Хайд парк 4

• 57 631
  • 1 724
  •   1
Отговори
# 75
Фокси, вечер спи спокойно и не кашля. Сутрин малко се засилва кашлицата и през деня намалява. Влажна е, съдираща. Обаче сополите не са обилни, ами по-скоро й е запушено нослето, може би от раздразнени синуси. За това носле що неща пием и пръскаме, намаляват, обаче не й се отпушва напълно нослето. И тя само си смърка навърте....не иска да духа. И показва, че я боли точно около синусите. Макар, че много й нямам вяра, защото нея винаги всичко я боли. Но в случая, може би наистина синусите са и раздразнени, ако бяха възпалени щеше да има температура. Аз до зряла възраст страдах от синузит и знам какво е...В болница съм лежала, на инжекции.

# 76
идете на УНГ и нека видят третата сливица... ние вече  цяла зима теглим туй тегло  Sad

# 77
алекс е от три дни с температура. първият ден беше около 39, сега е по-ниска. не давам нищо. имаше малко сополи, днес няма.
бяхме на рожден ден при детенце със стафилококова инфекция, но след 4 дневна карантина-оздравяло. гърло не я боли, така че засега изчаквам. за тази зима и е първото боледуване.

# 78
  • София
Ще го израстат - и третата сливица, и постоянното боледуване, но трябва време, пък и нашите детски градини са като инкубатори на вируси и бактерии... направо не ми се говори. На моя син третата сливица му се прибра около 4, 4 и половина години. От тогава спря да прави и бактериални инфекции от всеки вирус и спря всяка хрема да му слиза в дробчетата. Не е пил антибиотик от година и половина, дано се задържи така  Praynig.

# 79
Това с третата сливица е идея, но все си мислех, че нямаме, защото до сега никога не е боледувала от гърло. Всичко почна като тръгнахме на детска. Ама, ако продължава така, ще я водя.. Фокси и аз знам, че до към 6-тата година може и сама да се прибере третата сливица. И ние не бяхме пили антибиотик цяла година, обаче с тая градина....бъка от болести

# 80
sislie, и аз подкрепям казаното от Фузи, не е лошо да проверите третата сливица, а ако това не е проблема, наистина може да са сополки, нашата докторка им казва задна хрема, така както го описваш на това ми прилича, щом наистина кашля повече сутрин след ставане. Просто се стичат през гърлото и предизвикват кашлица, а на това май нищо не му помага. Hug
Мата,  дано бързо се оправя Алекс Hug
аз съм за темата с оплакванията,  ама ще се наоплаквам тук, вече четвърти ден ме болят уши, всъщност първо ме боляха, а сега пищят ужасно и не мога да си затворя очите за миг защото сякаш потъвам, очита ми са възпалени, ами чувствам се като премазана с валяк, вчера ме гледа доктор, но днес пак съм на преглед ooooh! а не искам да разболявам Боби, пък и времето напредва и за другото се притеснявам....

# 81
  • Вън от пространство и време
Ами то точно при увеличаване на третата сливица се дразни лигавицата около нея и се получава така наречената "задна хрема". Поне на мен така ми го обясниха. При нас дойде ли по-хладно време и сме почти непрекъснато така с баткото. Давала съм какви ли не капки и пръскалА. Напоследък нищо не пръскам в носа и като че ли е по-добре положението. Имам чувството, че всички пръскалА колкото помагат, толкова изнежват лигавицата и следващата настинка идва много по-бързо.
А бактериални инфекции никой от двамата не ми е правил, и до дробовете  досега нищо не е слизало... явно няма връзка със сливицата.

Гърлото може да е леко червено и от самата постоянна кашлица понякога.

# 82
  • София
Напоследък нищо не пръскам в носа и като че ли е по-добре положението. Имам чувството, че всички пръскалА колкото помагат, толкова изнежват лигавицата и следващата настинка идва много по-бързо.
Така, така и аз действам  Peace

# 83
гледате ли канал 1.В предаването на Марта говорят за осиновяванията

# 84
  • София
Не можем да го гледаме - ние работим, докато някои си гледат кефа  smile3534

# 85
# 86
Фоксче дай малко инфо за детегледачка.От агенция ли я намери и колко пари и е заплатата и за колко часа на ден.Ако те притеснява може и на лични.На мен ми трябва до обяд към 13.00 ч.Четох тук обяви за детегледачки,но колко им се плаща никаде не видях.Пък ме гони и един страх как да си оставя детето на непознат.

# 87
Момичета, дано намеря някой, че спешно имам нужда от съвет. Една моя "любима" лелка от детската е събула вчера гащите на детето. Тая вечер разбрах и съм меко казано бясна. То че ще се разправям с директорката е ясно /за втори път ще ми е/ Елегантно писах бележки на въпросната лелка, за да я помоля да не прави нещо, което детето не харесва. Беше се кротнала уж и сега ново двайсе. Смятам да вдигна голяма пушилка, обаче... какво ще чуят децата ми от устата на тая жена не зная. Само предполагам, че ще е доста грозно. Какво  да кажа на децата? Как да им обясня, че ще ги залеят с помия...

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 23:09 от kalina@

# 88
Мисля си, че винаги е по-добре да си защитиш децата. Дори и после да чуят простотии и да се опитват да им го врьщат, децата ще чувстват подкрепата ти и няма да се впрягат много. 

# 89
  • София
Не ми се говори за "лелки" - отивай при директорката, а на децата обясни, че лелката не е постъпила правилно и вие трябва да кажете на директорката, това ще ядоса лелката и тя ще говори глупости, но те да не й обръщат внимание, понеже толкова й е умствения багаж. Е, с други думи де.

Общи условия

Активация на акаунт