Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 8

• 49 492
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
  • У ДОМА
ами Хайрийе трябваше съвсем спокойно да разговаря с Нехир и да си изясни ситуацията а не да вярва сляпо на оная интригантка Ферхунде!Ама то се иска АКЪЛ!!!!!!!!!!!!

каква е поуката?- информация се черпи по възможност от първоизточника!!!!!!!!!!!и не се вярва
на всевъзможни глупаци!!!!!!!!!

# 346
  • У ДОМА
абе тая Хайрийе трябва да е адски тъпа и проста ,щом досега неможа да прецени какво представлява Ферхундето!!!!!!!! Тежко му и горко на Али Ръза!!!

# 347
  • София
абе тая Хайрийе трябва да е адски тъпа и проста ,щом досега неможа да прецени какво представлява Ферхундето!!!!!!!! Тежко му и горко на Али Ръза!!!

Виж сега тя ЗЯЙрие (пардон Хайрие) какво е видяла. Все в къщи си седи от къде да ги научи хората. Те с Али ще си имат разговор на висок тон в близките серии.

# 348

Абсолютно съм съгласна!
Тя децата си не познава.... какво да говорим за Ферхунде.
Колко гадно се държа с Фикрет!!!!!!!!!!!!!!!!

# 349
Абе изобщо... много хубаво семейство - няма що. Лейля и Неджля си завиждат и се конкурират за абсолютни глупости. Не мога да си представя такова отношение между сестри...

Но и на мен ми е адски противна Хайрие. Проста и ограничена, и много злобна жена. Не мога да повярвам как се отнася със собствената си дъщеря, с каква злоба й говори, как подхвана рефрена на Ферхунде, че ще остане стара мома. Коя майка ще седне да си засяга детето точно по най-уязвимото място.

Но днес много ме изкефи Айшето как постави Ферхунде  на място Simple Smile и не падна по гръб, нищо че оная се опита да я изкара, че лъже Simple Smile Дано поне тя като порасне да прилича на Фикрет. И за сефте пак нито бащата направи нещо да защити Фикрет, нито Шефкет се държа като мъж и постави жена си на място...

# 350
  • У ДОМА
ами то Шефкет прилича ли ви на мъж?- абсолютно мекотело -безмозъчно в ръцете на любимата му  манипулативна женичка!!! абе мухльо !!!!!!!!!

# 351
Ох тая Ферхунде!Уникална е!  Party
Защо всява раздор между Неджля и Джем?Мислех че й е цел да се съберат? Rolling Eyes

# 352
  • У ДОМА
напротив целта и е да ги раздели и да си гледа сеира!!!!!!!!!

# 353
Защо?Какво печели тя от това?

# 354
  • ES
Завист, че тя не се ожени за богат мъж.
Макар, че в този си съвет прозвуча много искрено, като че ли наистина го е преживяла. И беше права.

# 355
  • У ДОМА
ами нищо не печели просто завижда на другите за парите и щастието което евентуално ще имат ,а тя не!!!
злобен човек не търпи чуждо щастие!

# 356
Наистина беше много искрена.А и актрисата е много добра.

# 357
  • У ДОМА
ами да !прозвуча искрено ама всъщност умираше от злоба и завист!!!!!!!!!

# 358
  • У ДОМА
а за актрисата  Дениз Чакър спор няма страхотно играе направо перфектно !няма по добра от нея за тази роля!

# 359
Тука как плаче http://www.youtube.com/watch?v=QNk2t2BLHMo&feature=related особено на края на този откъс. Аз че не разбирам думите ми се доревава...

Общи условия

Активация на акаунт