Одеало на надеждата - Робин за плетачки

• 78 993
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
Додиче, родена си за това, мила. Да даряваш топлина!  Heart Eyes

# 556
Момичета, четете ТУК! - http://fdbm.org/site2/content/view/599/2/lang,bg/
т.63   Joy

# 557
Момичета страхотни одеяла!!! Браво  smile3501. Додо от твоето одеяло ми става топличко само като го гледам. Жълто-оранжевата гама ми е любима  Wink
Момичета аз искам да подарите одеялцето което купих- първото което сглобихте. То така и не можа да стигне до мен и до една датска мама, която обожава плетени неща и има едно малко слънчице.  Wink Моята мама ми изплете едно и вече и го подарихме, така че искам вие да го подарите на някого. По ваша преценка на дом за деца или на болница- знам, че ще донесе радост. Много успехи ви пожелавам. А ако правите за по големи деца (като мен Wink ) с радост бих си купила едно.

# 558
mama-magi нещо такова ми се въртеше и на мен в главата - за да не се терзаем от мисълта дали ще се продаде или не. Все пак ние сме творци, а не търговци, че да мислим маркетингови стратегии как да си пласираме продукта. Та, конкретното ми предложение е: правим одеяло, предлагаме го на първия базар на ДБМ, ако не се продаде обсъждаме къде да го подарим. Самата вещ като стойност трудно може да се оцени, но е заредена с толкова позитивна енергия, че би стоплила всеки! Моля и другите дами в темата да коментират.

# 559
mama-magi нещо такова ми се въртеше и на мен в главата - за да не се терзаем от мисълта дали ще се продаде или не. Все пак ние сме творци, а не търговци, че да мислим маркетингови стратегии как да си пласираме продукта. Та, конкретното ми предложение е: правим одеяло, предлагаме го на първия базар на ДБМ, ако не се продаде обсъждаме къде да го подарим. Самата вещ като стойност трудно може да се оцени, но е заредена с толкова позитивна енергия, че би стоплила всеки! Моля и другите дами в темата да коментират.

Снежана, виждам само добро, ако някой иска да купи одеялце извън базарите. ДБМ са посочили банкова сметка, по която да се превеждат парите. Щом някой ни е намерил, това е признание за труда и творчеството ни.  Heart Eyes

mama-magi, в България е трудно да се намери купувач. Оранжевото одеялце не се продаде на базара в СОфия и навярно вече е изпратено на някой от другите базари. Сложихме му цена 150 лв., което е много, ако трябва да излезе от нечий джоб и малко, ако е за спомоществувание на дом за дечица.
Одеялцата са страхотна емоция, изненадващо приятно е колко много хора откликват и се включват в плетенето.
Следващото рибешко одеялце все още не се е случило, продължаваме да плетем рибки. За Великден ще имаме голяяяямо одеяло!

Joy

еat. sleep. knit...

# 560
Невероятни са одеялата...дано се намерят хора ,които да им се радват в последствие....Прекрасни!!!!Браво на всички за положения труд! Heart Eyes

# 561
Додо знам как е в България, а още повече в момента  Confused. Днес разбрах,че една моя бивша колежка ще става мама след около месец. Може пък да се наредим за жълто- оранжевата гама Wink. Ако не се продаде на базарите дали ще може аз да си го купя пак за подарък. Но не знам как ще се организираме отново с изпращането,че опитите ни през посредник в Бг бяха неуспешни  newsm78. Аз ще си платя и пощенските разходи до тук. Но ще го коментираме ако остане за мен. А одеялцето на Драги ми господине също е страхотно, но пак ще е момченце бебето, а там има малко и розово, не че тукашните обръщат внимание на това. Ще реша и ще кажа пак.
А имам и една идея за вашите неща. Ще се опитам да говоря на 2 места тук дали ще може да се продадат чрез тях и тогава ще трябва да се науча и аз да плета квадрати или рибки и да помагам  Wink. На Коледа стават чудеса дано са повече чудесата за децата.
Хубава вечер

# 562
mama-magi, за съжаление ситуацията е... #2gunfire @@@@@... Вчера научих за още две приятелки, които остават без работа след Нова година, ooooh! не знам и мен какво ме чака като ми свърши майчинството.  Thinking

За пращането до Дания имам човек, който учи там и ще си идва след няколко дни. Ще донесе одеялцетo на крака или на криле в началото на януари. Ще държа връзка с координаторите от ДБМ и ще те информирам своевременно.

За идеята ти - адмирации!! Hug Hug Hug Ще е чудесно да може да се организира пазар за нашите творения!

Чудна Коледа и вълшебни празници желая на теб и на близките ти!:)

eat. sleep. knit...

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 02:48 от dodofit

# 563
Защо решават да тормозят хората именно по празниците? Вместо да купят подаръци за децата и да празниват спокойно ... а да си приключват и правят фирмените неща през март например? Ами всичкия стрес преди Нова Година  Rolling Eyes

# 564
Одеялцата не са се продали Sad , нямам информация дали са изпратени на някой от другите базари.
Ако някой желае да притежава нещо, съшито от парченца любов да пише на ДБМ.

mama-magi, в теб ми е надеждата.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=183373531674928&set=a … 0.100000068486259

eat. sleep. knit...

# 565
Аз го дадох нашето на ДБМ Пловдив, но нямам никаква представа дали е продадено.

# 566
Аз го дадох нашето на ДБМ Пловдив, но нямам никаква представа дали е продадено.

Предполагам ще се обадят, ако има новини. Попадна ми тази снимка:

eat. sleep. knit...

# 567
Добро утро момичета. Додо то жълто-оранжевото си ме чака  Wink. Вече имам сметката на фондацията от миналия път само да ми кажете каква цена сте му сложили.
А  разгледах и страницата на ДБМ  във фейсбук страхотни неща сте направили мами. Толкова красоти.... Малко съм закъсняла с предложението за тази година към една две галерии, но се опитвам да ви намеря пазар тук. Знам че ще стане, но ми трябва малко време. Показах им снимките от Коледните ви неща- останаха очаровани,а и като им обясних за къде всъщност ще са парите съвсем поомекнаха  Wink. Стискам палци- след празниците ще имам среща със собственичката на галерията на която много разчитам. Има на снимките и едно комплектче в синьо - рамка за снимка, часовник и бутилка може ли и на него цената. Не знам всъщност да пиша за това директно на емайла на фондацията или може и тук  newsm78.
Страхотни сте и тъй като аз съм дежурна на работа по празниците и не знам дали ще имам време да вляза пак ви пожелавам весели празници и много успехи в начинанията.
Всички сте хора с големи сърца  Hug

# 568
ЧНГ!! Simple Smile

mama-magi, пиши какво се случи с одеялцето!

Ще плетем още рибоци! Всеки е добре дошъл!
Има достатъчно време да сътворим следващото прекрасно одеялце за Великденския базар.

Албум с бордюри!

eat. sleep. knit...

# 569
Така нареченото "пловдивско" одеялце е било продадено на Коледния базар!!! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт