Къде в Пловдив??? - 10

• 68 198
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
В женските настроения, мнения и впечатления логика не търси.
Това в кръга на майтапа....  Simple Smile

# 481
  • Пловдив
В женските настроения, мнения и впечатления логика не търси.
Това в кръга на майтапа....  Simple Smile

Laughing

# 482
  • Пловдив
Здравейте,имам две основни питания:
1.Кажете ми сигурна лаборатория,където мога да си направя стандартните бременни изследвания-кръв и урина.Не ми се ще да е Писанец,тъй като за тях невенъж съм чела мнения за объркани резултати...Да работят с касата също е важно!
2.Знаете ли къде се продават професионални машинки за подстригване марка "Мозер"?Признавам си,че тях вече понятие си нямам къде да търся...

1.Препоръчаната лаборатория е добра!....чувала съм че различните лаборатории дават доста различни резултати  Tired
2,Машинки със сигурност има в уличката която отива към енергото-като вървиш към него-отляво.Има магазин за професионални фризьорски и козметични принадлежности-името му е ....  Crazy някакви щъркели бяха.. Mr. Green

# 483
" Двата Щъркела" , срещу магазина на "Солинген" и малко по диагонал на Кукления театър се пада .

# 484
  • Пловдив
" Двата Щъркела" , срещу магазина на "Солинген" и малко по диагонал на Кукления театър се пада .
  Peace

# 485
Tristania, този човек до колкото знам зарежда магазините
Кои магазини зарежда? И ако зарежда как внася стоката и откъде? Парфюмите му са дубайски внос и дали са истински е доста спорен въпрос, не че в отдавна отминали времена не съм купувала и от там, но беше в онези смутни години, когато повечето световни марки или нямаха официален вносител в България, или ако имаха, дистрибуцията му куцаше, и това беше предпоставка по втория начин да влиза добра стока.
Сега за да съм 100% сигурна - само "Леро" и отвреме навреме "Прити шоп". Поне е ясно за какво става дума.Относно цените - нищо "истинско" не е евтино.
И аз като теб,нагледах се на дубайски и турски ментета,всичко е залято с тях  #Cussing out

# 486
Момичета дайте отзиви,къде в Тракия сте пробивали ушичките на дъщеричките си?

# 487
Момичета, вече толкова сайтове доставят козметика и парфюми до БГ, защо си давате парите по някакви апартаменти! Аз пазарувам от два сайта, всичко е произведено в Щатите, Канада, Англия! Нещата са качествени и на нормални и доста ниски цени, в сравнение с  България! В подфорума за пазаруване от чуждестрании сайтове ще намерите инфо, теми и избор да искате!  Peace

# 488
Който е предубеден да не купува от него парфюми.
Питате,споделяме,останалото е въпрос на избор.
Лично аз имам и от него,и от над 200лв.от Леро,и от чужбина и космическа разлика освен в цената не намирам Peace

# 489
  • Пловдив
Мястото е едно-поликлиниката. Търсиш доктора, който пробива уши, на регистратурата ще ти кажат как се казва, че му забравих името. Миналата година водих племенницата, едно диво същество, почти неговорещо български- като излязохме се врътна и каза " много съм готина", а аз бях кълбо от нерви.Горешщо препоръчвам!

# 490

Аз пробих ушите на моята дъщеря в един салон точно срещу поликлиниката в Тракия.Не помня блока,но е доста голям,П-образен.Качваш се по едни стълбички в един от входовете.Много съм доволна,изключително любезна жена.Имаше богат избор на обички и малки и големи.Не помня колко струваше,мисля,че беше 12-тина лв.И аз не се сдържах тогава и си дупнах н-тата поред обица Simple Smile))

# 491
Момичета, вече толкова сайтове доставят козметика и парфюми до БГ, защо си давате парите по някакви апартаменти! Аз пазарувам от два сайта, всичко е произведено в Щатите, Канада, Англия! Нещата са качествени и на нормални и доста ниски цени, в сравнение с  България! В подфорума за пазаруване от чуждестрании сайтове ще намерите инфо, теми и избор да искате!  Peace

Мммм да, взе ми думите от устата Laughing
Аз днес точно си поръчах от ebay.co.uk

# 492
Момичета, да ми препоръчате стъкларски фирми с доставка на място?

# 493
Момичета, да ми препоръчате стъкларски фирми с доставка на място?

"Чупи-купи" зад поликлиниката на ресторант "Стадиона".Пада се от лявата страна на поликлиниката, ако си с лице към нея.Единствено не знам, дали е  с доставка по домовете, но съм виждала отвън паркирана кола, приспособена точно за превоз на стъкла....

# 494
Между другото няма застраховка,ментетата чух ,че са масово плъзнали в Европа,по-специално в Англия,по сайтове и невзрачни магазини. Доста от тях се продават и в ebay . Внимавайте   bouquet Аз също съм на мнение,че оригиналните неща не са евтини  Tired Няма как да повярвам,че търговците продават нещата на по-ниски цени от производителя  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт