Къде в Пловдив??? - 10

• 68 249
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Аз съм на DCC - доволна съм, бърз интернет и цифрофа + кабелна Simple Smile. За 1.5 год гафове няма. При големите студове и дъждове у дома си имаше нет.

Peace   .... точно тях искам да си преместя. Само че те ми казват, че имат изградена мрежа до троатора и трябва да изградят и до таблото. newsm78

Да дупчат и то яко, преди две седмици са ни продупчили цялата тераса, за да пуснат в кооперацията отсреща, без никакво разрешение от наша страна.

# 406
radostche, добра е телевизията, има доста детски канали-Дисни, Бейби тв, Картун, Супер 7,  една руска детска програма. От филмовите канали-Бтв синема, Тв 1000, Холмарк, Диемите и т.н.
Аз недоволствам, че вечер интернетът е бавен , ама ме мързи да ги сменям. Пък и доста хора ме убеждаваха, че е най-добрият, (заради оптичните кабели), та и  не знам с какъв друг да го сменя ( дсс и при нас нямат изградена мрежа).Таксата за 2 телевизора, интернета и незнам си колко минути телефон е 45,90 лв.

Благодаря ... явно те ще са.

hris80, DCC ли са дупчили при вас ... ама то и при нас никой не ме е питал дали Евроком да ползват тоз единствен кабел. Сега кво се получава - или те или нищо!!

# 407
  • Пловдив
radostche, добра е телевизията, има доста детски канали-Дисни, Бейби тв, Картун, Супер 7,  една руска детска програма. От филмовите канали-Бтв синема, Тв 1000, Холмарк, Диемите и т.н.
Аз недоволствам, че вечер интернетът е бавен , ама ме мързи да ги сменям. Пък и доста хора ме убеждаваха, че е най-добрият, (заради оптичните кабели), та и  не знам с какъв друг да го сменя ( дсс и при нас нямат изградена мрежа).Таксата за 2 телевизора, интернета и незнам си колко минути телефон е 45,90 лв.

Благодаря ... явно те ще са.

hris80, DCC ли са дупчили при вас ... ама то и при нас никой не ме е питал дали Евроком да ползват тоз единствен кабел. Сега кво се получава - или те или нищо!!

Да ДСС и доста грубо е направено, при условие,че не сме им клиенти,по-средата на терасата  да си опънат кабел, без никакво разрешение.

# 408
Кофти си е, така е ... но и мен никой не ме е питал дали Евроком да се включи в единствения кабел, който минава по етажите.

# 409
За N3 - ползваме ги от половин година. Доволна съм. Канали има колкото щеш... Детски, филмови, научно-популярни и т.н. Интернетът досега не е спирал, освен 2-3 пъти буквално за по 3-4 минутки. Викали сме ги два пъти вкъщи, защото имахме проблем със сигнала(всъщност се оказа проблем с буксата на тв, не беше в тях проблемът), отзовават се веднага. Много са любезни, единия път даже висяха долу пред нас и чакаха детето да се наспи, та да се качат.  Laughing За два цифрови приемника и интернет + платени канали плащам 38лв.

# 410
dunaika, благодаря ти много.

# 411
Ние имаме всичко - нет, тв и телефон към Кулбокс. Към телевизията имам някои забележки, но нета си е направо супер. Все пак е и оптика. Veniz Да не би да сте със слаб рутер? Нета да е спирал 1-2 пъти за по няколко минути. Единият път даже ни се обадиха да ни предупредят Simple Smile Иначе вече са ти казали каналите. Постоянно пускат нови канали.

# 412
Момичета,  къде има фитнес магазин, търся от онези топките за гимнастика Laughing

За топки за Pilates ли става на въпрос?

# 413
Ние имаме всичко - нет, тв и телефон към Кулбокс. Към телевизията имам някои забележки, но нета си е направо супер. Все пак е и оптика. Veniz Да не би да сте със слаб рутер? Нета да е спирал 1-2 пъти за по няколко минути. Единият път даже ни се обадиха да ни предупредят Simple Smile Иначе вече са ти казали каналите. Постоянно пускат нови канали.

А може ли да се връща назад до 3 часа програмата по някои канали както при ДСС ?

# 414
Момичета,  къде има фитнес магазин, търся от онези топките за гимнастика Laughing

Гимнастически топки се казват.Той пилатеса за да е с топка ще да е някой изчанчен вид Laughing

# 415

Гимнастически топки се казват.Той пилатеса за да е с топка ще да е някой изчанчен вид Laughing

Има т.нар Balooning на Дийтър Габе ( инструктор по Пилатес, Стречинг, водна аеробика и т.н.),който представлява различни упрежнения от Пилатес в комбинация с топка ( в оригиналното видео към обучението на моя колежка-спортна аниматорка, Габе дори използва и балони).
Та за това попитах, за какви топки става на въпрос....

# 416
  • Пловдив
Аааааааа, може Пилатес с топки, и с ластици може даже (ама е супер гадост  Mr. Green).

....
Да ДСС и доста грубо е направено, при условие,че не сме им клиенти,по-средата на терасата  да си опънат кабел, без никакво разрешение.

Аз ако бях на твое място - директно режа кабела, щом не са ме питали най-учтиво дали могат да минат през моята собственост.

# 417
  • Варна

Аз ако бях на твое място - директно режа кабела, щом не са ме питали най-учтиво дали могат да минат през моята собственост.

След което те пък ще подадат жалба в полицията за самоуправство и ще го отнесеш като куцо пиле домат.
Определено това не е правилния начин.

# 418
  • Пловдив
1. Нека докажат, че съм го отрязала аз.
2. Веднага предявявам претенции за надупчената ми тераса, пък да видим, на кого ще му е по-добре.

Магазин РОШКО, те на тази кълка лежат, вероятно, че са недосегаеми. Преди 2-3 години имах такъв проблем с Евроком - дупчат ми терасата, слагат дюбели и кабели, наредили си все инструменти върху климатика ми - чукове, чанта с не знам си к`во си..... Никой не ме беше питал дали съм съгласна, естествено. В резултат от дупченето (през терасата ми минаваха вече 3!!! кабела), терасата се пропука, падна первазът и за малко не удари играещо отдолу дете. Така че, моите уважения, ама айде да тръгнат да ми излизат със самоуправство.

За съжаление в БГ има 2 типа хора - нагли, които си правят, каквото са си наумили, и мачкащи каскета, дето се оставят на наглите, щото било самоуправство.

# 419
  • Варна
1. Нека докажат, че съм го отрязала аз.
2. Веднага предявявам претенции за надупчената ми тераса, пък да видим, на кого ще му е по-добре.

Магазин РОШКО, те на тази кълка лежат, вероятно, че са недосегаеми. Преди 2-3 години имах такъв проблем с Евроком - дупчат ми терасата, слагат дюбели и кабели, наредили си все инструменти върху климатика ми - чукове, чанта с не знам си к`во си..... Никой не ме беше питал дали съм съгласна, естествено. В резултат от дупченето (през терасата ми минаваха вече 3!!! кабела), терасата се пропука, падна первазът и за малко не удари играещо отдолу дете. Така че, моите уважения, ама айде да тръгнат да ми излизат със самоуправство.

За съжаление в БГ има 2 типа хора - нагли, които си правят, каквото са си наумили, и мачкащи каскета, дето се оставят на наглите, щото било самоуправство.

Права сте, обаче положението е такова каквото съм го описал.
За добро или лошо в България има някакви закони.

Правилния начин според мен е да им отправите писменно известие (нотариална покана) като в нея изложите претенциите си:

да възстановят дупките по терасата
да поправят перваза
да поправят пукнатините
да престанат да държат собствеността си (понеже кабела си е техен) на ваша собственост
и разбира се какви са финансовите ви претенции за това, че до сега са преминавали през собствеността ви и за дискомфорта който са ви донесли всички тяхни действия

Междувременно подавате жалба и в Районна дирекция за национален строителен контрол Пловдив те би следвало да отговарят за незаконното строителство (а тяхното е такова, понеже няма как да са получили разрешение да опънат кабелите по въздуха, според наредбата трябва да са под земята).

След като тези които са ви надупчили терасата и са всяли смут в иначе спокойното ви душевно състояние ви кажат "глей си работата" подавате иск в РС Пловдив за обещетение и ги съдите до дупка  Laughing

Това е начина, иначе ако прережете кабела ще подадат жалба в Полицията, даже могат да ви съдят, освен това с факта на прерязването на кабелите ставате същата като тях, с нищо няма да сте по - различна.

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 13:49 от Магазин РОШКО

Общи условия

Активация на акаунт