Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 6

• 270 969
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Аз  съм и за психиатъра и за спато. Thinking

# 92
  • София
На мен ми трябва две седмици някой да гледа бебка и бебо и мъжо, па ако ще и чужда булка да е.И аз да хода на СПА да се наспА,някой да ме пари и да ме маже и да ме мачка ако ще и да е мечка да е .И аз да си лежа и някой да принася пиене и ядене и да ми вее и да ме гали, ако ще и чужд мъж да е.Може и психиатър с необходимия подход. bowuu
Е тогава вече ще съм като новааа.

# 93
На мен ми трябва две седмици някой да гледа бебка и бебо и мъжо, па ако ще и чужда булка да е.И аз да хода на СПА да се наспА,някой да ме пари и да ме маже и да ме мачка ако ще и да е мечка да е .И аз да си лежа и някой да принася пиене и ядене и да ми вее и да ме гали, ако ще и чужд мъж да е.Може и психиатър с необходимия подход. bowuu

Хубаво е човек да помечтае.........  Laughing

# 94
Според мен задължително изискване е ,психиатърът ти да е мъж.Пък ако,може и на спа да те заведе.Ще стане две в едно. Laughing

# 95
  • София
Е тогава какво ще да е това СПАне Rolling Eyes

# 96
Eх, Сън в лятна нощ, ще взема да ти изпълня препоръките, пък да видим  Embarassedможе и мен да отпусне....А освен психиатър може и друг мъж да е...Само невролог да не е, че много ми писнаха.

# 97

Хубаво е човек да помечтае.........  Laughing

Защо бе Тишо, само да мечтае може и да се сбъдне.  newsm44

# 98
Да отива,че като се оправи да идем и ние!

# 99
Защо бе Тишо, само да мечтае може и да се сбъдне.  newsm44

А, дано  Praynig

# 100
  • София
Почти ми се сбъднаха мечтите.Поканиха ни на конференция по спелеология в Русия.Няма да са психиатри, а пещерняци.Няма да е СПА а руска баня,ще ме нашибат с върбови пръчки докато почервенея и ще ме топят в гореща вода,силен грузински чай и водка,в краен случай триперцовка с черен пипер Mr. GreenАко оживея ще съм излекувана завинаги.

# 101
Почти ми се сбъднаха мечтите.Поканиха ни на конференция по спелеология в Русия.Няма да са психиатри, а пещерняци.Няма да е СПА а руска баня,ще ме нашибат с върбови пръчки докато почервенея и ще ме топят в гореща вода,силен грузински чай и водка,в краен случай триперцовка с черен пипер Mr. GreenАко оживея ще съм излекувана завинаги.

Ох баня, ох, кеф!    moresmile

# 102
Сега открих темата и бързам да се запиша, имам си дискова херния отдавна,но...гледам отдалечили сме се от темата  Laughing, няма лошо!

# 103
Сега открих темата и бързам да се запиша, имам си дискова херния отдавна,но...гледам отдалечили сме се от темата  Laughing, няма лошо!

Добре дошла, Deina!
Споделяй, не се плаши, следващото ни лечение е с психиатри...

# 104
jocco, благодаря ! Вие доста се пописали, аз за сега много внимавам като целя кошчето с някой боклук, това е "любимия' ми момент за схващане  Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт