Туй да съм Дюканка хич не е шега и преди да питам първа страница чета - 222

• 29 205
  • 724
  •   1
Отговори
# 195
Честита сряда!!!
Завърнах се, в настроение съм въпреки показанията на кантаря! Нема да кажа колко са пораженията, newsm43 защото голям срам!!! Но пък не пропуснах ни едно парижко лакомство!
тЕ затва се бях приготвила снощи.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

fight fight fight fight

# 196
  • София
Дюкан разрешава бялото вино като подправка. В книгата има няколко рецепти, в които виното присъства.
ttedkata, да, шоколад може на галата. Wink
happysmile, много ти отива новата прическа. Peace
маик, няколко пъти го споменаваш и срам не срам ще питам - каво е сангрия? Embarassed

# 197
Дюкан разрешава бялото вино като подправка. В книгата има няколко рецепти, в които виното присъства.

# 198
испанско червено вино с нещо - не знам с какво, и с плодове. всъщност знам долу-горе - има малко ром, портокалов сок, нещо газирано - не знам точно какво, лайм и не знам още какво. имаше го в кауфланд - пакетирано в бутилки 1.5 л., после го пробраха, пък аз набарах от някъде 1 бутилка, пък то се засече с началото на режима, аз си пиех, мацките тук се скараха, изпих си бутилката (ми няма да я хвърля я - не стига, че не продават вече, пък и да хвърлям) и после спрях.
така че съм режимна, сангрия не пия, и не отслабвам. дали е възможно диетата да не работи за някои хора. или пък да работи, но тооолкова бавно, че да дава вид, че не работи. знам, че бавното сваляне е по-доброто, ама е супер демотивиращо така  Confused инак от обиколки свалям, да, ама кантарът не мърда. а и обиколките спряха впрочем - то не може талията да стане 60 санта, а  килата да са все така 70, нали  Wink

# 199
Добро утро и от мен.
Аз нищо че се разписвам  редичко - постоянно ви следя  Mr. Green

Кантара днес помръдна  Mr. Green Цели 700гр надолу  Party
От миналата вечер карам само на рибка, да си дам малко почивка от пилешкото, че последните бутчета които ядох ги сложих на гърба си  ooooh!
И въпреки предстоящия МЦ кантара ме радва.

Днес очаквам мъжо да ми купи обезмаслено прясно мляко и може да си спретна някое сладко от тукашните рецепти. Не че толкова ми липсва, ама ей тъй за разнообразие.

Четох в предните теми че някои подлсадители не стават за термична обработка.
На мен мин. година ми бяха пратили Equal - той дали е подходящ  newsm78

# 200
  • Варна

Аз пък празнувам във вторник.

Люска, и аз се завръщам, този път нахъсана и готова за диета. Първи февруари, понеделник, как да на зепочнеш отново с Дюкан. Та така, два дни диета, две кила надолу. Продължавам напред, молех се да се върне лекотата, с която спазвах режима в началото, преди година и половина. Едва сега се получи.

Хеписмайл, хубава си, но русичка ми харесваше повече. Но цветът на косата не е нещо, за което трябва да се косим. След три седмици може да пробваш с нов нюанс.

Виждам доста стари никове завърнали се като мен на поправителен. Виждам и доста нови никове, явно свежи попълнения. Успех на всички!

Женуша, много си права за отказването на цигарите. Трябва да е по време на втора, когато може да се яде неограничено количество режимна храна. В трета и режимната, и нережиманата храна, поне за мен, трябва да е с мярка, защото иначе идва теглилка...

# 201
  Добрютроооо !
 Хеписмайлче , много много си свежа и страхотно ти отива !  Heart Eyes
 Люска , що така  #2gunfire , стига вече , взимай се в ръце !
Дженушка , честита придобивка , лека и безаварийна !
маик , няма такъв филм душица , ако режима се прилага правилно  , няма начин да не работи , в тази тема чета и пиша от август 2008 година и всеки които е дошъл е бил сериозен е свалял и е постигал страхотни резултати !  Другата подробност е че всяко прегрешение в режима действа като игла забита в балон , просто може да си прегрешила преди 1 месец и вече изобщо да не си спомняш , но точно тогава идва задържането , така коварно и демотивиращо ! Пожелавам ти успех   bouquet Heart Eyes
кали 08 , много се радвам да те видя , дано и на живо скоро се видим  Heart Eyes Hug

При мен нещата са нормални и продължавам напред ! Гушки на всички и мноУУ Ва лИбЯ  Hug Heart Eyes

ПП my_new_life_begins , здравей и добре дошла ! Ще ти препоръчам в удърната фаза да се храниш основно с месце приготвено от теб и шунка да използваш само като междухранене , просото в нея има много сол и консерванти , може да задържиш вода от тях ! Пий поне 2 литра вода !

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 09:53 от mmmshushy80

# 202
Мацкии Simple Smile Добро утро Simple Smile
Днес ми е първи дюкански ден . Снощи с братовчедката се мотивирахме взаимно и почнахме заедно - тя на плодове , аз на мИсо  Laughing
Прегледах и блога с рецепти . Ей такова чудо не бях си представяла , режимни торти , сладкиши... BlushСтрахотно Simple Smile

Менюто за днес ще бъде :

- кисело мляко с трици
- 2 варени яйчица
- обезмаслена шунка с извара и 1 малка кисела краставичка
- чаша кола лайт

Това съм запланувала .

А ако нямате нищо против , ще споделя стимула си с вас :  Mr. Green

# 203
  • Варна
добър ден и от мен!

Кали, миличка, къде се затри? много те мисля и се тревожих за теб! Hug Hug Hug нямам търпение да те видя и нагушкам! Heart Eyes

my_new_life_begins
, това е менюто ти за закуска или за цял ден???!!! ще умреш от глад, ако  е за целия ден!!! къде ти е месото, рибата? трябва ти стабилно ядене!

Варненска среща на 13.02 от 13 часа!

Хеписмайлче, сладурка! страхотен цвят! Hug

# 204
Петенце - цветенце Simple Smile , за днес е понеже ей сега излизам от нас и не съм гладна  Tired Снощи ядох доста и първото ми хранене ще е към обяд , а после съм на изпит и няма да мога да ям , после пък на рожден ден  Laughing Каквото успея да сложа по кутийте . Ще си приготвя и още 1-2 яйца с извара тогава . Simple Smile

# 205
  • Варна
Кали, миличка, къде се затри? много те мисля и се тревожих за теб! Hug Hug Hug нямам търпение да те видя и нагушкам! Heart Eyes

Варненска среща на 13.02 от 13 часа!
[/size]

Аз съм на работа по 11 часа на ден. Доста ми идва. Днес имам една среща в 11, та не съм на работа и имам време да прегледам форума. Виждам варненска среща. Къде ще бъде? Смятам да мина да се видим.

# 206

NastyWitch пилето го варих с вода и сложих много малко бяло вино. Така че според думите ти не съм допуснала грешка и мога спокойно да го идвадя от фризера, за да си го хапнем днес. Мерси за отговора  Hug

# 207
ПС- Милото е днес с -700гр. а аз не смея да се кача на кантара, за да не се демотивирам Blush имам хормонални нарушения и не знам дали режима ще проработи при мен. В момента съм 58 и съм добре за моите 170, но искам да си върна старите 52кг. Blush

# 208
  • Морска приказка
Добро утро мили дами. Аз малко се позатрих тия дни, ама от хубаво. Напоследък мои познати много ме хвалят, че съм отслабнала и явно резултат от усилията ми вече е на лице, а да не говорим, че приятелят ми ме кара да спирам вече с отслабването, че нямало какво да пипне вече Laughing  Grinning. Това ми дава и допълнителен стимул, та сега съм във вихара на експериментите с ястия. Тук е мястото да благодаря на Tumba Lumba  Hug , домашната торта по твоя рецепта стана страхотна ммммм. Близо 10 дни се пазех от всякакви сладки неща, ама вчера не издъжах и  я направих, та сега ще си хапвам по малко до края на седмицата, да не прекалявам  Wink.
happysmile честита прическа много ти отива  Hug

# 209
  • Варна
Петенце - цветенце Simple Smile , за днес е понеже ей сега излизам от нас и не съм гладна  Tired Снощи ядох доста и първото ми хранене ще е към обяд , а после съм на изпит и няма да мога да ям , после пък на рожден ден  Laughing Каквото успея да сложа по кутийте . Ще си приготвя и още 1-2 яйца с извара тогава . Simple Smile

стискам палци за изпита! да кажеш какво е станало после! обаче месо нямаш в храненето, миличка! а за да се слабее, трябва да се яде!

Калинце, не сме решили още къде ще е срещата, ще ти се обадя специално да ти кажа! пада се събота, така, че те чакам с нетърпение! Hug

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 11:33 от Petenci-cvetenci

Общи условия

Активация на акаунт