Есента в Габрово застла пъстроцветен килим от листа.

• 49 471
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте на всички майки!Аз съм нова тук,съвсем скоро Ви намерих. Видях,че има дечица които са приети в яслата. Аз също съм подала молба.Сега има прием на деца,така ли? Благодаря ВИ предварително! Лек и успешен ден на всички  bouquet

# 166
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Здравей, Милленна!
Приемът на децата в яслите не е регламентиран, както е в детските градини. Обикновено е индивидуално според детето и нуждите на семейството.

# 167
  • Габрово
Момичета, бихте ли споделили впечтления от д-р Митев - АГ.

Ирка, на добър час на Марти в яслата и дано бързо и лесно се адапира.

# 168
Ива, аз ходя при Митев. Доволна съм от него, той ми следи цялата бременност и раждах при него  Peace

# 169
Благодаря Дени!Скоро ще правим опит да тръгваме на ясла. Аз също съм раждала при Митев и съм изключително доволна

# 170
  • Габрово
Джули, Милленна, благодаря за отговорите  Grinning.

# 171
ivap Аз съм много доволна от Митев той ми следи бременноста и раждах при него.

# 172
 Дени, благодаря за бързия отговор. Питането ми беше свързано с това, че навсякъде се тръби, че БЕЛЛА изграждат НОВА детска площадка. А после предлагат това да стане на места, където има съществуващи такива (тук малко наизуст говоря, понеже не успях да проверя всички места). Не "обнови", с което съм съгласна. Това ме подразни. А това за общинските пари е ясно, все пак не всичко е детски площадки. Ако наистина при добра организация на живущите по села и паланки могат да се ползват макар и временно, би било много добре - в квартала, в който живея половината време, има 5 деца (с моите 2 Simple Smile). Ясно е, че няма как да се строи нова площадка...

# 173
Дени, преди малко те гледах по БТВ новините Simple Smile

# 174
Дени, много добре изглежаш по телевизора  Peace

# 175
  • Габрово
На мен също ми се струва много нечестно това за детската площадка. Всички гласувахме за града ни, някои даже и по няколко пъти (щом има желание се намира и начин Wink), а предложенията сега да са само в един квартал. Все пак Габрово не е само "Младост" и "Голо бърдо". За по-малките квартали никакъв шанс. Аз например живея на Дядо Дянко. Тук положението е трагично. Няма една детска площадка като хората, има площадка пред детската градина, но от там ни гонят и с право. Няма къде да си играят децата и ние, родителите да сме спокойни. Хубаво, че се преасфалтира пътя, но колите хвърчат като на рали, въпреки, че не е много интензивно движението. Да не говорим пък, че от белодробната болница, така наречения "Параход" постоянно слизат да си пазаруват в ЦБА и магазина отсреща и пият кафенца и си хвърлят фасовете, където им падне и плюят навред. Айде кажете ми как да излизаме и къде да ходим. Моля се по-скоро да се разреши проблема с парка пред Буря та поне там да се позавъртаме.
Извинете, малко се отклоних, но пък си казах.Simple Smile
Та за тая площадка ... не казвам, че трябва да е тук или на Бичкинята примерно, но да имаше поне едно по-централно място, за което можеше да се гласува. Така щеше да е близо до всички и да се ползва от повече хора.  Wink

# 176
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Кадрите са от преди 2 седмици  Simple Smile И аз се харесах в ефир, току виж пък се появавам по- често  Joy

# 177
Кадрите са от преди 2 седмици  Simple Smile И аз се харесах в ефир, току виж пък се появавам по- често  Joy

Да побързаме с автографите тогава, защото после  ще е късно.  Heart Eyes 
  Друга интересна тема е , тази свързана с кмета  Wink   Като че ли скоро отново ще имаме избори. Един свестен кмет да си изберем, сега ще търсим нов  ooooh!  .

# 178
Така е kallii , има голяма вероятност Дончев да не е вече наш кмет Rolling Eyes

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2817391

deni, не можах да те видя, но се надявам при следващата ти ТВ изява да те видя Party

# 179
  • Габрово
Здравейте, момичета!
Милленна, добре дошла при нас  Hug
Deni, аз гледах по телевизията, ама като не знам какво да гледам  newsm78.
И мен ме е яд за кмета, но се надявам от ГЕРБ да издигнат отново подходяща кандидатура.
Ние май ще почиваме през следващата седмица. Очертава се Антония да е със скарлатина. Очакваме окончателните резултати, но започнахме вече лечение с антибиотик. Иначе се чувства много добре, та се надявам да направя една тортичка, че много ме сърбят ръцете / а половинката само мърмори, че никой не ги яде и раздавам на родата /.

Общи условия

Активация на акаунт