Машина за хляб-26 част

• 55 778
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Писна ми да чакам  Whistling страх ми да не заспа  Mr. Green
Изгоря ми козунака  #Cussing out  Сложих го да се пече и заспах  Rolling Eyes Е сега скочих, но мъже ми осети и преди малко го изкарал. Идва ми да се разрева.

Спокойноооо. И нашите първи опити са били я забравени, я несполучливи, я пък нещо друго.

# 601
Мерси много  Hug
Дядо Хаджия ето линк Simple Smile http://vesitoaj.snimka.bg/hobby/izkusheniq.473398 ще се радвам да споделиш видяното

# 602
  • София
Мерси много  Hug
Дядо Хаджия ето линк Simple Smile http://vesitoaj.snimka.bg/hobby/izkusheniq.473398 ще се радвам да споделиш видяното

Така... продължаваме на ЛС, защото нещо странно ми изглежда тоя хляб.

# 603
  • в обкръжаващия ме хаос
Писна ми да чакам  Whistling страх ми да не заспа  Mr. Green
Изгоря ми козунака  #Cussing out  Сложих го да се пече и заспах  Rolling Eyes Е сега скочих, но мъже ми осети и преди малко го изкарал. Идва ми да се разрева.
Колко жалко, дано все пак да може да си го хапнете.
Ето снимчици и на моите козунаци от онзи ден:

Сега машинката омеси тестото и го прибрах в хладилника, дано не излезне от купата през нощта  hahaha

# 604
Vesito много хубав хляба станал  Peace Брава на теб. Все с такива да се хвалиш напред  Hug
Ето ми изгорелия кузунак. Кора 1 см  Mr. Green, сух - не мога да преглътна! Извод: Не приспивайте децата, когато печете кузунак! Защото те ще ви приспят  Naughty.

втасало, преди да намажа с желтък

А тук питка пак на Макс-мама   bouquet Поне с нея да се похваля.

Мерси много  Hug

Защо на лични? Айде тука, че такива аматьори като мен да имаме предвид за напред.

# 605
  • София
Vesito много хубав хляба станал  Peace Брава на теб. Все с такива да се хвалиш напред  Hug
Ето ми изгорелия кузунак. Кора 1 см  Mr. Green, сух - не мога да преглътна! Извод: Не приспивайте децата, когато печете кузунак! Защото те ще ви приспят  Naughty.
...

Мерси много  Hug

Защо на лични? Айде тука, че такива аматьори като мен да имаме предвид за напред.

Аз теб само да те чуя да се оплакваш от произведенията ти ще ти дърпам ушите. Я какви красоти си сътворила.  Laughing

На ЛС щото ще разпитвам за разни работи и да не спамим тук.

# 606
  • София
СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ, ПРОСТЕНО ДА ВИ Е, ПРОСТЕТЕ МИ !

Аз съм само един обикновен човек и грешките са ми присъщи независимо дали съм ги сторил волно или неволно, с умисъл или без умисъл, със слово или без слово.

# 607
Alyona, ще се радвам да докарам някога изгорелия ти козунак. според мен е станал супер  Peace

# 608
СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ, ПРОСТЕНО ДА ВИ Е, ПРОСТЕТЕ МИ !

Аз съм само един обикновен човек и грешките са ми присъщи независимо дали съм ги сторил волно или неволно, с умисъл или без умисъл, със слово или без слово.

Тъкмо си помислих какво го прихвана пък дядо хаджия сега и погледнах датата - то вече било 14 февруари..........Така е, хора сме, грешни сме, но трябва да умеем и да прощаваме. Peace

# 609
  • София
...
Тъкмо си помислих какво го прихвана пък дядо хаджия сега и погледнах датата - то вече било 14 февруари..........Така е, хора сме, грешни сме, но трябва да умеем и да прощаваме. Peace

Ми не се сетих да туря дата и събитие, ама гледам се досещате де - нал сме българи.  Laughing

# 610
  • София
Като по малка от дядо Хаджия че и от други тук,аз да си поискам прошка също.Моля всички да ми простят и да ми е простено.
На всички кулинари и добросъвестни съфоруми весел празник днес,аз здраво си оплакнах очите,благодаря ви за което   bouquet

# 611
 smile3506  Благодаря ви , но в действителност не изглежда така  Joy Ако си изтърва  на главата си козунака , пак ще получа сътресение  Mr. Green
Като по малка от дядо Хаджия че и от други тук,аз да си поискам прошка също.Моля всички да ми простят и да ми е простено.
И аз да поискам прошка  Hug

# 612
И аз съм за опрощение  Hug

# 613
  • София
И аз моля смирено за прошка и ви прощавам от сърце!
Г-жа Стихийно бедствие, ето рецептата ми за коричките:
Захаросани кори от цитрусови плодове
Съставки:
3 лимона или портокала
1/4 ч. ч. захар
1/2 ч. ч. вода

Начин на приготвяне:
1) Като използвате ножче за белене на цитрусови плодове, обелете кората от плодовете, като отстраните бялата горчива вътрешна част от кората.
2) Като използвате остър нож, нарежете кората на тънки ивици.
3) Сложете ивиците в малка тенджера и ги покрийте със студена вода. Оставете да заврат, прецедете и освежете под течаща студена вода.
4) Върнете корите в тенджерката, прибавете захарта и 1/2 ч. ч. вода и варете на умерена температура докато течността се изпари, а кората стане лъскава.
5) Разпръснете корите върху фолио, за да се охладят, като разграничите ивиците една от друга.
Забележка: Съхранявайте корите в затворен съд в хладилник. Може да ги съхранявате по този начин до 6 месеца. Използвайте ги за украса на сладкиши и десерти.

# 614
Честит празник на всички празнуващи smile3525!

мах-мама, Мег, Дина, благодаря ви за хубавите думи Hug!
Видях отново много красоти, даже един позапечен козунак, който въпреки това изглежда много добре Peace.
Мег, и питката, и тутманика са страшно съблазняващи Hug!
Аз днес се каня пак да правя питка, по рецептата на мах-мама за по-бързо, че ми е малко времето, пък дано стане Crazy.
МалинкаКалинка, и твойте козунаци страхотни Peace!
Не помня всичко, което видяха очите ми назад, но все вкусотии Peace.
Хубав ден!

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 11:36 от polin_a

Общи условия

Активация на акаунт