятно, пълна промяна!!! прекрасна си!!!  Shocked

# 700
Просто ме учудва как понякога ни сравняват с някакво малоумно стадо, част от което никога не биха искали да бъдат, а след това дотърчат с надеждата всичко да е забравено  Whistling

# 701
Добра вечер!
Шуши невероятна си! smile3501
Валентина честит имен ден,да ти е живо и здраво името!
За моя плюс вече си има обяснение МЦ,преди малко ме зарадва

# 702
За моя плюс вече си има обяснение МЦ,преди малко ме зарадва[/left][/left][/left]
Браво, винаги се радвам да чета такива неща из националните форуми...

# 703
mmmshushy80 наистина е голям стимул за мен да гледам какви резултати сте постигнали,браво   Hug

Валя честит ти праник и от мен,много здраве ,късмет и пари и шепа добри приятели   bouquet
Момичета хелп,точно се надъхах за диета и днес ме сюрпризираха,че в събота ще имам гости,хората решили да си празнуват 14 февруари в къщи без да ни питат.И сега ,какво да готвя ,да им спретна от Дюки манджите та да не ми връткат номер ,ама от тези измишльотините. Close
Сериозно дайте идеи,но така ,че и аз да празнувам не само някои.
А и един въпрос в трета фаза ,абе ще питам ,като стигна хайде.
Отивам да си хапна шишето.
Прегръдки на всички  Hug Hug Hug

# 704
elyam ето ти безумно вкусни и режимни рецепти на Тумба Лумба

Шуши-муши страхотна промяна (виждам я за пореден път  Wink ) и много много ти се радвам. Опасен чар си ти  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 20:42 от pussycat

Общи условия

Активация на акаунт