Вълкът(мъжът) козината си мени, а нрава- да или не?

• 7 426
  • 67
  •   1
Отговори
# 15
Мени се. От коцкар става тъпанар, от тъпанар - помияр, от помияр - гадняр и т.н. Може и да ги разбъркаш, редът няма значение. Съжалявам, дано ти просветне и да имаш шанс да промениш живота си. Peace

# 16
Мени се. От коцкар става тъпанар, от тъпанар - помияр, от помияр - гадняр и т.н. Може и да ги разбъркаш, редът няма значение. Съжалявам, дано ти просветне и да имаш шанс да промениш живота си. Peace

За съжаление Peace
Преди бях на принципа,че и престъпника заслужава шанс,вече НЕ!!!
НЕ ,НЕ И НЕ!!!
Докога да мисля за другите?Не остана!!!
Вече важната съм аз!!!

# 17
Всеки заслужава поне една възможност "да се поправи". Но не и цял един живот "да се оправи".

# 18
Всеки заслужава поне една възможност "да се поправи". Но не и цял един живот "да се оправи".

Peace

# 19
 Кой знае защо ми се струва, че твоичкият е забъркал някакви ужасни каши някъде, и сега се опитва да си постеле меко за последствията...Дано не съм права и сегашното му човешко отношение не ти излезе през носа. За жалост, и аз като повечето съфорумки мисля, че нравът на вълка не се мени...Играй си своята игра(уреждай си работа и собствени доходи) и го остави да си мисли, че си му  се "вързала", ако нямаш смелост да го напуснеш...

# 20
Помня твоите теми. Не вярвам да се промени, не си пропилявай живота с него. Подреди си нещата така, че да можеш да се махнеш най-безпроблемно. По мои сметки детето ти е 3-4 клас. Как мислиш, че ще се справи без теб с такъв баща?

# 21
  • София
Боже, що си го търпяла този кретен толкова време?
Я шут в задника и да си отива при цицорестите приятелки.
Както и Маргало е казала - първо обичай себе си.

# 22
  • София
Докато ти умуваш дали си мени нрава или не, въпрос на време е да ти посегне. Това, което си описала като профил, е на насилник. Като за 10 години мисля, че не един и два шанса си му дала, а доста повече. Спасявай се, докато си млада и имаш опции пред себе си.

# 23
Един компромис води до поредица от такива.Спасявай се!Обичай себе си!

# 24

Peace
И аз съм абсол.съгласна.Познавам един такъв елемент,ама хич не се е променил.

# 25
на мен един умен мъж ми каза: Жените преди да се задомят мислят че ще променят мъжа след брака! А става точно обратното жената се променя, а мъжът не! Thinking

Вълкът ще си остане вълк, макар и да облече агнешка кожа!

# 26
  • София
Кой знае защо ми се струва, че твоичкият е забъркал някакви ужасни каши някъде, и сега се опитва да си постеле меко за последствията...

Това беше първото, което си помислих...Сигурно и аз съм мнителна newsm78

# 27
Това си и мислех, че ще ми отговорите, но тайно се надявах, че някоя нежна душа ще се похвали как "виждате ли -след толкова години ходене по мъките си е заслужавало- стана нещо,пречупи се,научи се да ме уважава"

Добре, а ти за себе си поне имаш ли отговор на въпроса защо точно сега е започнал да се държи човешки с теб?
Аз подхвърлих в първия си пост, ама яката го замазах, щото ме е срам....с една дума-почнах да изперквам. Ако само ми повиши тон за нещо ме избива  на крещене,чупене..той като посегне да ме удари или само ако ме заплаши аз заставам срещу него и му казвам че ще му отговоря със същото. Казано направо- яката ме перат нервите ...просто съм съсипана, но няма го вече възпитаното и добро момиче...не знам как се случи-помня първия път,когато на неговите викове и обиди аз също отговорих с такива.......ооооооооо не беше свикнал и ме гледаше като извънземна. Сега разбра че трудно се живее така и ме моли за спокойствие-искал да се държа с него както преди-усмихната, винаги готова за секс, винаги разбираща.

# 28
  • София
Браво че си разбрала, че не е нужно да си вечно мълчаща жертва, а че и ти можеш да викаш, крещиш и т.н. Явно е имало ефект, ще видиш обаче за колко време.
А с детето как се държи този човек? И ако заминеш на него ли ще го оставиш?

# 29
Един човек не те ли уважава от началото на връзката ви.....не го търси да те уважава след 10години обиди, шамари и т.н.
Какво уважение очакваш от него, когато самата ти си позволила подобно отношение?
Няма да се промени....просто кой знае какви ги е натворил и се опитва сега да замазва положението преди да си разбрала какво се е случило.
Обирай си багажите докато все още имаш време и си на години, на които можеш да започнеш отначало.

Общи условия

Активация на акаунт