Къде в Пловдив??? - 10

• 67 330
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
Моля, да ме ориентирате за магазини за осветителни тела - ефектни, на сносни цени.

# 46
EmbarassedНещо не мога да се ориентирам къде е магазина на www.kentimpex.bg

Това не е ли след Билетния център на Байкал?

# 47
Че то си има такава голяма и хубава карта  newsm78 .. или не се ориентираш в имената на улиците?
От Сточна гара тръгваш по булеварда към тунела.. и ще го видиш магазина Simple Smile

# 48
 Laughingаааа посока  тримонциум,но преди тунела ли е т.е. по пътя ли някъде newsm78щом казваш че ще го видя значи трябва да е в ляво или  дясно ooooh!ще търся  другата седмица  NaughtyМного ви благодаря за бързия отговор  bouquet

# 49
Laughingаааа посока  тримонциум,но преди тунела ли е т.е. по пътя ли някъде newsm78щом казваш че ще го видя значи трябва да е в ляво или  дясно ooooh!ще търся  другата седмица  NaughtyМного ви благодаря за бързия отговор  bouquet
Нееее почти веднага след кръстовището на Сточна гара.. Тунела е мнооого далече - просто това е посоката Simple Smile

# 50
И  аз да се намърдам с питане, търся за детската на малкия някакъв стол/кресло, нещо удобно за гледане на телевизор, краен вариант ми е да купя барбарон, та къде в Пловдив има, сещам се само за Галеро, но нямаше избор Laughing

Ако още не си намерила столче , след ДОМКО-то на Пазарджишко , почти преди крьговото има нов магазин за мебели  на три етажа. На третия етаж има детско обзавеждане и там има страхотни и разнообразни модели столчета и фотьоилчета.  Peace 

# 51
Здравейте мами от Пловдив, незнам дали е подходящо  да задам въпроса си тук, ако не моля покажете ми друга тема. Днес излизаме да търсим лятна количка, моля препоръчайте ми лек и удобен модел до 250лв. и къде в Пловдив има най-голямо разнообразие на изгодни цени.Благодаря ви! Hug

# 52
  • Пловдив
Martinche ,летни колички има в Джъмбо за 39 лв,за 59 също.
Вис Виталис имат също доста изложени летни

# 53
Elfita, благодаря и аз на там съм се насочила, а дали може  да ми препоръчате количка от която наистина сте доволни, избора е голям...

# 54
Здравейте мами от Пловдив, незнам дали е подходящо  да задам въпроса си тук, ако не моля покажете ми друга тема. Днес излизаме да търсим лятна количка, моля препоръчайте ми лек и удобен модел до 250лв. и къде в Пловдив има най-голямо разнообразие на изгодни цени.Благодаря ви! Hug
Бих ти препоръчала Маг Ингланд - много е лека и е удобна за детето /за разлика от тези тип "чадър"/. Изключително здрава се оказа. Вземана е от Щъркела на Свобода. Цената преди 2 години беше към 120 лв  Peace

# 55
  • Пловдив
За тези които им предстои ваксиниране на дечицата с Пентаксим, мога да им кажа, че чак за третия прием намерих по-евтина в аптеката на Метро, на други места е 62лв., а там е 55 лв.,поръчваш си я предния ден и я предплащаш. Peace

# 56
  • Пловдив
Аз пък да си похваля моята: Ариа на Пег Перего. Много удобна, лека, много интензивно ползвана, а не е мръднала почти.

# 57
  • Пловдив
От Сточна гара тръгваш към ПУ-то по левия тротоар, след 20-30 метра е от кръстовището. Магазинчето е много невзрачно отвън, но има табела, оглеждай се  Peace

# 58
  • В царството на мечтите
Elfita, благодаря и аз на там съм се насочила, а дали може  да ми препоръчате количка от която наистина сте доволни, избора е голям...
в хипо също има. На племеницата миналата година взехме на bertoni и сме доволни защото може да си ляга и да си спи в нея

# 59
Запис, да следя темичката .

Общи условия

Активация на акаунт