Къде в Пловдив??? - 10

• 68 213
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря Ви!
А къде се намира този магазин?

# 466
Срещу Баумакс , на реда където е Вис Виталис 2 . Имат магазин и в търговския център срещу Метро , но там няма избор.

# 467
Срещу Баумакс , на реда където е Вис Виталис 2 . Имат магазин и в търговския център срещу Метро , но там няма избор.
ок, благодаря...

# 468
  • Пловдив
Може ли и на мен на ЛС адрес/телефон за парфюмите  Praynig

# 469
  • Пловдив
записвам се в поредната тема за Пловдив и за да не е само запис ЧЕСТИТА БАБА МАРТА на пловдивските мами и деца

# 470
Здравейте,имам две основни питания:
1.Кажете ми сигурна лаборатория,където мога да си направя стандартните бременни изследвания-кръв и урина.Не ми се ще да е Писанец,тъй като за тях невенъж съм чела мнения за объркани резултати...Да работят с касата също е важно!
2.Знаете ли къде се продават професионални машинки за подстригване марка "Мозер"?Признавам си,че тях вече понятие си нямам къде да търся...

# 471
Tristania, този човек до колкото знам зарежда магазините
Кои магазини зарежда? И ако зарежда как внася стоката и откъде? Парфюмите му са дубайски внос и дали са истински е доста спорен въпрос, не че в отдавна отминали времена не съм купувала и от там, но беше в онези смутни години, когато повечето световни марки или нямаха официален вносител в България, или ако имаха, дистрибуцията му куцаше, и това беше предпоставка по втория начин да влиза добра стока.
Сега за да съм 100% сигурна - само "Леро" и отвреме навреме "Прити шоп". Поне е ясно за какво става дума.Относно цените - нищо "истинско" не е евтино.

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 12:44 от Емстерс

# 472
Аз за този човек с парфюмите съм чувала доста противоречиви мнения ,така че не рискувам. Ако взимам го правя от Леро или ми носят от чужбинско .
Ако нямам пари имам дружка дистрибутор на страхотни имитации за по 10 лв. За пример ще споделя- миналата зима ползвах едина от тези имитации ,като си извадих тая година зимните дрехи още миришеха на същия-та като ще е менте поне да е за 10 лв. Mr. Green

# 473
Относно парфюмите, и аз съм купувала от блока в кичука и съм доволна, но като реша да купувам парфюм за над 100 лв. наистина предпочитам да съм сигурна, че е качествен. Последният ми е от мола, на 1-ия етаж, е верно 150 лв., а в блока е 120/130 лв., но нямала съм друг с такава трайност... /парфюм е, а не тоалетна вода/.

# 474
В Леро дават карти с отстъпка
И в Бюти Зон май, макар че от там нямам
Все си мисля обаче, че който има 180 за парфюмче, няма да го бутне това, че е 240 в магазина...
Пък който няма, ще си ходи с тези от 10 лв
Сигурно маниаците на парфюми виждат разлика, но за щастие аз не.

# 475
Здравейте,имам две основни питания:
1.Кажете ми сигурна лаборатория,където мога да си направя стандартните бременни изследвания-кръв и урина.Не ми се ще да е Писанец,тъй като за тях невенъж съм чела мнения за объркани резултати...Да работят с касата също е важно!
2.Знаете ли къде се продават професионални машинки за подстригване марка "Мозер"?Признавам си,че тях вече понятие си нямам къде да търся...

Пробвай в Пълмед,работят със здравната каса и засега чувам все добри отзиви   Peace

# 476
Мога да подкрепя горното, за Пълмед. Свекърва ми работи там, потвърждава добрите отзиви.

За детския център Роял кидс - бяхме миналата седмица. Нищо особено не ми се стори, каките бяха умерено отегчени, мокетът в къта за игра беше порядъчно износен и изпоцапан. Имаше деца с обувките по него. Играчките(плюшените) бяха много мръсни. Менюто за децата - 10 пържени картофчета и филийка с прозрачна шунка. Не съм от вечно мърморещите и недоволни майки, но оценката ми е по-скоро отрицателна.

# 477
Уцелили сме усмихнати какички в Роял-а ,но нямаше много дечица .за храната-не мога да кажа нищо.

за парфюми-поръчвала съм си от http://www.feelunique.com/-безплатна доставка  до БГ . Има и тема тук Peace

# 478
  • Пловдив
Мога да подкрепя горното, за Пълмед. Свекърва ми работи там, потвърждава добрите отзиви.

За детския център Роял кидс - бяхме миналата седмица. Нищо особено не ми се стори, каките бяха умерено отегчени, мокетът в къта за игра беше порядъчно износен и изпоцапан. Имаше деца с обувките по него. Играчките(плюшените) бяха много мръсни. Менюто за децата - 10 пържени картофчета и филийка с прозрачна шунка. Не съм от вечно мърморещите и недоволни майки, но оценката ми е по-скоро отрицателна.

Да се изкажа и аз за детския център - декември празнувахме на малкия рождения ден ,всичко беше супер /чисто,менюто беше ок,каките много готини/, всички бяха много доволни.  Три седмици по-късно ходихме на друг рожден ден там, ами нямаше нищо общо , все едно друго място.

# 479
...Три седмици по-късно ходихме на друг рожден ден там, ами нямаше нищо общо , все едно друго място.

Значи логично е другия път, ако отида, да се изненадам приятно.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт