Родени 2004г.

• 54 089
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Браво, Лулу!

# 586
  • Страната на чудесата
Супер!!! Много се радвам, Лулу!

# 587
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Еее,браво Лулу Hug Hug Hug

# 588
БРАВО ЛУЛУ  Hug чудесна новина  Peace
виж това изобщо не ми хрумна  newsm78 хем и с Коко го "минахме" преди време  Sick и наистина голямо куцане беше ...ето го и вързан оттогава героя него пък го болеше най-много при сядане  #Crazy

# 589
  • В светлината на слънцето
При Сашко проблемът беше, че реално нямаше никакви болки, а започна изведнъж силно да куца. Когато има болки, обикновено се предполага, че е някаква травма или възпалена става като резултат от нещо преболедувано. И двамата са ми накуцвали при такива обстоятелства, но не съм обръщала кой знае какво внимание, защото си знам от какво е. Този път се притесних, защото дойде изведнъж и без да има никаква причина. И като разбрах за лошите варианти, направо съвсем откачих. ooooh!

# 590
Лулу, настръхнах като прочетох и си представих какво ти е било в главата! Много много се радвам, че всичко е наред! Направи нещо хубаво за себе си! Отиди и си купи нещо или се зарадвай по друг начин. Разтовари! Заслужаваш го! Hug  bouquet

# 591
  • Пловдив
Леле Лулу как се радвам за теб  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Да нагушкаш Сашик от нас  Wink А за клетките - не го мисли  Mr. Green

2К твоя герой само как позира  Joy Да ти е жив и здрав.
И от вас ще имам на ум, че и такива бели стават - то нали знаете, че дотако не ти дойде до главата...по-добре обаче да не идва  Peace

2К - на една снимка познах нашето чаршафче  Joy имаме го от баткото още ... леле колко е малък света  Wink
тук

Много сте готини  Peace

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 13:14 от Джони

# 592

Дуци, това бебче в блога ти София ли се казва?  Thinking

Лулу, много се радвам за вас.  Hug Hug Hug

Като се беше родил малкия едната му ръчичка беше силно изкривена надолу от китката. Що притеснения тогава 2 месеца не могат да разберат нашите светила тук в Бургас какво му е, като отидохме в София, доктора веднага каза какво му е и се оказа нещо съвсем дребно и незначително. Просто последните месеци вътреутробно е била притисната ръчичката и затова така. А тука нашите казваха едва ли не ДЦП. Отклоних се малко, но исках да кажа, че напълно те разбирам. Като излязох от кабинета ми идваше да летя от кеф. Живота е хубав.  Heart Eyes

Честит рожден ден на Поли и Алекс. Само усмивки да греят на лицата им.  newsm59 newsm59 newsm59

Кали, честито ви момченце. Много радост да ви носи и на всички около него.

Аз като една дърта клюкарка  Crazy да ви издам, че и miаmp също има бебче, малката Вяра е родена на 11.03 в 16.25 ч. Да им е жива и здрава третата рожба.   bouquet

# 593
Лаленце, София е, да Simple Smile Познаваш ли ги?

Честита рожба на miаmp, да им е жива и здрава  bouquet

# 594
Лаленце, София е, да Simple Smile Познаваш ли ги?
Задочно  Laughing
Познавам лелята не бебето с която пишем в една друга тема. Малко стана на баба Злата шурея, ама...... Crazy
Много красиви снимки. Браво.   bouquet

# 595
  • Страната на чудесата
Честита рожба на miamp,  да им е жива и здрава малката Вяра и само щастие да им носи!
(страхотно име са и избрали Heart Eyes

# 596
  • В светлината на слънцето
УХА, СТРАХОТНА НОВИНА! ДА Й Е ЧЕСТИТА МАЛКАТА БЕБКА ВЯРА НА МАМА MIAMP И ДА ДОНЕСЕ МНОГО УСМИВКИ В ДОМА ИМ!

Ох, аз доста се бях спекла вчера, а пък като видях, че и педито се притесни, дето обикновено не се притеснява току-така, съвсем сдадох фронта. Ама не съжалявам за нервните клетки, нито за белите кичури, важното е че всичко завърши добре. Grinning И да, светът сега определено изглежда по-хубав.  Grinning
Дуци, вчера забравих да те поздравя за блога.  Embarassed Страхотни снимки и ти пожелавам да го напълниш с още по-страхотни!  Hug

# 597
Лулу, супер радостни новини! Отдъхна ли си вече?  Hug
Дуци, твойто  Mr. Green блог ми харесва много. Да го пълниш с още такива хуууубави нещица.  Peace

А това бебе София- ми много сладко, бееее.  Heart Eyes Да е живо и здраво!

# 598
Благодаря ви момичета за пожеланията,който е в кондиция за следващо -да му се връща Simple Smile

# 599
miamp, честита девойка да ви е жива и здрава и само радост да ви носи   bouquet ...а за името няма да коментирам - най-хубавото сте избрали  Joy нали ми е адашка  Peace

Джони , мерси ....и нашето е от баткото  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт