Отговори
# 585
Галя ,щом си се родила голяма ,значи на теб се е метнал бебока  Flutter А и щом таткото е едър ,моят мъж е 110 кг ,как да очаквам да родя малко бебе  Tired генетиката си казва думата ,въпреки ,че аз съм се родила манекенка (3 кг,50 см) винаги съм знаела ,че моето бебе ще е голямо  Laughing Дано да не греша ,интересно ми е ,в последния 9 месец най-много ли расте бебето  и точно това - какво значи голямо бебе и при колко килограмово бебе се налага секцио?
Иначе и аз ще раждам в частна клиника ,няма начин  Tired
Упойка не знам дали ще искам ,за мен самото поставяне на упойката е по-страшно от самото раждане Tired
Иначе 860 лв е нормалното раждане ,а 1100 лв струва секциото. Никак не са малко ,но поне знам за какво ги давам.Само се моля всичко да мине добре  Praynig

# 586
  • гр.София
Здравейте момиченца,вчера бях на лекар извънредно.Много се бях шашнала че беба рита много ниско ,а ипит човека ми казаха ,че корема ми се е смъкнал.Всичко е наред за сега тя ме гледа на ултразвук за шийката и дума не се отвори/аз имам малко скъсяване от първото раждане/.Каза ,че бебето въобще не е ниско и аз вчера я усещах по високо и днес пак като преди.Лекарката ми даде направление за хоспитализация без дата/за да съм спокойна/е да де ам аз хич несъм спокойна.
Казах на мъжа ми ,че се виждам с торбичката в таксито към МД ,а той горкия се шашна и почна да подготвя къщата за боядисване и да си преговаря от кой магазин какво трябва да купи. Мислехме да почнем в края на февруари или в началото на март.

АНИ,току що гледах снимките на Ивет да е жива и здрава.Изобщо не личи че е по-мъничка.

Моят син оня ден в трамвая казал на една баба ,която му казала да стане,че става само на бременни жени и майки с деца.Това сигурно е резултат на нашия коментар с мъжа ми по повод на това ,че мен ме избутват за да седнат бабите и дядовците.

Момичета да питам ,четох коментари на жени ,че освен таксата за изборна екип,която в МД се дели 80% на лекаря и 20% на екипа самите лекари си правели устата за допълнително пари.
Някой от вас чул ли е нещо такова ,моля споделете.

Момичетата с проблем  стискайте да се родят овнета.

Лека вечер на всички и само положителни емоции!!! Stuck Out Tongue

# 587
Hug Здравейте мами
Ани малката е прекрасна Heart Eyes
Данче много са сладки и баба ми плете здраво за бебчо ама аз като не мога Outta Joint,наистина това е завидно качество Peace
Аз съм добре ,бебчо е добре,другата седмица ми дават болничния вече и започвам да ходя на запис на тонове в Тина Киркова.Имали още мами който ще ходят там на запис на тонове Thinking може да ходим заедно Peace
Нашето бебче все още е напречно и така ме ръга в ребрата че чак е болезнено понякога.Нямам търпение да видя колко е голям малкият ни мъж  Crazy Започнаха да ме мъчат и разни леки контракции и винаги вечер,но за сега няма проблем.
Качила съм 11 кг  ooooh! но нищо ще сваляме после

# 588
deni 1971 и аз съм чувала за някои лекари от МД , че вземат допълнително. Предполагам , че твоят лекар ще ти намекне ако иска нещо, за съжаление.

Да ви се похваля от другата седмица излизам болничен най-накрая , вече мога по-често да се включвам в темите. Малко ще ми липсва работа , защото не съм свикнала да стоя вкъщи по цял ден. Още не съм почнала да пазарувам , но си мисля че има достатъчно време, сега като изляза по майчиство , ще мога да си обикалям на воля по магазините, тъкмо ще мине времето по-бързо.  Grinning
Единствено проучвам количките и мисля да е АВС дизайн, но има време. Сега ще излизат новите колекции ,при избор много държа да е лека, защото не виждам как ще я разнасям.
Бебето засега е в норми и се очертава нормално раждане, аз и без това не искам секцио. Единствено се чудя дали да ползвам упойка Thinking

# 589
deni 1971, ти имаш ли уговорка с лекар? /Извинявай ако вече съм те питала./ На мен миналия път нищо не ми искаха освен таксата за избор на екип, но според мен повечето лекари очакват и допълнителна сума. Сигурно ще всея смут сред някои мами, които са против такова мнение, но щом съм доволна от лекаря, аз самата бих искала да му се отблагодаря, ако той сам не поиска.

# 590
Здравейте момичета.
Някой знае ли какво става с Мечо пух newsm78.Беше казала, че ще ходи на отворените врати в Тина Киркова ама днеска се оглеждах за мама приличаща на тази от нейната снимка, но  Sad не видях такова момиче.Нямаше я със сигурност.дано да е добре Praynig
Аз да ви споделя много се стреснах от Тина Киркова.Това ми е поредната видяна болница, но  Rolling Eyes много мизерно и страшно ми се видя.
И т.н ВИП родилни зали за които се гласях Rolling Eyes хич не са ВИП.Дори нямат собствени санитарни възли.
Не знам Rolling Eyes не мога да си избера болница а времето летииии.
Знам, че всичко е до късмет,но при мен като ми е спокойно някакси ще участвам и помагам на екипа.Паникьосам ли се с нищо не мога да помогна.А там определено паниката ме затресе още от приемния кабинет Rolling Eyes.
За информирано съгласие там казаха - подписва се при всички положения и е абсолютно задължително.
Ако имате други въпроси за там питайте.
За количките - колебая се между Хаук и Маг Ингланд.Все по тежки колички залитам като Мага.Ще се правя на щангистка тежка категория hahaha

# 591
Хъни - Бъни Във Втора Градска ходи ли? Бях там на ОВ

# 592
Хъни - Бъни Във Втора Градска ходи ли? Бях там на ОВ
Не там не.
Ходих в Шейново, ТК и Токуда.
Тина Киркова доста ме уплаши.Другите жени не изглеждаха така стреснати като мен.
В Шейново не се уплаших.Но в ТК яко Rolling Eyes
За ТК имах и препоръчани лекари, но......ужас не знам защо всичко там така ме потресе Shocked.
В Шейново никого не познавам.В Токуда е ясно - бъркаш се, плашташ и така..........

# 593
Много е важно да си спокойна на мястото, където ще раждаш, според мен. Това усетих аз във Втора Градска, след основен ремонт е, родилното е малко и спокойно Peace

# 594
  • гр.София
Марги ,мисля си за д-р Дяволов .Моята гиниколожка ми препоръча доц.Асен Николов.Естествено, че ако сме доволни няма да останем длъжни,но ми се струва много грубо да си искат пари предварително.
Нека мамите коитоса раждали с избор на екип споделят.

# 595
Момичета само да не се стреснете сега от моите писаници  - тези от вас които ще раждат в ТК.Въобще не  искам да плаша хората.Даже ме е яд, че на мен така ми подейства и още мисля и премислям.
Най важното е всички да попаднем на точнихора и добре специалисти -  било то с екип или без Peace и всичко да приключи нормално и без проблеми.
Пожелавам го на всички ни Praynig Praynig Praynig

# 596
  • София

Тук съм си, всичко ми е ок. Бебешока се върти, днес беше направо война, корема ми се местеше на всички страни. С колежката ми умряхме от смях.
Хъни Бъни с Мили Ванили сме записани на 16 март – за отворените врати в ТК, нямаше места за по- рано. Разказът ти звучи зловещо, напоследък се замислям за втора градска.
vili_nik - аз не бих слушала, нареждания къде да си сложа леглото на бебо. А за ходене някъде за да ми помагат, как ли пък не  #2gunfire Който иска да помага е добре дошъл вкъщи  Peace
Аз от моето свеки нямам основания да се оплаквам  Heart Eyes даже напротив. Тази неделя, като и бяхме на гости си се пооплаквахме от световната финансова криза  Joy и се похвалих какви супер неща на супер цени съм си напазарувала. И тя милата се притеснила за нас и като си тръгвахме извикала мъж ми и тайно му дала парички/за да не ми стане неудобно/ та да подпомогне бюджета. Аз му се поскарах, че ги е взел, то на врата и са баби и баболели, само ние сме и кусура. Но ми стана гот, че ни мисли и нас.
Galeeto – голям купон е било около предното ти раждане, изкефи ме как ти е отговорила майка ти  Mr. Green
Myriam http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=1&id=5 тук е програматаза лекциите на 9 месеца и телефона за записване. Аз ще ходя също този петък, може да се засечем.
Утре ще опитам да наснимам най- готските покупки и ще ги сложа в албумчето. Дребната се опитва да се разболее, та ще я следя  Rolling Eyes
Хубава вечер, по- скоро сладки сънища  Hug

# 597
Хъни Бъни с Мили Ванили сме записани на 16 март – за отворените врати в ТК, нямаше места за по- рано. Разказът ти звучи зловещо, напоследък се замислям за втора градска

Радвам се, че си добре Hug
Божеее ooooh! ми то вече половината ми мозък не ще да мисли ooooh!.Бременна му работа.Аз съм запомнила, че си днес и се оглеждах да те видя ама нъцки.
За зловещия разказ.....не ми обръщайте внимание.Всичко е индивидуално.Просто аз психически се настройвам от видяното.Страх ли ме е още от началото не знам после какво ще правя ooooh!
Пък там уж ремонт са правили, уж.....ох не знам момичета как да ви обясня.
Точно като стара болница от едно време.
Иначе акушерката беше много любезна Peace

# 598
И на мен никак не ми хареса видяното в Тина Киркова Sad. А време не остана...ВИП залите и ВИП стаите вярно не са нищо особено, но на фона на обикновените са доста по-добре. Мен ме шокираха най-вече магаретата  Shocked, но вероятно в повечето болници са такива.

Както каза и Хъни Бъни - все едно си в болница преди 20 години... Според мъжа ми не е толкова зле, било чисто, но вехто.

Аз ходих и във Втора градска и останах много разочарована от акушерката, която представяше болницата. Тази в Тина Киркова поне беше спокойна, умерена и доста по-сговорлива. Във Втора градска обаче наистина обстановката е по-добра...За мен обаче е голям недостатък това, че няма самостоятелни родилни зали и бащата не може да присъства. А и свижданията са напълно забранени...

В петък съм на отворени врати във Вита. Дано и посещението там да не бъде абсолютно разочарование. Ясно е, че изборът на болница в България е избор на по-малкото зло, но... Sad  Всъщност не толкова битовите условия, колкото организацията и "правилата" ме притесняват.

# 599
Ох аз мисля да раждам в Тина Киркова ooooh!,но не съм ходила на отворени врати.
А за ВИП стайте как стоят нещата,за парите, за посещенията.... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт