Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 6

• 270 843
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Може би е сгрешил,с това,че е отишал за риба.Трябвало е да се пази.Ако е и понастинал на някой вятър....
Болката се променя и при мен е било така.

# 76
Ама той не беше. Просто искаше. Аз го казах защото ви обяснявах колко добре се чувстваше тогава.

# 77
niama_me, нормално при първата криза трябва да минат поне три седмици за да се усети някакво подобрение - с лекарства и без лекарства. Имайте търпение, това заболяване е много мъчително откъм чакане на резултати. Но трябва лежане и спокойствие. Рано ви е да мислите за операция, пробвайте първо с лекарствата, въпреки, че ако съм сега с първа криза просто ще си излежа дните и нищо няма да пия. Само мазила на краката и кръста.

# 78
А аз само броя дните. Тая сутрин пак станах и си викам - ето 6-ти ден - нищо !
Но реално е 6-ти ден от новото лечение, иначе е 12-ти ден откакто тръгнахме по лекари и почнахме системи и инжекции, и поне 17-ти ден от началото на кризата.

# 79
  • София
Аз в началото пих какви ли не таблетки и прахчета и нищо не ми влияеше на болката. И с тях и без тях все тая. Бях страшно отчаяна, че няма да мога да водя нормален живот, особено когато са засегнати ръцете.След около месец спрях всичко и стисках зъби. Трябваше да минат много месеци за да почне болката постепенно да отшумява. Така че имайте търпение. Длъжни сте да опитате всичко и традиционна и алтернативна медицина/всеки се повлиява по различен начин/.

# 80
Незнам дали не е опасно да се чака толкова....
А и работата....
Когато сам си си шеф, рано или късно се натрупва доста което те притиска. Незнам дано всичко се развие благоприятно и то по-скоро.

# 81
Незнам дали не е опасно да се чака толкова....
А и работата....
Когато сам си си шеф, рано или късно се натрупва доста което те притиска. Незнам дано всичко се развие благоприятно и то по-скоро.

Вие нямате друг избор, трябва време. Не си мисли, че след операция  на другата седмица ще е на работа, там също са нужни месеци за възстановяване.

# 82
Уф...дано се справим..

# 83
С това уф .....няма да му помогнеш.Чакането и търтението му е майката.За сега много лежане и пиене на лекарства и мазане с мазила.Имаите търпение-болката бързо идва но бавно си отива. newsm10 newsm10 newsm10 newsm17

# 84
Това правиме. Лежи по цял ден ама после като стане е по-зле. Когато се е движил през деня е по-спокоен после. А и само в къщи не се идържа. Още повече че води страшно динамичен начин на живот.

# 85
  • София
За страшно динамични хора-индометацин на свещички.Нооо, само една на 24часа.Това от опита на завеждащата реанимация в ,,Майчин дом,,Така ме държаха на крака в родилното докато се добера до невролога.
Нека се раздвижва по малко,пъшкането е приоритет за други дейности Rolling Eyes

# 86
А днеска пък ме видя една позната и вика : д ати кажа щом вече една седмица не се е оправил ненам дали ще му мине....
Басси как гадно ми стана...

# 87
  • София
Извинявай,че ти го казвам ама колко хора сме тука,със същите проблеми, па още сме живи и имаме чувство за хумор.Колко сме здрави е друг проблем,ама ако моя мъж се скофтяше като тебе от думите на комшийката Мара,досега да съм в депресия.Колкото и да те убеждаваме,че ще се оправи една твоя дума е достатъчна,за да го обезвериш.Въобще не си и помисляй да слушаш сульо и пульо.Я се стегни,че ще ходиме с мъжо ти двамата на психиатър Hug

# 88
.............Я се стегни,че ще ходиме с мъжо ти двамата на психиатър Hug

Аз бих ви препоръчал СПА  Mr. Green

# 89
  • София
Така ли му викат вече Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт