LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 383
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 180
http://www.laredoute.fr/ventedefault.aspx?productid=324140727&am … &numberpage=1 ако някой е пропуснал 42 р-р,  розе

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 13:42 от Чаено момиче

# 181
  • София
Момичета,току що идвам от   ПК 1324имаше доста  малки пакети така  че  тичкайте  Simple Smile
взех  2  по малки от  там  и 1  голям от  1325,там  успях да видя на  2 от  кашоните  имената  на:
Гергина Стоянова  и Албена  Шишкова или нещо подобно беше,ако четат  да отиват.

Ти имаше ли известие за 1324 или просто отиде да провериш? И само пакети ли имаше, а кашончета?  Simple Smile
не ,не  съм получавала известие,когато дойде  нещо за  мен  те  ми се обаждат,пакетите  под 2 килограма   ги взимам от  1324 и имах  2 бр днес,
а  кашоните  над  2кг незнайно защо ги взимам от 1325 и там от  днес  взех 1 бр.

# 182
Всъщност някой досега успявал ли е да плати дебитна нота? Четох много оплаквания и питания по въпроса, май все неуспешни опити  Thinking

# 183
Нямам и нямам пратки, отчайвам се вече и не само заради това, че не съм получила още нито един колет, а и заради тези, които не дочаках и получих за тях ваучер.
От няколко месеца се разправям с недошли колети. Пращат ми ваучер, пазарувам с него и пак не идва. Аман .

Момичета, не мислите ли, че след като вече си получаваме пратките от пощенските станции вероятността от грешки се увеличава.
До сега изчезваха или не пристигаха, а сега ще започват да идват в други клонове.

Аз мисля да спра до тук с Лареута, верно евтино, далаверско на моменти, ама нервите ми не струват това.
Оплаках се, извинете ме.

# 184
има балеринките ливайс - 40 с референтен  Peace

# 185
# 186
  • Бургас
Coma, сега си погледнах записките по темата за сейфгардването отново и като последно мога да те посъветвам да опиташ да въведеш данните на картата и без да натискаш розовия бутон за продължение, да запазиш поръчката  newsm78 Иначе наистина след това няма как да се види опцията за запазване  Peace

# 187
Малко съм притеснена и ще съм благодарна ако някой ми отговори...

на 29ти направих последната си поръчка...после, след срещата ми с банкомата останах с впечатлението че парите ми са изтеглени или блокирани, т.е. не ги виждах вече като наличност; сега теглих пари и установих че от вчера липсват още 50 лева от наличността ми; направих си онлайн справка - илиза че днес са теглени на два пъти пари по около 25 лева от ларедут  Rolling Eyes ...на "вальор" пише 27 и 29ти ...да ама като си проверих в суивито - други е цифрата, които съм платила на 27 и 29 и сега не мога да вдяна какво се случва ...ларедут чак сега ли са ми блокирали (или дръпнали) парите , но и ако е така защо сумите са различни... много моля ако на някой му хрумва каква е причината, нека ми каже....следваща стъпка - ще звъня в банката да питам  Sad

да не би да си дърпат отново заради кодовете 20/29 или каквото там беше и изобщо как така дърпат когато им хрумне...хайде да не ги обвинявам ако ще е напразно но доста се притесних..

# 188
  • Пловдив
Издирвам реф. номер на една шарена сатенена ризка беше 3 и нещо евра, вчера цял след обяд ми стоя в кошницата, как не се сетих един линк поне да си адна  Confused

# 189
  • у нас
Чаршафите с пингвините от двете страни ли са с тях, или е само от горната страна, а от долу е едноцветно?

# 190
Малко съм притеснена и ще съм благодарна ако някой ми отговори...

на 29ти направих последната си поръчка...после, след срещата ми с банкомата останах с впечатлението че парите ми са изтеглени или блокирани, т.е. не ги виждах вече като наличност; сега теглих пари и установих че от вчера липсват още 50 лева от наличността ми; направих си онлайн справка - илиза че днес са теглени на два пъти пари по около 25 лева от ларедут  Rolling Eyes ...на "вальор" пише 27 и 29ти ...да ама като си проверих в суивито - други е цифрата, които съм платила на 27 и 29 и сега не мога да вдяна какво се случва ...ларедут чак сега ли са ми блокирали (или дръпнали) парите , но и ако е така защо сумите са различни... много моля ако на някой му хрумва каква е причината, нека ми каже....следваща стъпка - ще звъня в банката да питам  Sad

да не би да си дърпат отново заради кодовете 20/29 или каквото там беше и изобщо как така дърпат когато им хрумне...хайде да не ги обвинявам ако ще е напразно но доста се притесних..

Отиди до банката и поискай помощ  Hug

# 191
  • София

Ние имаме кошчето, но с гардеробче, не със столче. Много са красиви и са здравички.

# 192
а на мен пингвините ми ги дава неналични

# 193
  • Пловдив
само от едната страна са пингвините, от другата е бял

Чаршафите с пингвините от двете страни ли са с тях, или е само от горната страна, а от долу е едноцветно?

# 194
  • Бургас
Някой да сподели ...каква е тенденцията в реда на пристигането на поръчките , кои дати на заявки вече са на дневен ред ?

Общи условия

Активация на акаунт