Вълкът(мъжът) козината си мени, а нрава- да или не?

• 7 422
  • 67
  •   1
Отговори
# 60
Може да е биологичен баща на детето ти,но такива психо травми му е нанесъл вече,и ще му нанася ако остането заедно,че не ми се мисли.
Една от причините да си тръгна е точно тази, а на всичкото отгоре вчера се опитва да ми обяснява как аз съм травмирала детето, защото не знам да си мълча.
Благодаря на всички отзовали се по написаното от мен. "Статистиката" показа точно това което очаквах, а за съжаление и той направи това, което предвиждах че ще направи.
След време дай Боже да се похваля с новия си живот или поне новото си аз Laughing Намирам даже сили да се усмихна, но за първи път от толкова време имам план. Ще обмисля до най-малките подробности нещата, за да избегна от негова страна проблеми с попечителството на детето и скоро, много скоро се надявам, един ден като си дойде в къщи- от нас да не е останала следа.

# 61
Наистина се радвам за теб  Hug

# 62
"Лъжеш ме мамо, аз съм гледал по филмите- или ти или тате ще ме вземате само в неделя"
Ето тези думи ми напълниха очите, но не бива повече детето да расте в тази среда .Желая Ви успех на теб и твоето  детенце!

# 63
В живота си съм срещала само един "вълк", но понеже не бях още обвързана с него, деца нямаше, много лесно и бърз взех решението. Хич и не чаках да видя какво си е променил - нрава или козината.
Но историята на една моя приятелка удивително прилича на твоята. Колко сълзи е изплакало това момиче, колко пъти сме я приютявали /приятелките й/ с детето след поредната свада и побой. Тъжна история. Но тя успя да се пребори, не знам как, но той си смени и козината, и нрава. Най-тъжното е, че тъкмо заживяха в мир и любов, а човекът се разболя от рак и за няколко месеца се спомина.
Та, мисълта ми е, че стават чудеса, въпреки че аз съм принципно скептично настроена към вълците и техния нрав.
Ти си дай сметка защо все още си с него - дълбоки чувства или финансова зависимост? Ако е само второто, по-добре би било да го напуснеш.

# 64
Тъй като вече си взела решение мога да пожелая успешно изпълнение на плана! Hug

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 17:17 от Iliana__

# 65
Не знам какво да кажа... пожелавам ти щастие...   bouquet

# 66
  • София
Пожелавам ти да намериш човека, който те заслужава.

# 67
Успех,много щастие и усмивки в новото начало!

Общи условия

Активация на акаунт