Отговори
# 555
Здравейте момичета !
Katy    Charles ,Sladkisch4e  дано всичко да е наред с бебчовците и успеем да ги задържим поне до 9 месец. kyllmg fingerscrossed
Сладкишче - Контракциите , които получаваш чести ли са?Пиеш ли нещо за тях?Доки ми каза , че независимо какви са т.е. дали са болезнени или не са опасни , когато са чести.Моите са не толкова силно болезнени , колкото ми спират дъха и получавам сърцебиене , докато отминат.
По повод на разкритието - усещам силен натиск отдолу с болка като разкъсваща, когато бебчето ме натиска и не мога да се движа.
Благодаря на всички за подкрепата ! yesЧувствам се по- спокойна  духом.
За самото раждане въобще не се притеснявам , нито от болката.Тези мами , които имат болезнен цикъл ще разберат , че не е чак толкова страшно. Naughty
Откъде се прикачат снимките , че не мога да разбера? newsm78
 newsm10
Днес моята сестра ме събуди с една хубава новина-   EFPще има бебче през октомври!Ще ставам леля за втори път!    Hug
Лек ден на всички мамчета!  bouquet

# 556
Nefer според мен е време да си стягаш по лека лека нещата за бебо. Миналият път родих 18 дни по-рано и ние така все си викахме че има време и не бяхме оправили стаята, нито сглобили леглото(беше и без матрак), дрешките неизпрани и неизгладени..... въобще се бяхме отпуснали, едно спокойствие. Да но на мен ми изтекоха водите и всички изпаднаха в паника ooooh!, като се обадих на майка ми че раждам тя си помисли че се бъзикам и ми каза: Как така раждаш ама ние не сме готови Simple Smile.... голям смях беше. На всичкото отгоре ни изписаха и един ден по-рано и на майка ми и излезе душата да оправи стаята, дрехите за бебето да изпере и изглади, за това този път до средата на март мисля да съм готова с всичко.

Данче браво на теб много са хубави тарлъчките

# 557
vili_nik, и мен ме втрещи свекървата ти и фактът, че мъжа ти й позволява да се бърка. Не е много далновидно от негова страна. Според мен, говори с нея открито, можеш да и говориш на 'майко' за повече разчувстване. Обясни й, че всяка къща си има стопанка и синът й трябва да порастне. По-добре е ако и двете сте от един отбор, а не да се карате и да си пречите.. Дано вдене. А малко Офф - аз бих подкрепила нейното мнение, че може би не е време да къртите радиатори и т.н. Защо не опитате с по-малка кошара - ние така направихме, т.к. сме с маломерна спалня и вариантите бяха кошара между вратата и прозореца или местене на гардероб и кошара в най-затънтения ъгъл позиционирана към краката ми.. Ти си знаеш де  Peace От мой опит мога да ти споделя, че с първия ми мъж не се получи до голяма степен, защото имах чувството, че съм женена за свекърва си Crazy, т.к. особено покрай детето той беше оставил на майка си всички решения... Аз сбърках, че 'временно' се преселихме при родителите му. После потърпях няма и година и си тръгнах - та така.  Naughty никакви бърканици в живота ми повече Wink
Sladkish4e, Katy Charles - още малко остана, дано всичко е наред!
Ани 2002, Ивет прибра ли се вкъщи при теб?
Look Ani, чудесна новина, честито на сестра ти!   bouquet

# 558
Блатодаря Tanya !
Данче , страхотни чорапчета си изплела!Поздравления!
За свекървите - Добре е да са по- далече , за да не се месят много на младите!
Има ли някоя мама , която ще ражда в Сливен?Моля да ми пише !
Отивам да почивам!
До скоро!

# 559
  • София
galeeto , миналия път и аз така - в началото на 9 месец всичко беше готово - дрешки, креватче и т.н и като се започна едно чаааакане, имах чувството, че никога няма да мине това време, че и преносих една седмица.... Crazy

Та сега пак така действам, дано тоя път не преносвам, ами родя по-рано. Peace

# 560
Абе много нахални свекита имало на таз земя!  Shocked Дано не стана някога такава!!!  Praynig  Laughing Моята е голям пич! За името ми каза даже аз да си избера и много да не се съобразявам със сина й, защото аз се мъча 9 месеца, после аз раждам, та това било мое право. Тя никога не ни се е месила за детето. Е, дава съвети, но не много често и мисля, че все пак като е отгледала 3 деца все има какво да науча от нея. Много си ми е готина. Друг е въпроса, че живее много далеч от нас - в Германия, и дето се вика няма много кога да възникнат конфликти! Във всеки случай не трябва да оставяме да ни се месят! Това са нашите деца и ние си решаваме как ще ги гледаме!!!

milli vanilli, ти нали беше си намислила да я кръстиш на теб - Елия? Отказа ли се?

