Одеало на надеждата - Робин за плетачки

• 78 978
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
Аз съм до момента с обточването, но вече един ден плета и разплитам и всичко ми изглежда грубо. Пробвах ето тези варианти , много хубави на картинка, но с конкретната прежда изглеждат груби. Сега реших да го мина отстрани с ниски пълнежи и после, после не знам  Rolling Eyes
  Дали пък да не се спра на варианта с Puff Stitch без нисък пълнеж

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 13:48 от Драги ми господине

# 526
  • Севлиево
Аз в момента съединявам моето и съм решила да го обточа с рачешка стъпка, защото според мен модела на одеалцето не позволява някакъв вид дантела.

# 527
# 528
Бих се включила и аз, стига да ми обясните какво и как да го направя!!! Съответно и срок...

# 529
  • Севлиево

Ето го и моето одеалце, най - накрая готово за пътуване

# 530
 Crazy Страхотно е!!! А би ли ми казала как точно ги съединяваш? Това ми е най-големия проблем...  Embarassed

# 531

Ето го и моето одеалце, най - накрая готово за пътуване

Красиво е!! Hug Hug Какъв размер се получи?

eat. sleep. knit...

Последна редакция: пн, 06 дек 2010, 18:10 от dodofit

# 532
  • Севлиево
Някъде 60/80см, според мен е идеално за детска количка. Като си возиш бебето да го завиеш с одеалцето.

# 533
doci прекрасно е!

dodofit започвам да се влюбвам в квадратчетата, а оранжевата гама грее!

Драги ми господине "нашето" също се получава прекрасно! Бордюр с "пуф стич" на мен ми звучи добре. Аз имам ето тези картинки на бордюрчета http://picasaweb.google.com/pontos100dramas2/REVISTAMUESTRASDEPU … 06849142026830178 . Правят се с малко редове и стоят добре с по-дебела прежда. По-назад в албума има схемички.

# 534
Аз го направих  Heart Eyes. От вчера на обед съхне, днес още е мокро, щеше ми се да е изпрано, все пак много хора, пътуване на квадратчета.

# 535
Драги ми господине!   bouquet Hug Hug

Все още съединявам квадратчета, по-късно ще започвам канта.

Рибките на  pilito, Eли, tane!

еat. sleep. knit...

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 11:36 от dodofit

# 536
Готово е!!! Размерът е някъде към 125/85. Не съм го гладила, защото си нямам доверие, че нещо няма да оплескам  Mr. Green, аз никога не гладя плетени неща.

# 537
Великолепно е! Справила си се страхотно!

# 538
Готово е!!! Размерът е някъде към 125/85. Не съм го гладила, защото си нямам доверие, че нещо няма да оплескам  Mr. Green, аз никога не гладя плетени неща.

Поздравления!!! Отлична работа от всички и прекрасен усет за съчетаване на цветовете!!!  Hug Hug

Сега остава да се надяваме, че ще попадне в добри ръце и ще се продаде на добра цена!

Браво!!:)

eat. sleep. knit...

# 539
  • София
Ах, просто е прелест! Много красиво, много свежо! Страхотни цветове  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт