Къде в Пловдив??? - 10

• 68 411
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Апрески купих от Росиньол на Мария Луиза за 27 лв., намалени бяха на тази цена. Сега ходим само с тях, няма проблеми. понеже са под работата ми, мога да сляза да проверя за номера, за да не се разкарвате напразно. Ако искаш, само ми кажи, нищо не ми коства да ги питам.

# 121
Момичета трябва ми панталон/гащеризон за сняг или ски. За мен, не за дете.Като ходим да се пързаляме на х. Здравец и все се чудя какво да облека, няма да е зле да си взема.

Някъде да сте виждали, цени някакви да се сещате, че аз нямам никаква представа?

Благодаря!  bouquet

# 122
  • Пловдив
В "Кенвело" на центъра имаше намалени за около 50 лв. Ще ходя късен следобед да си купувам и аз, ако са останали и довечера ще мога да напиша повече инфо.

# 123
Чудя се къде мога да намеря бебешки одеалца за момченца, да не са много малки като размер.Имаше в Бенетона в МОЛ-а одеалце, много мекичко и точно това, което търся, но беше само една.Трябват ми две / близначета /.
П.П. В събота вечер бях в ресторанта на Кремена.Прекрасно място, прекрасна кухня.Очарована съм.Препоръчвам горещо.

# 124
  • Пловдив
Емстерс ,във Вис Виталис има одеалца и не са малки.В Джъмбо също има,но са ню ню размер

# 125
А какви са одеалцата във ВВ? За размера да, по големи да са, това което гледах в Бенетон беше доста голямо, може би беше детско, а не бебешко.Такова ми трябва, като са бебета да се сгъне на две, но да се ползва по-дълго време и когато децата порастнат.Затова съм готова и повечко пари да дам.
Мислех си дали в Премама има, гледах преди време в Домко, имат аксесоари на Еспри, дали ще има детски одеалца?

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 11:19 от Емстерс

# 126
  • Пловдив
В Mother care също има.За Премама-би трябвало да има-може да се обадиш по тел да питаш
За ВВ-има по-тънки,по-дебели,по-малки,по-големи и има две еднакви от серия.Търсиш като чувалче,нали!Има във ВВ

# 127
Не, не чувалче, а одеало.

# 128
  • Пловдив
Не, не чувалче, а одеало.

е то пак си става и одеола.има си обаче копчета тик так и става като порт бебе

# 129
Момичета,кажете ми моля ви,колко струва карта за градския транспорт за една линия-16-ката за обикновен човек.И откъде може да се купи?

# 130
Аз също съм взилала от ВВ преди време. Има както тяхна марка , така и испанско, което е много мекичко и голямо.

# 131
Апрески купих от Росиньол на Мария Луиза за 27 лв., намалени бяха на тази цена. Сега ходим само с тях, няма проблеми. понеже са под работата ми, мога да сляза да проверя за номера, за да не се разкарвате напразно. Ако искаш, само ми кажи, нищо не ми коства да ги питам.
Много ще съм ти благодарна
Drozi, и моята щерка е с такива, но не бях видяла, че има и големи номера

# 132
В Пловдив ще отварят нов магазин на марката GIRANDOLA, сега навлизат в България и започват от Пловдив.
Имат уникални стоки! Откриването ще е към края на месеца, като науча точно ще кажа  Rolling Eyes

Поздрави

Само един фен  Joy

# 133
  • Пловдив
Здравейте,търся добра фризьорка в кършияка? От скоро живея тук и не ги знам как работят,за това моля за помощ  Praynig

# 134
Момичета спешно ми трябва ски екипче или цял гащирезон за момиченце 3-4 години... Моля за инфо!!!   Praynig

bouquet

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 17:24 от mamakiki

Общи условия

Активация на акаунт