Supernatural - Scary Got Sexy

• 33 069
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
Аз се опитах да гледам Смолвил, даваха го по някоя от нашите телевизии наскоро, точно онези серии с Дженсън. Ами не успях Rolling Eyes Дженсън се появяваше твърде рядко, за да ми задържи интереса, а останалата част не можа да ме грабне.

Стиченце, какво за сватбата казваш? Laughing 27-ми наближава, можем да се видим на тази дата да полеем светлото събитие Joy

# 496
  • София
Dana_Scully - после ако го почнеш сподели за Смолвил...а True blood вторият сезон е доста по-готин първият и на мен ми беше тъпня Simple Smile и аз се чудя с какво да запълвам паузата Simple Smile))) Ако Смолвил е приятен...поне се полюбуваме на любимеца Simple Smile))

# 497
Официално е потвърдено, че ще има шести сезон на Свръхестествено.  Mr. Green

# 498

Мога само да кажа - УРАААААААА!
Ето го черно на бяло - http://www.buddytv.com/articles/supernatural/cw-renews-supernatu … ntm-va-34602.aspx

# 499
Официално е потвърдено, че ще има шести сезон на Свръхестествено.  Mr. Green
Йес!!!  newsm44  smile3501 smile3508 smile3521  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap

Мога само да кажа - УРАААААААА!
Ето го черно на бяло - http://www.buddytv.com/articles/supernatural/cw-renews-supernatu … ntm-va-34602.aspx

Супер! Даже гласувах в анкетата в края на новината и познайте 89% от зрителите кое продължение очакват с най-голямо нетърпение.  smile3521

# 500
  • Germany

Да се радвам ли чак не знам...дано да измислят нещо добро. А, ако Джаред си смени прическата, няма да имам големи претенции към сюжета Mr. Green
Тоз, Мишата ми изглежда голяма шматка. Всичките му снимки, които поствате тук са едни щури Sunglasses

# 501
Йес!!!  newsm44  smile3501 smile3508 smile3521  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap

Линкче нещо? Офоциална новина ли е?

Тя Злата е сложила. Официална напълно, изявление на CW като са потвърдили, че Ерик Крипке остава начело Mr. Green

# 502
Айде, да ни е честито! newsm68 newsm44

27-ми наближава, можем да се видим на тази дата да полеем светлото събитие Joy
Sunglasses Да, ще се видим ние, за да те нашамаря собственоръчно, че си такава зла фейска дразнителка.

# 503
Sunglasses Да, ще се видим ние, за да те нашамаря собственоръчно, че си такава зла фейска дразнителка.
hahaha Joy
А, така, Стич, тропни с крак и ти! Стига са се гъбъркали на твой гръб с таз сватба!

# 504
Аз доста закъснях да дам своя коментар за младежките моделски снимки на Дженсън, но ще се включа на опашката все пак. Първо да благодаря на Дейна за прекрасните снимки  newsm51 
Дженсън е като виното...с годините става все по-омаен. Heart Eyes На млади години не ми хваща око Laughing
Което си е вярно - вярно си е! Но мен и младото вино така ме е омаяло, че съм не пияна от любов, а направо нафиркана до козирката  Wine Glass Напълно съм безкритична към всички Дженсънови снимки, а някои от тях дори предизвикват доста силно сюноотделяне  hahaha Синята ризка ми е особено любима, а усмивката на тази снимка е невероятна!

Продължаваме нататък с Джаред....Какво да кажа, освен, че е голям сладурко. А като се усмихне си е пак същото слънчево момче като сегашния Джаред. На мен най ми хареса на тези снимки

Ще завърша коментара на снимките с Миша.
Тоз, Мишата ми изглежда голяма шматка. Всичките му снимки, които поствате тук са едни щури Sunglasses
Напълно съгласна. Абсолютна шматка си е!  Heart Eyes Особено на снимката с тиролските гащи  hahaha

# 505
но според мен филмовият свят само е спечелил от това, че нашия г-н Прекрасен се е ориентирал именно към актьорстването, "като татко си", а не е решил да стане "спортен рехабилитатор", както сам твърдеше в един от кънвеншъните. (не мога да намеря линка, но като го издиря ще го постна  Banghead)

Дейна, не знам дали за това става дума, но тук говори за възможен избор на професия, освен актьорството. Започва някъде около 7.10. Предложението от публиката много ми хареса  Joy и гласувам с две ръце за него, ако мога до присъствам на всичките му изяви  Twisted Evil

Дейна, тази вечер определено е твоята вечер!  Hug
Виж, Данийл, както бяхме споменали преди няколко страници, по-се класира за номинация "оскуби другарче" и най-вече оглавява класацията за номинирани да служи като нагледен модел в най-новия мега-тъп хорър, който сценаристкото ми съзнание е измислило: "А Really Bloody Valentine: 99 начина да затриеш съперничка."
Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 01:00 от Злата с метлата

# 506

Дейна, не знам дали за това става дума, но тук говори за възможен избор на професия, освен актьорството. Започва някъде около 7.10. Предложението от публиката много ми хареса  Joy и гласувам с две ръце за него, ако мога до присъствам на всичките му изяви  Twisted Evil

О, да Grinning Точно за това ставаше въпрос! Злата, неведнъж сме го казвали и пак ще повторим - Факир си на къхвеншъните просто, признавам те! omm  Hug
Предложението на публиката си заслужава да бъде взето под внимание, даже самият Дженсън прави толкова сладка "невинна" физиономия и много се смя като си го представи.....  Mr. Green На мен би ми било достатъчно да присъствам и на една "изява", със сигурност изживяването ще е незабравимо Simple Smile  Mr. Green

Виж, Данийл, както бяхме споменали преди няколко страници, по-се класира за номинация "оскуби другарче" и най-вече оглавява класацията за номинирани да служи като нагледен модел в най-новия мега-тъп хорър, който сценаристкото ми съзнание е измислило: "А Really Bloody Valentine: 99 начина да затриеш съперничка."
Joy Joy Joy Joy
[/quote]

И във връзка с професионалните поприща на Дженсън, като се има предвид, че именно Данийл става свидетелка на въпросните "изяви" в качеството на единствента им (ех, поне в момента) Mr. Green Mr. Green публика, която може да им се наслади в цялост Mr. Green, изкривеното ми съзнание не може да не иззлорадства, че ще измисли и стотен начин за затриване на съперничка. Simple Smile 

# 507
изкривеното ми съзнание не може да не иззлорадства, че ще измисли и стотен начин за затриване на съперничка. Simple Smile 

Evil Dana!  Joy Joy

Намерих малко повече информация за идеите на сценаристите за шестия сезон - http://www.buddytv.com/articles/supernatural/after-the-apocalyps … ernatu-34615.aspx

# 508
Намерих малко повече информация за идеите на сценаристите за шестия сезон - http://www.buddytv.com/articles/supernatural/after-the-apocalyps … ernatu-34615.aspx

Супер новини! Ще се чака и 6-ти сезон с нетърпение, усещам. Simple Smile Много ми е интересно в каква ли посока ще завият след като ни размажат с Апокалипсиса? Simple Smile Ще поживеем, ще видим. Simple Smile

HugПрегръдки за вярната ни Адска хрътка Злата, която изнамира прелюбопитните новини Simple Smile   animal037

# 509
Здравейте, докато се наканя да си лягам и то дойде време за ставане, тъй че ви публикувам нещо интересно за "Доброутро" Simple Smile
Попаднах на "10-те най-гадни момента от "Свръхестествено". http://www.buddytv.com/slideshows/my-bloody-valentine-the-bigges … 5823.aspx?slide=1 Съжалявам, не е най-приятното нещо, което да преглеждате със сутрешното кафе, но статията си е интересна. От друга страна, аз не бих сложила точно това последното на първо място по гадост! Simple Smile Както и едно-две от изброените хич не ми бяха нито гадни, нито гнусни - аз ли съм повредена нещо? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт