Родени 2004г.

• 54 323
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Алекс е съвсем здрав вече, благодаря ви!  Hug
Дуцка, Колибри, вижте на какво се натъкнах днес (след подобаващо ровене в дир-а):
http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=budeshtimaiki&Number= … part=all&vc=1  Mr. Green  Grinning

# 166
ееех, върна ме години назад... мило ми стана  Hug
Брей,  че съм писала много тогава.... и съм била много любезна - чак не мога да се позная... явно съм имала доста време и ентусиазъм  Grinning

Стели-Мели - преживяла си доста неприятности! Радвам се, че финала е позитивен! И аз имам миоми, които тепърва ще изследвам, казаха ми 6 месеца след раждане да отида, че било рано . Знаете ли някакви билкови методи за махане на тези миоми?

Магнолия-М! ЧЕСТИТО БЕБЧЕ!!! Бъдете щастливи заедно!!!   bouquet

# 167
Аз в дир-а рових последно като забременях с Анна. Много ми е мил Heart Eyes
Как пък никой не ми направи забележка да не пиша на латиница в началото Joy
Колибри, ти наистина беше най-слънчевата бременна, която познавах Sunglasses

# 168
Я да видим, дали мога при вас да се наместя! Приемате ли нови членове,ммм?

# 169
  • В светлината на слънцето
шевролета, добре си ни дошла.   bouquet Напиши нещо повече де, не се стискай.  Grinning

# 170
  • Пловдив
Я да видим, дали мога при вас да се наместя! Приемате ли нови членове,ммм?
Охо приемаме и още как  Hug даже чакаме инфо за включване в списъка  Peace

# 171
Благдаря, момичета!  Hug Hug Hug
Ами накратко - моята принцеса е декемврийче. Казва се Еми и е родена на 4.12.2004.  Много бърбори, много знае и е доста щурава. Вчера баща й я гледа как щурее из къщи и й казва "Еми, може ли да си толкова дива?!" а тя го погледна и спокойно му заяви: "Не, аз! Мозъкът ми е див и се сеща за диви неща. Аз само ги правя!". Та в общи лини - това сме ние! Имаме и един малък вандал, но той е за друга тема! Peace

# 172
  • В светлината на слънцето
Шевролета, изказването е просто уникално.  hahaha И само някой после да каже, че на децата не им сече мозъка. Grinning Аз като ги гледам тия днешните, направо могат да ни продадат и купят, толкова са отракани.

# 173
lulumba, според мен дори няма да си губят времето и да се занимават с покупко-продажба - директно ще ни пласират онлайн в някой аукцион, ще ни минат през Пейпал, ще ни инвестират и ще дърпат дивиденти. Mr. Green

# 174
  • Sofia
Шевролета и Еми, добре дошли!  Hug

Синът ми вчера навърши 5 години и половина, да ми е жив, здрав и мнооооого щастлив!  bowuu  Heart Eyes

# 175
  • Пловдив
Шевролета  Hug вече сте в списъка  Peace

Вихрогонче   bouquet да ви е честито!

# 176
Магнолиам, да ви е жив и здрав Даниел!
На тебе  бързо възстановяване и чакаме снимки  .

Стели, неприятностите вече да са зад гърба ти! Само хубави и весели моменти от тук нататък !   Hug

Добре дошли на новите мамчета и техните съкровища   Laughing

Да ви се похваля аз - Марти е толкова спокоен на новата градина , че от както ходи не си е гризал ноктите ( за мене това е супер показателно ) и даже вчера му ги изрязах ( не сьм го правила от лятото ) .  Laughing
Вече е научил толкова неща , където за три години в другата градина не е научил....Дори занесе картичка за Св. Валентин на госпожата си   Mr. Green " Собствено производство " - Ето тази първата - http://minimo.snimka.bg/sveti-valentin/kartichki-za-sv-valentin- … 4-02-2010g.474157

# 177
  • Пловдив
Браво на Марти  Peace
А това с ноктите е просто чудесно...минала съм по този път и ти казвам - огромно е постижението  Hug

# 178
  • Страната на чудесата
Браво на Марти, много се радвам за вас, minimo!
А картичките са страхотни!

# 179
Джони, много ти благодаря!   bouquet Много топло ни посрещнахте!  Hug
minimo , браво на момченцето ти! Някъде на тази възраст и аз започнах да си гриза ноктите, но никой не обърна внимание навремето. Трябваше да минат години  и сама да разбера, че трябва да се откажа от този навик! Не знам какъв е точно случая с твоя Марти /нали съм нова!  Embarassed/, но това което със сигурност мога да ти кажа е - Браво на теб, че веднага си потърсила причината и че си предприела някакви мерки!  smile3501

Общи условия

Активация на акаунт