Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 6

• 271 053
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Добре бе аз искам да знам сред вас има ли , или чули ли сте за хора с ГОЛЯМА херния, които са се оправили без операция. Ето утре е 10-тия ден - подобрение никакво, той вече се изнервя, започнахме да мислим за операция....оказа се че познавам един куп хора оперирани от херния и които са много добре към момента.
До сега говорихме за павел баня, днес ми вика  Никъде неискам да ходя......
Утре сме на контролен преглед.....

# 106
На мен ми трябва две седмици някой да гледа бебка и бебо и мъжо, па ако ще и чужда булка да е.И аз да хода на СПА да се наспА,някой да ме пари и да ме маже и да ме мачка ако ще и да е мечка да е .И аз да си лежа и някой да принася пиене и ядене и да ми вее и да ме гали, ако ще и чужд мъж да е.Може и психиатър с необходимия подход. bowuu
Е тогава вече ще съм като новааа.
В този дух публикуваме безплатна обява в стил "последна страничка" на жълтеещ вестник:
Кдмн Д.Алтънбашиев Карагьозлиев - специалист с над 10 годишен стаж в лечението на диско-патии,диско-ви хернии и други диско-,поп,рок и джаз болежки предлага психиатрични и неврологични консултации,безмедикаментозни интервенции на ментално ниво, съчетани с класически,източни,релаксиращи,френски и тай-боди масажни техники. Joy Joy JoyАкупресурни и други стимулации на високоенергийни точки от "F" нагоре,четене на Мантри ,гарнирани с добре подбрани Сутри. Joy СПА, полуСПА и неСПА процедури.  Восъчно-ароматотерапии,комбинирани с древно тракийско плодолечение /по познато,като червено винолечение/ Joy.Гарантира 100% подобряване на състоянието ,поне в духовно-емоционален план.Предлага иновативни методи на безналични разплащания от вида-"аз на тебе,ти на мене"! JoyПри записвания  изпратете АКТУАЛНА снимка в цял ръст,като лятно-горещите са с предимство! Joy Joy Joy
П.С. За по-подозрителните -четете по-долу случайно подбрани  мнения и отзиви на стотици доволни и излекувани пациентки от цяла Европа! Joy Joy Joy 

# 107
  • София
Добре бе аз искам да знам сред вас има ли , или чули ли сте за хора с ГОЛЯМА херния, които са се оправили без операция. Ето утре е 10-тия ден - подобрение никакво, той вече се изнервя, започнахме да мислим за операция....оказа се че познавам един куп хора оперирани от херния и които са много добре към момента.
До сега говорихме за павел баня, днес ми вика  Никъде неискам да ходя......

niama_me, наистина опитай да се успокоиш малко!
В темата пишат хора не само с големи хернии, но и с по няколко такива.
Далеч не всички са оперирани. Всеки от тях ще ти каже, че възстановяването
е много бавен и мъчителен процес. Сред тях съм и аз - последният път ми трябваха
4 месеца, за да се справя с кризата, която беше и с пареза. Така че, винаги има и
по-лошо, не му го пожелавам на мъжа ти, разбира се. Просто вълшебна пръчка няма.

Какво значи не искал да ходи никъде? Ако иска да си помогне, трябва да опита всичко
възможно, особено тези методи, които имат доказан добър ефект при по-голямата част
от хората. Говоря за балнеолечението, физиотерапията, масажите.

Мисля, че не е зле мъжът ти сам да влезе в темата и да поговори с нас.

# 108
хоп запис

# 109
niama_me,удпокой се има такива хора.Има и с малки дх които са се оперирали.Вие още ямр не сте направили,говорите за операция.Лечението е продължително.Понякога изисква много време.Божа работа.
Обявата ми хареса ,ще пратя снимка.

# 110
niama_me,пропуснах да ти кажа ,че решението за операция ,трябва да бъде много добре обмислено.Макар,че съм оперирана и на мен ми се налага да ходя на санаториум,масаж или физ.терапия.Така ,че да няма очаквания -хоп оперира се  и всичко е наред.Ще търпи и ще се лекува.Знам не е лесно.Това му е първата криза.С дх бях повече от 15г.Вие плачете за 10 дни.И аз съм била динамичен човек ,ама какво да се прави.Заболяването ме принуди да се лиша от много удоволствия.
Сега от хубавата страна.Днес ходих на масаж.Супер гонтино.Кога щях да си позволя?Ходя на почивка за 10-15дни на санаториум|сама|мечтата на сън в лятна нощ.Къпят ме ,правят ми масажи млади масажисти....... Laughing

# 111
Сега от хубавата страна.Днес ходих на масаж.Супер гонтино.Кога щях да си позволя?Ходя на почивка за 10-15дни на санаториум|сама|мечтата на сън в лятна нощ.Къпят ме ,правят ми масажи млади масажисти....... Laughing
Много хубаво си направила. И аз ходя сама на санаториум от доста години и наистина си почивам от всичко.

niama_me не се отчайвате толкова бързо.Аз съм с голяма ДХ от вече една година и не е спряло да ме боли напълно. Трябва да преодолее стреса първо,да се успокоите и двамата и да започнете не само с лекарства, но и със упражнения, физиотерапия,масажи  и санаториум. Те могат само да ви помогнат.
И аз бях се отчаела, казаха ми ще ти мине след 3 после 5, стана и на 8-12 месеца.Но се успокоих и сега нещата са по добре.