# 561
Момичета, да ви споделя един сайт за слингове: http://slingbg.wordpress.com/ Една приятелка ползва такъв Dee dee и е много доволна. А и на мен ми се струва по-удобен от колкото тези, които са като шалове. Сигурно ще си поръчам такъв.  Peace

# 562
Здравейте мами!!
Загубих се малко ,ама много зада4и  Laughing Бяхме сватбари събота много весело беше .Днес бях на ж.к. ,но моята докторка я нямаше  ooooh! беше след ношна смяна.Имам болки от две седмци ама снощи и онази нощ  ooooh! дооста силни и реших да мина през спешния на Тина Киркова.Един док.ме прегледа вагинално,ама така бръкна ...... 4е ... Shocked о4ите мии изко4иха .много ме заболя #Crazy Изписа ми магнезий и каза 4е до утре не ми ли мине да си стягам сак4ето и да ти4кам за системи  #Shocked #Puppy dog Това е лошата новина.
имам и дора  
tooth
Galia 5
коли4ката доиде в петък както бяха обещали  Hug мн е яка вси4ко си е ок.Доде на адреса за доставка не на митница и даже имам даждоран4е към нея ,а тука ги продават отделно  #2gunfire Сайта си е ок така4е който си е харессал нещо спокойно мое да си го поръ4а ка4ила съм снимки в албум4ето ни при покупките

# 563
  • София
Момичета,

и аз не съм писала от доста време, защото до миналата седмица ходех на работа. Но не щеш ли, на редовната консултация доктора ми вика, че много ниско била главичката на бебчо, и че шийката ми се скъсила на 2.8 см и да съм си останела вкъщи да лежа. Изписа ми и на мен магнезий и ми каза повече от 30-60 мин на ден да не се разхождам.

При мен не са силни контракциите, само ми се втвърдява корема по 3-4 пъти на ден, но за кратко. Нещо съм се притеснила, че няма да мога да различа, ако получа по-сериозни контракции, но като чета какво сте писали, явно не съм единствената на магнезий и с контракции и се поуспокоих.

Много ме е яд, че не можах днес да отида в мола на лекцията за кърменето. Някой от вас ходи ли да разкаже? Simple Smile

Пожелавам на всички нас да устискаме и да родим здрави бебенца!

# 564
milli vanilli, ти нали беше си намислила да я кръстиш на теб - Елия? Отказа ли се?

Ма то близите като чуха - тъпо било, незнам си кво си и почнаха да ми влияят; как като била малка било много сладко, ама като пораснела и станела сериозна жена щяло да е несериозно... дрън-дрън

И сега каквото и да реша, ако искат да го научат предварително името ще има условие - само положителен коментар, ако ще да е лицемерие. Дреме ми на кой му харесва и на кой не. Но като почнат да се изказват лошо и подсъзнателно ми влияят.
Макар, че до последно ще си сменя мненията още хиляда пъти. Но в момента име няма  Confused

Момичета, утре наближава да се видим  Wink  Ако някоя има да си връща за нещо на мъжа си - може да го вземе с нея  Mr. Green   Twisted Evil   

Нямам търпение да се запозная с вас вече!  Flutter

# 565
Лелеееее, milli_vanilli, добре че ме подсети за срещата утре. Тотално изключих. Бременният ми мозък в съчетание с недоспиване и гледане на палавата ми дъщеря, водят до не особено адекватно състояние. Дано успея да дойда. Аз бях толкова нетърпелива за срещата, че исках още на 10 да хукна към Дон Домат.
Между другото на мен името Елия ми харесва страшно много, хем е звучно, хем е различно и рядко срещано, хем е нежно.

# 566
  • София
Хай мацки!
Данче - ти си била скрит талант бе. Възхищавам се на хора като теб и Йовинка.  Peace
За утре ще направя всичко възможно да дойда, че имам проблеми в бачкането. Малко стана храни куче да те лае, ма аз съм си виновна. Спешно ми търсим заместник .... пак. Дълга и гадна история е да не ви отегчавам. Бях се зарекла, че този път няма да раждам на бюрото, ама както е казал един по-умен от мен never say never. Confused Confused Confused
Много ми е тегаво, най-вече за шефа, щото е в патова ситуация. Чудим се как да преразпределим работата.
Като гледам много мартенички започнаха да се очертават от априлчетата. Дай боже да устискат възможно най-много!  Praynig
К`ви мъже бе Милли Ванилли, а децата кой ще гледа  Twisted Evil. То само моите да доведа и ще вдигнат заведението на ура и следващата среща ще я организирате тайно без мен.
За свекитата - моля ви не изпускайте фронта още от началото, много бракове са се провалили от нечии (най-вече родителски) добри намерения - да пази Господ ! не мога да разбера какво е това възпитание и такт - ти да даваш акъл как да се случат нещата в чуждата къща. Дано, дано не стана като някои от тези хора един ден като изкуфея съвсем. Praynig
Честито на бъдещата леля - look-ani ! Hug
Хубав ден !

# 567
здравейте мамчета и от мен   bouquet

данче браво на теб и аз така правя понякога. а и плетенето ми действа много позитивно. много сладки са станали терличките.

пожелавам и на другите мами да се научат защото е много приятно занимание когато имаш излишно време (поне за мен е така)

вижте нещо с което можете да прекарате малко от свободното си време
www.balon.bg

лек и приятен ден ви желая  bouquet

# 568
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Момичета, да попитам тези от вас, които са ходили на лекциите на списание 9 месеца в ЦУМ, гледам, че в петък ще има лекция - нали вече съм свободна и мисля да отида, трябва ли предварително да се записвам?

# 569
  • Düsseldorf
Благодаря на всички за подкрепата!  Hug
Аз съм по-добре, вече даже щъкам по малко насам-натам, дано това да е било последното тежко изпитание за тази ми бременност!  Praynig
Хубав ден на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт