LaRedoute.fr - 148 - Краят на намалението - 03.02 - 09.02

• 106 379
  • 2 004
  •   1
Отговори
# 1 590
  • Хасково
Кажете как пратя снимка какво има в кошницата ми на друг човек?!?

# 1 591
skubi77 много съм загубена, знаеш ли колко се зверих там преди да питам тук, сега го фиксирах  Embarassed

# 1 592
  • Варна
Момичета,това ми пише в мес рембурс-Nous n’avons enregistré aucun retour et remboursement de votre part depuis 3 mois :Vous venez de déposer un retour dans votre Relais Colis, à la poste ou nos livreurs ont effectué une reprise d’article directement à votre domicile ?
Le suivi de votre retour sera consultable dès la réception et l’enregistrement de votre colis à la Redoute. С преводача се получава нещо от рода на ,че от 3 месеца не съм пазарувала...Става въпрос за нов акаунт и първа поръчка.Дали има някакъв проблем newsm78

# 1 593
Кажете как пратя снимка какво има в кошницата ми на друг човек?!?

С принт скрийн на кошницата. Копираш с бутона в пейнт-а примерно и запазваш като изображение/снимка.

Аз да споделя, че получих ваучер в плик за поръчка от 8.01, който беше отразен на 29.01, а изпратен от Фр на 1.02. Точно за една седмица идват нещата. За пореден път се убеждавам в това. Само дето самата поръчка я няма, както и тази от 7.01.  Peace
Момичета,това ми пише в мес рембурс-Nous n’avons enregistré aucun retour et remboursement de votre part depuis 3 mois :Vous venez de déposer un retour dans votre Relais Colis, à la poste ou nos livreurs ont effectué une reprise d’article directement à votre domicile ?
Le suivi de votre retour sera consultable dès la réception et l’enregistrement de votre colis à la Redoute. С преводача се получава нещо от рода на ,че от 3 месеца не съм пазарувала...Става въпрос за нов акаунт и първа поръчка.Дали има някакъв проблем newsm78

Съобщение, че нямаш отказани артикули през последните 3м. Нормално е, бъди спокойна.  Hug

# 1 594
[/size]

mari_ana  писах ти веднага след като попита !Не си видяла явно.

Не съм, въпреки, че се върнах да го чета два пъти. Съжалявам... Rolling Eyes Иначе нямаше да питам пак.

Много благодаря за информацията  bouquet

# 1 595
  • Варна
22,благодаря ти Hug

# 1 596
 Embarassed Извинявам се за глупавия въпрос, но какви са тези ваучери, които ви пращат за поръчка?

# 1 597
Embarassed Извинявам се за глупавия въпрос, но какви са тези ваучери, които ви пращат за поръчка?

Когато ти откажат артикул и са ти удържали пари за него ти изпращат чек или ваучер. Ваучерите можеш да използваш при покупки в Ларедут в следващата една година.

# 1 598
Здравейте!Вчера открих тази тема Simple Smile и зе записвам и аз да я следя.Поръчвала съм няколко пъти в ла редут и съм си получавала поръчката без проблеми.И на мен ми направи впечатление това за ваучерите.Защо ваучери,чекове и прочее,след като могат просто да върнат парите в картата?

# 1 599
Така за първи път ми се случва такова нещо много пъти съм поръчвала и не мога да повярвам. Поръчката ми е пусната на 08.01 и сега погледнах случайно в рембурса и има липсващи неща едното е написано на 28.01 а другото на 05.02. Това какво ще рече, че поръчката още не е тръгнала ли, че сега ми изписват какво няма Shocked Направо не мога да повярвам и много ме е яд и нещата които ги няма да речеш да са от много намалените, не. ех какво да се прави сега ще си чакам чек или там каквото ми дойде, а поръчката дали са я пратили  Rolling Eyes Аз я чакам, а те тепърва ми пишат, че има липсващи да бяха чакали до март и тогава да пишат  Sad А за тая от 13.01 нищо не ми пише да се надявам, че са я пуснали, а не след месец да ми напат, че липсва всичко   ooooh!

# 1 600
Здравейте, може ли да ми отговорите, как се преобразува чек изпратен за върната стока във ваучер за поръчка през интернет.

# 1 601
  • София
Ами покрай ваучера ще си поръчаш пак и не те губят като клиент! Laughing
Иначе и аз я чета отскоро темата,че си поръчвам чрез моя приятелка,защото от френски нищо не отбирам.И да попитам каква кредитна карта ще трябва да си извадя за да мога да се регистрирам в лр?И въобще самата рагистрация лесно ли става?

# 1 602
Аз да попитам, няма ли някоя врачка, да метне боб и да каже - шапката на Пума с помпона отгоре, няма ли да я пуснат пак, че не я намирам? hahaha Много ми хареса, а и една от вас пусна снимка с нея Heart Eyes

Инка, картата не е нужно да е кредитна, може и да е дебитна доколкото знам. Обаче трябва да има опция плащане в интернет и интернет банкиране не е лошо да има, т.е. да си я гледаш в нета - кое къде отива, кое си изтеглила и кое си внесла.
Но моята дебитна с наличност Лр не я взе, трябваше кредитната на мъжа да ползвам... Crossing Arms Моята е Виза на Пощенска банка. Трябва да им пиша на ларедутци и да кажат защо не са я приели.

# 1 603
преди няколко дни ми бяха разблокирали сума за една поръчка. не обърнах внимание, вече ми се случи веднъж. но тогава сумата беше дръпната още на същия ден. сега, освен че не е дръпната, разблокирани са ми и сумите за още 2 поръчки. всъщност, останала е блокирана сума само за поръчка, за която кодът ми е пратен лично.  Confused на мейла нямам нищо, нито в суивито..да ги пиша ли отказани? Rolling Eyes

# 1 604
  • близо до морето
Аз да попитам, няма ли някоя врачка, да метне боб и да каже - шапката на Пума с помпона отгоре, няма ли да я пуснат пак, че не я намирам? hahaha Много ми хареса, а и една от вас пусна снимка с нея Heart Eyes

Инка, картата не е нужно да е кредитна, може и да е дебитна доколкото знам. Обаче трябва да има опция плащане в интернет и интернет банкиране не е лошо да има, т.е. да си я гледаш в нета - кое къде отива, кое си изтеглила и кое си внесла.
Но моята дебитна с наличност Лр не я взе, трябваше кредитната на мъжа да ползвам... Crossing Arms Моята е Виза на Пощенска банка. Трябва да им пиша на ларедутци и да кажат защо не са я приели.
Трябва да я дебнеш, защото я пускат от време на време. Аз имам черна и бяла и си ги нося с кеф.  Mr. Green Бялата обаче е по хубава.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт