LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 472
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 1 455
Последните дни нищо интересно не са пуснали. Нали утре свършва намалението така да се каже. Знам че и после в албанците всичко ще си е с почти или с тези цени, и все пак свърши ли интересното в La Redoute????  Rolling Eyes  newsm78
 Grinning
Ами то с тези кодове 20/29, с които ни зарибяват непрекъснато интересното май ще свърши само с края на парите в дебитните карти, а пък с кредитните докато не ни изгонят от къщи Joy

# 1 456
  • София
Искам да си поръчам този колан http://www.laredoute.fr/vente-ceinture.aspx?productid=324162613& … &numberpage=1
Но нямам никаква идея как да определя размера. Талията ми е 80см. Тези размери които ги дават дължината на колана ли е или на талията?
Размерите на коланите по принцип са дължина до средната дупка - http://www.laredoute.ru/help/sizes.aspx?show=Accessories - от първи пост.
По принцип имам точно този колан, та моа да измеря довечера  Peace

# 1 457
  • Пловдив
Случи ми се нещо странно-в пощенската си кутия получих покана за писмо-отивам с надеждата,че е колет (и друг път се случвало) и ООО-какво да видя-друга покана ама за митницата!Те обаче раздавали колети след 13и30!!!До сега поканите за митницата са идвали директно в пощенската кутия,а и нали вече нямаше да ходим до там  newsm78   Тия в Пловдив пак не са разбрали какво да правят!!!Като взема нещата-ще пиша!

# 1 458
Тези балеринки/платненки има ли ги някой, за да каже дали си отговарят?
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-en-toile-enfant-fille.a … &numberpage=1
Или ако не точно този модел, то по принцип на redoute creation как се вземат- точно, +1, -1 ?

# 1 459
Здравейте момичета, за първи път направих поръчка на 05.02 и сега не знам как да проследя дали всико е ок. На 06 единствено в последнта колона се появи а domicile. Пари не са дръпнати, но това четох че е нормално. Гледам че ви отказват артикули , ама кода за отстъпка пада ли като ви откажат нещо? Сега трявба да чакам да видя в колана Etat article  кога ще се появи надпис ли?

# 1 460
  • София
Здравейте момичета!

Заменям балеринки Levis, кафяви, 37-ми номер за 36-ти.
Ако някой иска да ми пише на лични.

# 1 461
Извинявам се за въпроса, но не можах да намеря на 1-ва страница и имам нужда от помощ Praynig
Когато в Рембурсмъните има липсващ артикул, за да не чакам да дойде ваучър по пощата на кой адрес трябва да ги помоля да ми изпратят ваучъра на мейла и има ли образец на писмото?
Предварително благодря Peace

# 1 462
Добро утро!
Имам нужда от малко помощ, момичета!
Значи: поръчвала съм на колежка една блузка, която сега ми лепна на мен и искам да й я купя. Проблема е, че е поръчвана през изминалата година и съм изтрила мейлите, а в суивито ги няма толкова назад поръчката. Та, блузката е тъничка, тип пуловерче, имаше я във варианти- черно с бяло или черно със черно на бели шарки. Блузката се води 2 в 1 и ръкавките са от изкуствена материя с шарките, деколтето е кръгло и се подава малко от др. материя...Уф, ама как го обясних, дано сте ме разбрали, надявам се да се включи някой, който я има за да ми каже ориентировъчна цена. Ако ми ремонтират апарата ще я снимам и ще покажа реална снимка. Имаше я при албанците.

# 1 463
Добро утро!
Имам нужда от малко помощ, момичета!
Значи: поръчвала съм на колежка една блузка, която сега ми лепна на мен и искам да й я купя. Проблема е, че е поръчвана през изминалата година и съм изтрила мейлите, а в суивито ги няма толкова назад поръчката. Та, блузката е тъничка, тип пуловерче, имаше я във варианти- черно с бяло или черно със черно на бели шарки. Блузката се води 2 в 1 и ръкавките са от изкуствена материя с шарките, деколтето е кръгло и се подава малко от др. материя...Уф, ама как го обясних, дано сте ме разбрали, надявам се да се включи някой, който я има за да ми каже ориентировъчна цена. Ако ми ремонтират апарата ще я снимам и ще покажа реална снимка. Имаше я при албанците.
Беше около 6 евро, мила Peace Аз я имам в белия вариант - страхотна е и не е мръднала Peace

За протокола - дръпнали са си парички за 15.01. Peace

# 1 464
  • София
angels_zg,може ли размери на гръдната на якенцето номер 42 да преценя дали на мен 40 ката която чакам ще ми стане  Grinning

ширината под ръкавите е 54см,а при колана е 47см.,дължината е 70см.

mari_ana,аз съм си копирала от тук тези мейли :
cvancoil@redoute.fr

sghysels@redoute.fr

http://www.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx?form=1&eta … amp;subcategory=1

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 11:00 от angels_zg

# 1 465
  • Хасково
Момичета ,вече два пъти им пиша на ларедут ...
1. не са ми пратили едни балеринки а ги има във фактурата
2. дръпнали са ми повече пари Sad

Нито получавам автоматичен отговор нито нищо

В рембуса имам нещо изчерпано за 6 евро ..
Чек ли ще получа ???

Ох .. хубаво че свърши намалението че щяха вече да ме изгонят  #Crazy
 hahaha

# 1 466
Вчера ви се оплаках,че вместо ваучер са ми исписали,че чек ще ми връщат.Писах веднага и ето днес вече са коригирали нещата,бързи са и са коректни.Остава само да чакаме и да видим дали всичко ще е наистина наред.

# 1 467
sasi6 , много ти благодаря за бързия отговор, може ли да ми кажеш дали са модел за по-топло време според теб, защото на мен ми изглеждат "дишащи" и искам точно такива, взех да се чудя дали да не си поръчам и аз за фитнеса едни.
mymy:  написах ти кода на лични
Мратонките са от плат и мрежа, лентите са от изкуствена материя. Определено за мокро не стават. За фитнес май има и по-подходящи модели. Подметката е дебела, както се вижда и от снимката. Иначе са много сладки.Аз играя бадминтон с тях, но няма да издържат дълго на пръстите.

# 1 468
  • София
Относно обувки и маратонки-всичко е уникално. Аз нося обувки 38 и се оказа, че всичките ми маратонки адидас са също 38 номер, но 2 чифта от маратонките Найк са 39. А съм с доста широк крак. Мъжът ми носи обувки 43, пробвахме в спортните магазини различни модели и марки и всички му заспиват на 43 номер.
Така, че моят съвет е проба на марките в магазините и после да поръчвате  Peace

Наистина е така. Аз нося между 36 и 37, а си купих Найк 38 /пишеше, че са умалени/ и пак ми бяха малки. Бяха 60 евро. Втори път си харесах друг модел Найк и си поръчах отново 38, но ми бяха големи поне с номер и половина. Само с Пумата нямам грижи.

# 1 469
Момичета,  днес или утре е края на намалението? Надявам се вече да пуснат центовите цени Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт