Supernatural - Scary Got Sexy

• 33 139
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
Е честно и почтено де, аз си казах, че събрах 13% Laughing Другото беше само за проба Wink

Ох, тия тестчета са страшна зарибявка Laughing
Ето още едно - за момичетата и двамата братя. Коя с кого е била. Тука вече нямах грешка, само тая последната ме затрудни малко Laughing
http://www.buddytv.com/user-quizzes/take-user-quiz.aspx?qid=200002808

# 76
Ох, тия тестчета са страшна зарибявка Laughing
Абсолютно! И аз го направих този How addicted are you to Supernatural? Отговора е 100%  hahaha hahaha Може и да не ставам за гадже на Дийн, но за втора Беки съм повече от готова  Joy

# 77
Направо са като семките  Mr. Green! Запълних си обедната почивка...

# 78
  • В средата на времето
Ето още едно - за момичетата и двамата братя. Коя с кого е била.

Регистрирах се надлежно Mr. Green и направих теста Grinning 100% Party Отивам да правя за приятелката на Дийн Grinning

33% Whistling..лошо Изида, лошо...

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 12:25 от Izida

# 79
Браво, Изи! Тъкмо ще се класираш за кюфтенце за обедната почивка  Laughing, може и биричка даже  beer3. С мацките и аз нямах ядове -100% - веднага ги разпределих коя с кой брат е била (и им позавидях  Mr. Green)

А сега малко гифчета в духа на новата ни тема за братската любов  Laughing

# 80
Интервю на наште момчета от партито по повод 100 епизод - http://www.youtube.com/watch?v=1GtgrznbsJ0&feature=player_embedded# Плюс още снимки от събитието

# 81
  • Някъде в търсене ............
Реших теста и аз скромните 33% Mr. Green

# 82
  • В средата на времето
Интервю на наште момчета от партито по повод 100 епизод

Джаред ми изглежда като месечинка в лицето Rolling Eyes

# 83
Интервю на наште момчета от партито по повод 100 епизод

Джаред ми изглежда като месечинка в лицето Rolling Eyes

Тука е по-добре, отколкото в последния епизод, обаче прическата му е покъртителна ooooh!

# 84
  • В средата на времето
Fairy приятна смяна на аватара Grinning Някой е бил лошо момиче, ли? Mr. Green Wink

# 85
Фейче, душа, ти с тоя аватар направо обърна градинката на изповедалня, ще трябва да сменяме униформите. Joy

# 86
Fairy приятна смяна на аватара Grinning Някой е бил лошо момиче, ли? Mr. Green Wink

Изпросих си боя днес, и си казах, като съм сгрешила, по-добре Отец Сам да ме накаже  Mr. Green Ще си изтърпя наказанието Flutter

Фейче, душа, ти с тоя аватар направо обърна градинката на изповедалня, ще трябва да сменяме униформите. Joy

Joy Joy Joy

Така ако се явя на Отец Сам, сигурна съм, че няма да има нищо против да ме наказва. Отново и отново Mr. Green Joy

# 87
Отче Сам, трябва да Ви призная за един свой грях!

Какъв грях, сестро Fairy? Изненадан съм, че сте способна да извършите нещо грешно.

Ах, Отче, (кършейки ръце) веднъж си позволих слабост и измърках, виждайки снимката на този грешник!

Сестро!!! Шокиран съм!! Как е възможно?! Не го очаквах от Вас!

Това, което казахте много ме натъжи...

....Но, Господ е милостив прощава на потърсилите прошка. Аз също ще Ви простя.

Освен покаянието, трябва да изтърпите и полагащото се наказание за такъв голям грях.

Елате в съседната стая да изтърпите наказанието, което ще ви наложа.

Трябва да се погрижа никога повече да не опетните душата си с подобно прегрешение, затова наказанието ще бъде сурово и продължително.

# 88
Хахахахаха! Браво, Злата! Тази изповед дойде като един неочаквано весел край на работния ден! Hug Нямам търпение да се прибера, за да видя какво сте си хортували цял ден докато ме е нямало Simple Smile

# 89
Още едно клипче от новата серия - Кас и Ана

Общи условия

Активация на акаунт