# 112

Здравей! Моята ДХ е наистина много голяма. Имам си и ошепяване. Три месеца изкарах с пареза на левият крак, зверски болки и т.н.т. След като ми поставиха дагнозата и определиха лечението - операция едва ли не от днес за вчера - първото, което направих е да пробвам различни консервативни методи и най-вече да прогоня гадните мисли, да реша, че ще тропам хорце на свадбата на дъщеря ми /тя е на 5г./, т.е. да се взема в ръце. Изкарах десет дневен курс с Манитол венозно. Минах през изтръпване на седалището и гинеталиите - усещането е супер гадно, защото освен тръпнене нищо друго не чувстваш /добре че не стигнах до изпускане!!!!!, защото това значи клъцни-срежи/. После започнах да се раздвижвам леко - по няколко метра. Точно така НЯКОЛКО МЕТРА. Последваха болки в тазобедената става, които се преместиха в коляното и за финал глезенът - стана голям оток и непрекъснато дърпаше и тежеше с една такава тъпа болчица. Купих ортопедични възглавници за лумбална опора и отпускане на засегнатия нерв /писала съм за тези възглавници/, започнах гимнастика и Артростоп рапид. Май месец изкарах седмица в Павел баня и така постепенно нещата се нормализираха. В момента най-важното е да успея да калцирам хернията - нужно е пазене поне две години и прием на медикаменти спомагащи възстановяването на ставнит хрущял. Това е накратко. За повече инфо пиши на лични.

# 113

И при мен беше доста трудно, лежах в болницата върху една врата, и с извинение правех всичко в гащите, просто защото не можех да мръдна, вливаха ми медикаменти постоянно и терапия със слаби електроимпулси. Изписаха ме в положение да мога като реша да пишкам да го правя права в банята.Спасиха ме месеци масажи с втриване на лекарства с ултразвук.Сега много внимавам в картинката.

# 114
Ето ме пак...много притеснена Sad
Върнахме се от лекар. Подобрение никакво дори минимално за тези 16 дена системи, инжекции , прахчета,, 3 вида мазила и 4 вида хапчета, общо по около 10 на ден!
Доктора каза че възможността да се оправи без операция е по-малка от процент. Каза че за Павел баня няма абосютно никакъв смисъл и даде талон за консултация с неврохируг. Като правеше прегледа невролога каза също че е започнал да получава...........незнам как каза думата чух я за първи път, но означавало нещо на нервните окончания. Каза че не издържа на болката. Леко го докосна по гърба и стана кръв червена линия. Не се чувства изобщо добре. До тоалетна ходи с по 2-3 почивки...... Преди сякаш можеше и по-хубаво да спи а сега не.....
Даде ни като предложение Гергелчев И Габровски, обадихче се първо на Гаровски но се оказа че е съвпадение на има вероятно и звъним на някакъв друг лекар - интернист. След това се обадихме на Гергелчев и той каза в понеделник да идем с направление за хоспитализация. Не попита нито дали имаме скенер нито нищо, но като му казахме че трудно се движи и той каза да вземем талон № 7.
После на свекърва ми една позната ми се обади след като разбрала, понеже тя е оперирана от Гергелчев и каза моля ви не ходете там! Тя след операцията е......незнам как да го кажа......остана да куца. Напълно работоспособна но куца. Каза че когато ходила след операцията по санаториуми всички казвали че е сгрешила с хирурга.....Каза ли и че в Пловдив има по-големи специалисти.
Моля ви да ми помогнете и насочите защото ние сме от провинцията, град до Свиленград. София е на 300 км. Незнаем нищо за никой. Нито за Пловдив. Незнаем какво да правим а консултацията с хирург е много наложаща вече.
Тук наша позната се е опрерила про д-р Наков в окръжна болница в София и е доволна....моя близка пък е приятелка с д-р Първанов от същата болница и той и потвърди че там има големи специалисти.
Избора на лекар е най-важен ! Но как да избера за да не съжалявам......
Имам само днес и утре - дните в които мога да се обадя за да се свържа с лекар за приемен час за понеделник.
Безкрайно ще съм ви задължена.... Sad

# 115
niama_me , имаш поща!

# 116
Видях мила...
Някакви лични телефони на Габровски или Бусарски имате ли...
Някакви други лекари..?

# 117
Видях мила...
Някакви лични телефони на Габровски или Бусарски имате ли...
Някакви други лекари..?

Вкъщи имам записани телефоните на почти всички неврохирурзи от "Св. Иван Рислки". Малко по-късно ще ти ги дам.

# 118
Здравейте, на всички!
Много одавна не съм писала но от време на време чета форума.
От 5-6 месеца правя една гимнастика ставна на Норбеков и се чуства стахотно.Сетих се да ви я предложа като някакъв вариант с/у болката ,може и на друг да помогне.

# 119
Здравейте, на всички!
Много одавна не съм писала но от време на време чета форума.
От 5-6 месеца правя една гимнастика ставна на Норбеков и се чуства стахотно.Сетих се да ви я предложа като някакъв вариант с/у болката ,може и на друг да помогне.

Ами предложи я. Hug

Общи условия

Активация на акаунт