Туй да съм Дюканка хич не е шега и преди да питам първа страница чета - 222

• 29 204
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз да питам за някви мазилца за стягане на кожата. Едно колежка нон стоп ми пили на главата че трябва да се мажа с нещо за да не увисна. До тоци момент не съм забелязала да увисвам някъде. Стриите си ги имам от преди това, но все пак вие ползвате ли нещо в тая насока Flutter

# 76
Здравейте! И аз да попитам пак нещо-тези трици може ли да не се ядат все пак или? И ако трябва да се ядатвсе пак всеки ден ли е задължително.
Всеки ден от началото на режима...

Аз да питам за някви мазилца за стягане на кожата. Едно колежка нон стоп ми пили на главата че трябва да се мажа с нещо за да не увисна. До тоци момент не съм забелязала да увисвам някъде. Стриите си ги имам от преди това, но все пак вие ползвате ли нещо в тая насока Flutter
Режима е достатъчно добър,за да не се отслабва така,че кожата да увисне...То затова си има периоди на задържане и несваляне,но тогава когата се свива и се намаляват обиколки....
Ако искаш пробвай да се търкаш с утайка от кафе или да се мажеш с някое кремче за стягане(против целулит) с кофеин има доста по магазините

# 77
 #Crazy #Crazy #Crazy smile3514
Едната кърми и го ударила на протеини 6 дена,другата иска да яде по 6л трици на ден ,третата пък пита дали са задължителни  триците...Четете първа страница,момичета!Чететееееееееее!
Juicy,зехтин не се ползва във втора фаза.

# 78
 smile3532 smile3532 smile3532 hahaha hahaha hahaha

Очаквах реакция.............ама те така ще е занапред, така че въоръжете с търпение и подробни отговори, кАниБалка такава  hahaha hahaha

# 79
Мименситкее-15-та месечинка значи..браво сладур,айде време е вече да пускаш техника на някоя друга нуждаеща се мацка,а ти да скачаш в Трета Hug
Тони-и тебе на луда те направи Кантарев,смени ли му батериите Hug
Мирка-Честит празник, радост, здраве и любов  bouquet
Честита годинка на Крис,дъщеря ти е страхотна сладурана и чаровница
Много нови попълнения си имаме в началото на месеца,успех на всички момичета ,режима работи,но е и много сериозно изпитание за здравето и психиката.Бъдете внимателни и четете,става въпрос за собственото ви здраве,пийте много вода
Dundy Sladurska welcome  ама че симпатичен ник имаш,много весел и закачлив,успех с режима!
Зориткаа-ти май извади вече Popcorn амаа нашите момичета спят вече и отслабват Hug

При мене днес нормален П ден с много сьомга и вода,утре очаквам радостна среща с г-н Кантарев
Вече 2 месеца и половина съм в Четвърта и след всеки протеинов понеделник съм минус 1 кг,без изключение .Моята "тайна" е ,че в този ден съм мноого стриктна,ям по възможност само 1 вид месо-най-често риба,и нищо готвено,не ми тежи и на другия ден се чувствам супер

Какво стана с Люската,аз още стискам палци,да вземе да се появи да каже кога да спирам hahaha

Пращам ви малко   Nature Sunny  Nature Sun With Face  Nature Sunny  Nature Sun With Face да ви е радостен утрешния ден

Упсссс,пропуснах да 1еститя първа месечинка на Ттедката-страхотен резултат,бравоо на тебе и  още много минуси на кантара Hug

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 03:00 от Zorana

# 80
  • Пловдив

Много нови попълнения си имаме в началото на месеца,успех на всички момичета ,режима работи,но е и много сериозно изпитание за здравето и психиката.

На чия психика - на новите, или на дъртите?  newsm78

# 81
Тони, мерси, значи ще я успокоя да си яде маджичката без обаче да маже тигана със зехтин.

# 82
Вещиии  bouquet
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 83
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Снощи писах, писах, шарих, сумати картинки накичих и ... сайта взе че се сгъбяса. Така че на кратко: честит РД на Елена на Mirka75 и честита годинка на kris70   bouquet Hug И благодаря за пожеланията, но не мога да разбира защо дружно сте решили, че ако вляза в трета, ще се оттървете от мен  Laughing Знаете ли каква трета ме чака - ще има да ви вися на главите тамън до Второ пришествие  hahaha
     Хайде сега да пийнем и по кафе

Отчет тази сутрин направо не ми се дава  Blush Подозирам, че е от предстоящия МЦ, ама 80.100  ooooh! Направо ми се сгади като го видях #2gunfire Както и да е и това ще мине.
          Усмихнат, спокоен и режимен ден  Hug Hug Hug

# 84
Добро утро и от мен!
Снощи и аз не можах да вляза  във форума-за това днес на патерици
Честито на всички,който вчера са имали повод да почерпят baloni newsm51 baloni
Днес килограмите ми са като вчера.
Ще ви чета довечера,чемного сте изписали,а времето ми емалко.
Взимам си от кафето на Мименситка и отивам да се приготвям за работа.

