Отминава ли кризата при вас или тъкмо напротив?

• 64 331
  • 1 173
  •   1
Отговори
# 1 125
т.е. да се върнат кредитите,стабилното финансиране ,безработицата пак да намалее и дохода да се вдигне!Чакаме!

Старото полежение няма да се върне, не се залуждавайте.

И това , че Англия и Америка излизали от кризата също не е така.
Така се усеща от живеещите и властващите там поне! Confused

# 1 126
Доста кризи сме преживяли, но тази ми се струва една от най-трудните. Надявам се, да е само от напредване на годините.
Говореше се, че ще излезем от кризата, някъде 0,5 години след Германия, но уви.
Нашата държава няма и политика за защита и на малкото фирми осигуряващи работа на населението. Как ще излезем от кризата? С всеки ден ставаме все по-зависими, като държава и индивидуални личностти.

# 1 127
[]Така се усеща от живеещите и властващите там поне! Confused

Какво усещат властващите е една друга тема на разговор, в общи линии усещат това което им изнася.

Имаше една приказка- Америка като кихне, Англия хваща настинка.

А какво усещат живеещите там- ти там ли живееш в момента? Кризата си ги друса.

..защото това не е криза , а траен спад на световната икономика

Абсолютно Peace

# 1 128
  • София
а нас направо ни хваща бронхит!

# 1 129
  • Под гъбата
И при мен и моят бизнес нещата не са се подобрили. Sad След август едвам поех глътка въздух и се надявам да изплатя част от задълженията неплатени тогава. Добре че става въпрос за сума до 1000 лв, но понякога и те ми се виждат много.

# 1 130
Привет момичета,
Попаднах на тази тема и много ми допадна.

Да споделя с вас и моето становище по темата.

Аз започнах моя бизнес точно в момент на криза... Такива моменти ни правят по-силни! С много труд и гъвкава политика в търговията, мога да се похваля,че успяваме.
И мога да Ви кажа, че аз работя с клиенти от цяла България и доста са хората, които са рискували да започнат своя бизнес по време на криза.
Когато имаш правилното мислене и не губиш вяра- нещата се получават... Simple Smile

# 1 131
До сега не бях писала в тази тема,но ето,дойде и моят ред.
Тази вечер разбрах,че след месеци не платена отпуска ме съкращават от работа.
Новината не е приятна,но вярвам,че от това ще излезе нещо по-хубаво.В смисъл,че може да намеря по-добра и по-платена работа или да започна свой бизнес.
До сега не съм мислила за това,но винаги има ново начало така,че от кризата може и да излезна по-силна и да победя.

# 1 132
До сега не бях писала в тази тема,но ето,дойде и моят ред.
Тази вечер разбрах,че след месеци не платена отпуска ме съкращават от работа.
Новината не е приятна,но вярвам,че от това ще излезе нещо по-хубаво.В смисъл,че може да намеря по-добра и по-платена работа или да започна свой бизнес.
До сега не съм мислила за това,но винаги има ново начало така,че от кризата може и да излезна по-силна и да победя.

Всяко зло за добро... Горе главата и да бъди оптимист.... Peace

# 1 133
Успех Четри в едно! Важното е да вярваш, че ще излезе нещо хубаво. Който търси намира.

# 1 134
  • София
Изрових тая тема, че яко ме е треснала кризата в семейния бюджет.

А тази година няма да се проведе БАИТ ЕКСПО - най-голямото изложение за информационни технологии, с поне 10 годишна история /ако не е и повече/. За мен това е много ярък показател докъде е стигнала кризата. По принцип има определена дата, но няма да могат да съберат участници, за да напълнят даже малка зала. А имаше години, в които изложението заемаше няколко големи зали!

# 1 135
  • София
Във връзка с кризата имам един такъв въпрос.

Вярно, че много народ закъса и не може да плаща вече това и онова. Но как вие приемате факта да дадеш някому назаем пари почти колкото една заплата, преди почти година, този някой да ти обещае да ти ги върне в рамките на 2-3 месеца, това да не се случи, да се отложи, после пак, далият парите да проявява все той разбиране, и накрая имащият да дава дори да си смени телефона и да не еб...а да информира даващия???
О,и аз имам подобен случай.При това с роднина.Февруари взе на заем,с условието март да ми ги върне.............сега сме септември.После май месец за РД на детето ми ,каза,че ще ги върне,стана юни за кръщене ooooh! Сега октомври.
Така стана,че аз вече отдавна не мисля за парите и един вид съм ги отписала.
Иначе тази година на доста изложения ще се усети кризата.В нашата фирма ,примерно се възлагаше много на рекламата,рекламни материали и пр. доста пари се наливаха за събирания.
Сега пълно затишие,никой нищо не казва.

# 1 136
Мадам Стасита, при мене стана една година. Мисля, че и аз съм ги отписала....

(е, кво толкоз , 2-3 СПА уикенда  Laughing)

# 1 137
Мадам Стасита, при мене стана една година. Мисля, че и аз съм ги отписала....

(е, кво толкоз , 2-3 СПА уикенда  Laughing)

в същото положение съм, сега чакам уж края на октомври да ми ги върнат
уж трябваше до 2 месеца след като ги дадох, но то годината си мина...

# 1 138
  • София
А в така създалата се ситуация,се чувствам неловко,когато отивам на гости при нашите (в друг град)да им се обадя,защото  се тълкува погрешно Laughing
Ако мина и кажа'Здравейте,за съм на гости за 1-2 дена" и се почва "Ама ние нямаме да ти върнем парите",ако пък въобще не се обаждам "Ти си сърдита заради заема" е ,каквото и да направя/не правя все грешната посока целя. Laughing

# 1 139
Аз вече нищо не правя. И няма и да направя.

Общи условия

Активация на акаунт