Туй да съм Дюканка хич не е шега и преди да питам първа страница чета - 222

• 29 204
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
Мастърче,Зорита добре се чувставам в кожата си,въпреки че нямах нерви за трета.. Blush
Задържам си постигнатите -13 кг,е по празниците качих 1-2 кила но бързо отлетяха.Покрай прохождащата мишка мисля че още ще сваля. Laughing Но най-важното е,че се научих как да се храня,и не лапам както преди. Wink

Гледам тук всичко си е по старо му,(като изключим липсващите сантиметри на постоянството),но това е защото все нови и нови дюканки се присъединяват. Mr. Green Как не се уморявате да повтаряте едно и също,шапка ви свалям-аз нямам тези нерви!  bouquet Радвам се,че не сте ме забравили и специални поздрави на Вещи! Hug

Поздрав http://vbox7.com/play:de9c15d2

# 91
    Здравейте и от мен,слабеещи дами!
   Къде зачезнаха Нарциса и Петенцето newsm78?
   На всички "петлюви"майки  bouquet,а на мене -двойно Joy
   Хубав,отслабващ и успешен ден!!!

# 92
  • Бургас
Здравейте сладурки.Честит празник на всички ни,които сме с мъжки рожби.Да са ни живи и здрави и да ни радват само.При мен нищо ново на кантара,свалените 2кг.си стоят,сега съм на 4/3 /схема измислена във форума,не от книгата/. Ще се тегля като свършат-в неделя.Заради пустите цигари става бавно свалянето но не бързам важното е че се отървах от гадния навик.Предния път много се зарадвах като се притеглих след 10дни и бях свалила.Тая схема ми е по-лесна,с нея няма да объркам дните.Ще кажа на другите нови като мен да четат не само първа страница но и книгата и други неща по темата.Следя тая тема от почти година,чета статии,други форуми и т.н.Дори и някакъв витамин да реша да пия първо се информирам за него.Неправилното спазване на какъвто и да е режим може да бъде със тежки и трайни последици за всеки.А пък ако имате някакво заболяване първо се посъветвайте с лекар преди да започнете.От там тръгват думите "Режима на Дюкан е много вреден и опасен за здравето",от някой който не го е спазвал правилно или е имал заболяване,което е пренебрегнал.На първо място е здравето и след това красотата,моля ви четете.
П.П.пък то пак може да си питаме за някои неща  Laughing Laughing,стига да не са изтипосани  вече във 222 теми на първа страница.Айде лек и отслабващ ден на всички,и да не се сърдим като ни тиганьосат заради някоя глупост свършена от нас. newsm51

# 93
Честит рожден ден на Дидка23!
Блудното чедо се завърна: )) Искам вашето мнение, циците ми бяха понамаляли, но сега са станали двойни. На вас случвало ли ви се е?

На мен след като ми спря кърмата бяха мн малки, а после макар да свалях кг станаха по големи. Е не чак двойни, но доста се позаформиха тъкмо бях стигнала 50кг. Много се радвах понеже обикновено там най-бързо ми проличава ослабването.

Още един стимул за тази диетка Party

# 94
Добро утро сладички днес съм - 300гр
Вещи за теб от една от дъртите  Дюканки ,просто го намерих и не се стърпях да   го капна за теб.
vesito5 ---и АЗ ТОВА ПИТАХ ---Нарциса беше толкова стриктна какво стана с нея  Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 10:24 от mihi69

# 95
  Добрютро  Hug Flutter Как сте хубавелки ... при мен нещата са в обичайната рутина всеки ден едно и също ... аз мисля да не се тегла на кантара скоро чак след седмица ...

По повод Нарциска , когато бяхме на варненската среща и се обадихме и тя каза че е стрикна и е запазила кг , каза че се чувства чудесно ! Но от тогава не съм я чувала , тя мисля тези дни има 1 годинка с Дюкан , знам че беше началото на февруари !

По повод новата Варненска среща с присъствието на Котето , моля да я направите на 13.02.2010 по обяд , за да можем да ви посетим   Flutter Crazy

Хайде хубав ден и цИлуФки  Heart Eyes

# 96
  • София
Здравейте. Имам няколко въпроса към вас, ако може някой да ми отговори Praynig
1. Купували ли сте нискомаслено сирене Култура. Става ли за заместване на Ескуиза, защото не го намерих второто
2. Какво закусвате сутрин. На мен това ще ми е най-трудно, защото никога през живота си не съм закусвала и ще помоля да споделите нещо лесно за правене сутрин
3. Направих си днес едни сиренки по първа фаза, но ми залепнаха за йената без мазнина и едвам ги изтъргах. Освен с хартия за печене има ли някакъв друг трик за печене и задушване без мазнина Peace
Дано да не сте ги обсъждали много тези неща, за да не ми се скарате Hug

# 97
Здравейте
аз съм ЗА среща на 13ти
иха ще има и бургазлийки
режима си върви ...
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug  за всички по много

# 98
1. Купували ли сте нискомаслено сирене Култура. Става ли за заместване на Ескуиза, защото не го намерих второто
2. Какво закусвате сутрин. На мен това ще ми е най-трудно, защото никога през живота си не съм закусвала и ще помоля да споделите нещо лесно за правене сутрин
3. Направих си днес едни сиренки по първа фаза, но ми залепнаха за йената без мазнина и едвам ги изтъргах. Освен с хартия за печене има ли някакъв друг трик за печене и задушване без мазнина Peace

Отговор Laughing Wink Peace:
1. Не, не си купувай сирене Култура или каквото и да е обезмаслено сирене, в Бг такова истинско обезмаслено няма(въпреки указанията на етикета). Не става за заместване на Екскуизата, ползвай си нея. Екскуиза има в ЦБА(CBA), бях видяла в Кауфланд, а и на нашия супермаркет в квартала също я има, така, че поогледай се по обстойно. Обикновено Екскуизата се намира до видовете сирена за мазане в кутийки(напр. Филаделфия и тем подобни)!
2. Закуската може да бъде много разнообразна, ако пожелаеш и положиш усилия-например-правиш си доза хлебче за 4 дни и така 4 дни имаш осигурен сандвич-намазан да речем с Екскуиза и отгоре гарниран с пиле, режимно филе, яйчица сварени, чист телешки суджук(в ПЗ дните с добавка на зеленчук), може да си спретнеш запечен на парти грила сандвич с яйце и извара или принцеска с телешка кайма, ако обичаш сладки закуски си правиш тричави бисквитки или кексче или някоя тортичка, гарнираш с прясно млекце или кафенце и воала. Може да си правиш попарката на Мастърчето-бърза, лесна, ужасно вкусна и хранителна. Или да си сътвориш фалшивото мляко с ориз. Може да закусиш с кисело млекце с накиснати в него овесени трици(дозата ти за деня), подсладено със степче или подсладител и есенция с любим аромат, може да си го хапнеш и натурално или с добавка на нес кафе и подсладител. Идеи много, само да имаш желание и търпение Peace.
3. Печенето на "тестени" изделия ( а и на месни също(кюфтенца например), като за месните продукти-печенето в плик е идеален вариант) в нашия режим става най удачно и най безпроблемно и с чудесен резултат най вече върху хартия за печене, има такава на доста сносна цена в Кауфланд(особено предвид метража и пък си е направо удар в десятката Rolling Eyes Wink Laughing)...Задушаването на продукти става като нормалното "душене"(шегичка Laughing), в смисъл задушаваш само с водичка, но без мазнина, резултата си е същия и липсата на мазнина не се отразява на качеството на задушените продукти.
УСПЕХ Peace!!!

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 10:50 от Tumba_lumba

# 99
  • Бургас
NellyR ,В Б-я няма достатъчно обезмаслено сирене,ако няма екскуиза по-добре си направи от извара,к.мляко и желатин аз си го подправям и с подправка за таратор става супер.Като съм на работа закусвам сладък или солен тутманик от микрловълнова,като само намазвам с олио чинията в която го пека.Като почивам обичам да накисно за 1час овесени трици в к.мляко и малко подсладител и канела.Виж рецептите- страхотни са.

# 100

1.Не съм купувала нискомаслено сирене Култура,защото в България няма нискомаслено сирене.
2.Основната храна в режима са ОВЕСЕНИТЕ ТРИЦИ.Това се закусва до края на живота ни.Различни варианти ,но това е закуската.
3.Какви са тези сиренки по първа фаза?Нещо не разбрах.Сирене в ударната (ако нея имаш предвид,не е позволено).Само с хартия се пече и трябва да се изчака,а не още горещи да ги стържеш с ножа.
Друг трик няма.

Ти чете ли първа страница на темата? newsm78 newsm78 newsm78

Туй да съм Дюканка хич не е шега и преди да питам първа страница чета - 222

# 101
Тук като гледам сме се пренесли повечето от Юлки 2009 г. Hug bowuu

Искам пак да питам. Предварително се извинявам, ако "старите" сте го коментирали.

Има един натурален подсладител - Стевия. Става ли да ползвам него, защото има и доста полезни за организма функции.

# 102
Има един натурален подсладител - Стевия. Става ли да ползвам него, защото има и доста полезни за организма функции.

ДА Peace!!!
ПП Стига да ти допадне вкуса му! Peace

Редакция: Талииии Hug Heart Eyes Hug, ей мЪ на-плацикам си се още във второфазното море дюканско... Laughing Laughing Laughing

# 103
Много благодаря за отговорите!

Вчера като първи ден бях със зверско главоболие. Но не се притесних. При мен винаги е така, като започвам диета. Докато организма ми свикне, че започва тормоза си се бунтува. Днес съм кукуряк. Дано да не се повтаря, че главоболието  е от типа мигренозни и е доста гадничко.

Редактирам се:
Много се извинявам на Зорита, че пристигнахме с автобуса. Просто трябваше да сложите червен надпис "ЗАБРАНЕНО ЗА НОВИ". За соевия сос също се извинявам. Искренно се радвам, че сме те разсмели. Доброто настроение е извор на здраве.  Peace

Знаех, че в доста от подфорумите новите не са много добре приети, но за пръв път се сблъсках с това.

Останете си със здраве!!! Пожелавам ви повече положително настроение!

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 11:38 от Анонимен

# 104
tonny.................... hahaha hahaha hahaha
Снощи писах, писах и се затри, възмутено си легнах 1countingsheep без успея да се доредактирам.
Зорана, аз карам по 2 протеинови и до момента съм доволна, с един не мога да изхвърлям всичката вода. Днес съм -1.200кг, и карам втори протеинов, залепна ми просто тая схема,вече 7 месеца съм в 4-та фаза, и продължавам да търся най-успешната схема, държа твърдо 3 кила под калкулатора.
 goodscale goodscale goodscale
Нарциса ще я проверя, само да влезе в Скаипа. Нали съм контрола............   phoneuu argue  umnikuu #Bad Talk

Вещи, напоследък толкова простотии изчетох тук, че вече си мисля, че някои от новите са ми дар Божи да ме разсмиват...... Popcorn.... Ама аз преди месеци го казах още, ще започнат да пристигат с автобуса, travel тази чула, онази видяла, братовчедка и казала,абе приказката за цигането и луканката един вид..............заемаш се с толкова отговорно нещо и си абсолютно безотговорен към тялото си, а и към децата (за кърмещите с протеиновите дни)......капризи за количества, сирена, соеви сосове.......нямам думи...........  bishop

Тумбеееее, дЖилязна си просто, шапка ти свалям..............  smile3501

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 11:21 от zorita

Общи условия

Активация на акаунт