Есента в Габрово застла пъстроцветен килим от листа.

• 49 168
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
Знаете ли дали в града има някъде място, където да боядисват дрехи, а също и обувки?
Или поне магазин, от където да си купя боя  Hug

# 376
Здравейте момичета,
извинявам се за нахлуването в темичката ви smile3525
и аз съм от Габрово,но доста години не живея там, идвам си само лятото за месец,та питането ми е следното- има ли възможност   да ползвам интернет през ваканцията в Габрово,но само за месец,в смисъл не ме устройват едногодишни или подобни договри към различните оператори,доставчици или някой вариант без обвързване с дългосрочни договори ако знае някоя от вас ?
предварително благодаря   bouquet и усмихнат ден на всички

# 377
Evidence фирма unaks срещу автогарата предлага интернет без договор  bouquet

# 378
галя76 Благодаря ти,разгледах им сайта и точно нещо такова ми трябва   bouquet

# 379
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Знаете ли дали в града има някъде място, където да боядисват дрехи, а също и обувки?
Или поне магазин, от където да си купя боя  Hug

stefinka  фирма "Дермаколор" боядисва кожени изделия. Намира се в двора на бившата фирма "Здравоход". Мисля че е улица "Янтра". Имам и GSM номера им, ако искаш пиши на лични да ти го дам.   Laughing

# 380
Много, много, ама много ти благодаря, намерих им адреса - Янтра 5 е - ще се замъкна направо до там.
Златна си  Crazy Hug Blush
  bouquet  bouquet  bouquet
Имам едни кожени обувки на които искам да сменя цвета Simple Smile
А боя за текстил ако ми каже някъде някой дали се продава или ателие някакво?

# 381

Срещу Офис 1 имаше едно малко магазинче за бои, четки и др. материали. От него съм купувала текстилна боя. Не знам обаче дали още го има.
Можеш да провериш и в Офис 1.

# 382
  • Габрово

Срещу Офис 1 имаше едно малко магазинче за бои, четки и др. материали. От него съм купувала текстилна боя. Не знам обаче дали още го има.
Няма го, но не знам дали е затворено или преместено  newsm78 сега там има магазинче за аксесоари и дрънкулки Simple Smile

# 383
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

stefinka , носила съм да ми боядисват дрехи на пазаря. Сградата на банята, продължаваш покрай входа и и насреща има къща, в която приемат за текстилно боядисване. Значи не продължаваш към НОИ , а така че главния вход / на банята/ да ти остане от дясно и ще питаш коя точно е къщата. И аз с питане я намерих. И съм доволна. Аз май не можах да обясня добре, но ако не си разбрала пиши ми на лични и дано тогава да успея.  Hug

missing магазина се наричаше "Импресия". Ще разпитам за нови координати, тъй като съпругата на бивш колега продаваше в него. Simple Smile

По последна информация / от 19.30 часа/ магазин "Импресия" е преместен в МОЛ Габрово и е във Офис 1. Предполагам че там е обособен като щанд за бои, четки и други консумативи.

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 19:32 от tutulina

# 384
Здравейте мамита и от мен,може ли и мен да ме включите в отбора на Габровските мами
Моят палавник Вики е роден на 13.09.2008

# 385
Лелееееее момичета, ама вие сте златни.
Много ви благодаря, че толкова бързо реагирахте.
Дадох си и обувките и дрешките за боядисване.
Ще се похваля като са станали готови.
Много ви благодаря.
Ще се разтикам после и до "Импресия". Simple Smile
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 386
Гале76  bouquet честита рожба да вие жив и здрав    Hug

# 387
А някой да знае поради що ги няма снимките от миналогодишната седмица на кърменето в албумчето  smile3516

# 388
Гале честито и от нас ,да ви е жив и здрав,много радости.Чакам те за разходки. Hug  bouquet  bouquet

# 389
  • Габрово
Някой да знае къде в града има мрежи за бадмингтон, евентуално да могат да се запазят за някакви часове..  newsm78 В някое училище, или не знам...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт