Отговори
# 60
  • на дъното
Благодаря ви момичета,но не знам аз си се притеснявам и това си е. Ходи като балетист само когато усети, че ще падне и тогава се спира и застава на цяло стъпало за да оправи равновесието си направо ooooh!. Дано скоро се научи,че .....
Рени и при вас какво ви е дошло на главата,сега пък мъжът ти Sadдобре,че е по-малкото зло дано всичко се оправи бързо,че и ти милата нерви не ти останаха.Гушни Мирко от нас Hug.
Тук в Бургас днес времето на обяд беше много приятно и направихме една разходка иначе вече взе да ми писва от студ и сняг.
Красе голям бомбон си имате  Heart Eyes Hug
Лека вечер на всички Hug

# 61
Вече съм тотално объркана........ Sad. Мъжът ми се върна преди малко и ново 5. Срещнал д-ра и му казал ,че е ходил при Енчев .Първо, той не бил го чувал, после му казал че трябва да иде на кожен все пак. Сега се объркахме тотално. А и му казал ,че там където е топчето нямало жлези ooooh!.. Влезнах в нета и прочетох подробно за малките слюнчени жлези -еми пише точно това, че се намират непосредствено под лигавицата на устните, небцето и бузите.Незнам какво да правим .Мисля си ,че ако не беше пък за Енчев в смисъл от тази област лицево -челюстна хирургия щеше да си каже знам ли вече newsm78. Извинявайте ,но имам нужда да споделя, защото от тук намирам много ценни съвети на препатили като нас.
Силве ,вече съм за в някой диспансер Hug.

# 62
Рени ако ще се чувстваш по-спокойна отидете и на кожен лекар. 100% съм сигурна, че той ще ви изпрати на лицев хирург.
После се върни при вашия лекар и му кажи, че нито хирурга, нито кожния лекар са чували за него  Joy .
Аман от лекари.

# 63
  • Варна
Рени майка ми изкара тежък грип през ноември и под долната челюст й се появи някакво топче, подобно на това, което описваш. Диагнозите преминаха през аденом, киста, запушване на слюнчената жлеза, тумор, направо за няколко дена се побърка. Правиха й 1-2 ехографии и директно й казаха, че без операция няма да се махне. Накрая отиде при един стоматолог, специализирал в чужбина и я насочи в София за преглед. Абсолютно отхвърли твърденията за тумор и каза, че вероятно се касае за киста, дори може да се опита друг вид лечение, а не директно да прибегне до операция. И сега майка ми ще ходи в София, първо на преглед, а после ако се наложи и нещо друго. Така, че Рени успокой се, ако трябва потърсете компетентно мнение в София, но не мисля, че се касае за сериозен проблем и се надявам да съм права  Hug

# 64
Рени, дано скоро се успокоят нещата и се окаже, че няма нищо сериозно. Стискам палци.

# 65
  • Варна
Рени и от мен имате стиснати палци. Дано всичко се оправи по-бързо.

# 66
Честит първи рожден ден на Шошко!
 newsm59
Честит празник Нефертити!
 newsm51
Честити месечинки на Ники и Рая!
  party006  party006  party006
И въобще честито на всички, които са имали повод да празнуват теузи дни! smile3525 newsm51 smile3525 newsm51
Рени, и от мен едни стиснати палци имаш! newsm17

# 67
˙·٠ pretty٠·˙ , много рядко ни пишеш. Я разкажи как расте Дара, покажи ни я да видим колко е пораснала.

# 68
Добро утро
Ренка,мила дано всичко приключи благополучно Praynig,оф започвам да се плаша от нашите доктори Confused
Силно те  Hug Hug Hug

Цитат
Ходи като балетист

Силве и ние сме така.Още щом проходи Хриси и тръгна на пръсти и така и до днес.Досега не се притеснявах,но сега като ви чета започвам да си мисля дали да не посетим и ние ортопед.Ох дано не е нищо сериозно Praynig
Абе май вярно сме за диспансера Mr. Green

Сега да ви се похваля:
Хриси от три дни спи без passifier Grinning Grinning Grinning
Онзи ден ги изхвърлиха на земята с тати му,аз ги скрих ииииииииии край.Абе от време на време се сеща,но те са при "едно малко бебе" Wink

С баща му решихме да го запишем на ски от детската.Пет дни ги качват сутрин на Витоша и следобяд ги връщат.И идва вторник,тръгва Хриси,аз го гледам от прозореца на градината и  newsm45,щях да откача ooooh!,докато стане 16ч,звънях сто пъти по телефона.
След като отидох да си го взема учителката каза,че се е справил много добре,но той не беше очарован,защото вчера сутринта категорично ми отказа да тръгне.Като ревна и ми вика:Мамооооооо,моря те искам в групата при децата
Еми не мога да го карам на сила,а и да тръгне ревящ няма смисъл,макар,че ски учителите,за да ти вземат парите са готови на всичко.

Лек ден на всички Heart Eyes Hug

# 69
Здравейте момичета!

Липсвахте ми много,  Hug и целувки за вас и малчуганите ви!   bouquet и пожелания за здраве на всички, които са имали малки и големи празници!

Ако ще се възмущаваме от лекари се включвам и аз със  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Моя мъж го оперираха на 8-ми /усукано, прещипано тънко черво/. Не ми се разказва какво изживяхме от 31.12.2009. Близо 40 дена ходене по мъките и.. изписаха го "здрав" от Царица Йоанна и общо над 10 гастроентеролози, хирурзи и разни други прехвалени специалисти го косултираха и лекуваха.. #Cussing out
Добре, че беше доктор Влади Възгечев-най добрия рентгенолог и диагностик в Кърджали /а може би в БГ/ та да открие проблема и решението. Благодаря на Бог, че има такива хора и че всичко приключи благополучно. Сега се надявам да се възстанови и час по-скоро да забравим за кошмара.

Hug ви и отивам да ви изчета

# 70
Рени, дано всичко по-бързо се оправи с мъжа ти, че да не се притесняваш и ти  Praynig

# 71
Днес беше операцията.Д-ра каза ,че всичко е нормално.Освен това топче е отстранил още две по-мънички.Дори не изписа антибиотик.Но утре пак ще ходим да го види.Слава на Бога, дано не ни се налагат повече изпитания. През тези които минахме стигат за цял един живот.Благодаря на всички които бяхте до мен Hug!
Lili,и вие доста сте препатили .Всичко да минава и да се забравя!

# 72
Рени  Hug сега вече можеш да си отдъхнеш. Нека вече всичко лошо да е зад гърба ви.
Лили да се оправя мъжа ти бързо. Другото се забравя. Как е малката.
Исе след като на детенце на му харесва ски училището, не го насилвай. Няма смисъл.
Аз доколкото знам малчовците ходят на пръсти защото не са им добре развити мускулите от вътрешната страна на бедрото и някакви сухожилия на глезена. При едни деца те се развиват по-бързо, при други по-бавно. Важното е да не се насилва детето.
Ние вчера направихме изследванията на Шошко, резултатите му са в норма.
Другия месец имаме ваксина, Приорикс-а. Ох, вчера четох за нея. При много деца е дала странични ефекти ... Я ми кажеше вашите деца как я понесоха?
Светле, как са зъбките на Дарко? Дано да има подобрение. А сестричката ти как е? Кога ще ражда? И скоро не си ни разказвала нищо за Вики , а съм се смяла с глас на разказите ти за него.
Алинка, пропуснала съм разказа ти за  Мими много се радвам че и харесва на детската градина. Хайде времето се пооправи и скоро да се видим, че се забравихме.

# 73
Рени ,много се радвам ,че всичко е наред  с твоя мъж ,дано наистина това са последните лоши неща ,които ви се случват ,НЕФИ ,за ваксините моето дете добре ги понасяше ,като винаги като и поставят ваксината съм и давала пана дол за всеки случай,радвам се за резултатите на малкия ,че всичко е ок ей ,само дето се притесняваше толкова .при мен нищо ново сега пък баща ми има проблем и другия месец ще му правят операция ,та каче продължава каръка в моята къща.стига съм се оплаквала ами да вървя да си гледам работата. Hug Hug Hug

# 74

Лилинце,
ето защо си отсъствала. Дано всички грижи са останали зад гърба ви.

Ренка, надявам се на същото и за вас. Стига толкова тревоги!
Нефче, ние слагаме Пентаксим, та не мога да споделя впечталения от вашата ваксина. Предполагам, че ровенето из нета само допълнително те притеснява. Сложно е с ваксините. Вероятно по тази прчина и се водят толкова широки дискусии.
[Светле, как са зъбките на Дарко?
Уф, зле са. Вече нямам нерви и вяра, че нещо ще помогне. Даже и алтернативна медицина. А всеки път като пробвахме нещо ново така силно вярвах. Едното зъбче вече почти го няма. Другите са с петна и с изронен от задната страна емйл. Почернели от сребърния нитрат.Тъжна картинка.
Ние подред изкарахме нещо вирусно като при децатаси мина тежичко. Дарето още не се е възстановил напълно.

Общи условия

Активация на акаунт