# 85
Добро утро Дюканки  Hug

Надявам се, че всички днес ще имате по някой и друг минус  Flutter Нито аз, нито любимия не сме се качвали на кантара, но май днес е време  newsm78
Zorana благодаря ти за топлото посрещане и хубавото пожелание.  Hug А, ника идва от филма Крокодила Дънди, от време на време като дете, приятелчетата така ме наричаха, че уж спокойна и тиха, ама по някое време показвам зъбки  hahaha и за да не е твърде хард добавих Сладурска  Blush
Момичета не знам дали е нормално, но изцяло загубихме апетит - хапваме на често по малко. Горе-долу на 4 часа се пада. Вчера беше сьомга, малко извара и кисело мляко. По принцип аз съм като жаба пия много чай и вода, кафето ми е само едно сутрин, но сега забелязвам, че не 3л, а към 4 изпивам  newsm78, сол почти не ползваме. Любимият намали кафето на 2 чаши на ден и пие много чай. Да видим как ще вървим  newsm78

Успешен ден на всички  Hug

# 86
  • Бургас..морето
 Laughing Здравейте момичета, и момчета влели се във вашите стройни редици!...Чета ви отдавна но си мълча,тиша се и сега... Sick Sick изкачам от на мачо пикчо царевичака и се надявам да няма #2gunfire #2gunfire по мен,а  Hug щот Simple Smile колкото и да го усуквам канатра показа 3 цифрички  #Crazy,обещавам да забравя че не обичам месо,трици мляко и с ръка на сърцето подавам молба за развод със сникърса и детската милка Simple Smile надявам се ,че ако имам с кой да споделя и да попитам,туй онуй ша пожъна успехи Simple Smile) Вещи чела съм 1ва страница многократно  #Crazyуж и висшу как се изразява един познат имам амаааа то от глад се истъпява,та се надявам ако искоча с някой глупав въпрос да не ми се карате много  Grinning  Grinning!Че може да ми намерите управдание да се уважим със сникърс на 1вата среща по повод бракоразводното ни дело!Пожелавам ви много минусчета,лек и ползотворен ден!!   bouquet

# 87
ДобрУтро банда  Hug
Снощи самата рожденичка си прочете пожеланията и беше така ухилена ,като настъпено доматче, ама убоо доматче де - нали е Дюки - дете  Crazy  Joy
Момичета, безкрайно благодаря за поздравите към Елена - дарихтеи много щастие и усмивки , и на нея и на мен  Heart Eyes  bouquet
Аз отчет почти не давам вече - щото нЕма кво - цел постигната , не мърдам и туй то  Whistling
Мастерчеее - е как така нЕма да каиш ко ши Едеш - нЕкой миш-маш  hahaha  Hug
Вещи - разсмя ме от сърце   bouquet  Heart Eyes
Днес Ви желая лек ,усмихнат и минусов снежен ден  Wink
ПП:
Цитат
Мирка, радвам се, че се появи  .Доволна си от кънките значи /че и аз съм решила да се пробвам 
Талии- идвай на Ариана - тамън заедно ще се хвърляме на вратовете на непознатите,когато не можем да спрем  hahaha Аз започнах да се засилвам ужким,ама нещо имам проблем със спирането и завоите  Joy ноооо ще стане работата ... понесе надявам де  Peace

# 88
Добро утро,сладурки! Hug
Как сте в този мразовит ден ?
Честит празник на всички момченца-петленца в семействата ви,в това число и на моето !Да са ни живи и здрави синчетата и много да ни радват!
Отчет за днес -61,500.Още му се кумя на кантара и не съм му сменила батериите.Засега маже добре работите с теглото ми. Joy Днеска менюто ще е пиленце,няма как. Hug
Докато не съм забравила:Крис4е,честита ти годинка ,мила.Успешно задържане и повече никога,никога проблеми с килцата да нямаш.И много целувки на дъщеричката ти-красавица и половина!  love001 txtloves
Zorana,такъв протеинов четвъртък мога да карам по 3п в седмицата.Обожавам сьомга. newsm53
Dundy Sladurska- smile3501 на теб и половинката ти!
Варненкиииии,кога ще пием кафе ,а ? newsm08

# 89
  • Пловдив
Леле, Росица, на първо четене съненият ми мозък видя, че ще се развеждаш и искаш по случая да се почерпиш със сникърс  Crazy Добре, че все пак прочетох втори път и с амнезиралия си мозък уж схванах за какво става въпрос Thinking Та да пожелая успешен развод де  Peace И скорошно двуцифрие Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт