Не, изгледах само първата част в ю тюб и ми стана толкова гадно, че нямах сили да гледам нататък. В темата момичетата са доразказали и завършекът на предаването ме потресе още повече.
Сетих се за друго. Може би и аз нося ген на крадец. В първи клас крадях химикалки от другарчетата си във всеки удобен момент. Майка ми обаче ги намери и след кръстосан разпит признах най-накрая, че не са ми ги подарили. Тя ми каза, че крадците докато са деца крадат химикалки, когато порастнат започват да крадат злато и други ценности и отиват в затвора. Попита ме дали искам да видя бъдещите си колеги и дали да помоли една нейна приятелка, чийто мъж беше милиционер да ни заведе. Днес оставям стотинки за тоалетната, дори и да няма никой, който да ги събира и гоня хората по улицата да им върна нещо, което са си изпуснали. Просто така съм научена. Сигурно е имало кой да поработи над гените ми, не че знаем за някой крадец в родата.
Другото, което ме впечатли в историята на Карбовски, е че едно "много добре гледано и нелишено от нищо дете" при първата си кражба на 12 год. краде парче пица. Не диск с музика, не MP3-ка или нещо подобно, а храна