Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 8

• 49 480
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
  • У ДОМА
каква болка  се  четеше в очите на горката Фикрет  !!!никой не и обръща внимание.на никой не му пука за нея за нейните чувства.най -ужасното според мен е отвратителното поведение на
Хайрийе към Фикрет.милата Фикрет превърнала се е в прислужница на всичките лентяи и само
преглъща горчивите залъци на живота!видяхте ли как Ферхунде манипулира тъпата и безмозъчна
Хайрийе като уж застава на нейна страна!по този начин Ферхунде се оказва добрата а Фикрет
лошата!Тъпата Хайрийе започна да се озлобява срещу собствената си дъщеря!ОТВРАТИТЕЛНО!!!! smile3518

# 331
Наистина бяха тъжни серийки.. Ако трябва да избирам межди Лейля и Неджля, мисля че повече ми харесва Лейля, макар и двете да са..  Sick Наистина ми стана мъчно за нея. Неджля направо прескача и ще прескочи всички граници, нямам думи за нея. Не мога да я разбера тази тяхната любов с Оуз, а той после как ще осъзнае пък изведнъж, че обича Лейля, като сега така страстно обича Неджля, не мога да го проумея просто, но ми харесва това развитие. Хайрието изрече много тежки думи  на Фикрет.. тя горкичката да се маха по-бързо от тази къща, че иначе може да прави компания на Лейля в лудницата. Ферхунделата няма да я коментирам  Wink И на мен ми е странно малко поведението на Али Ръза, добър, добър ама чак пък толкова.. малко пресилено ми идва /относно парите/. А това с Джем накрая ми беше много тъпо, ами ако някой ни види.. леле какво ще стане, нали се сгодиха какво толкова..  Tired Хареса ми как разбиха мечтите на Неджля, къща с изглед към Босфора само в сънищата и  Mr. Green Относно целувката в градината с Оуз, мисля че тя ако наистина искаше щеше да избяга още като той дойде. С нетърпение очаквам следващите епизоди  Peace

# 332
Ферхундето тука много ми харесва

# 333
  • София
А Джем защо поспъти така с целувката , какво като ги види някой, нали се сгодиха, пък и да не са сгодени....много тъпо.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Много ни е срамежливо момчето  Joy Joy Joy....Неджля като го притиснала,зор иска целувка...Еми то светло,как ще я целуне/ някой може да ги види/ Naughty и после срам,срам...
Толкова недообмислени сцени има ..... Joy Joy Joy
Затова докато се пресрами Джейм......Неджля,ще свърши тази работа с друг smile3532

# 334
Ферхундето не харесва Джем, защото прилича по характер на Али Ръза и Шефкет и затова го намира за скучен.

# 335
  • У ДОМА
Джеврийе -бъдещата свекърва на Фикрет-Аллах да я пази милата !Ако знае какво я чака!!! smile3518

# 336
О, тази дама определено изглежда зловещо.  newsm43

# 337
  • София
Джеврийе -бъдещата свекърва на Фикрет-Аллах да я пази милата !Ако знае какво я чака!!! smile3518

Във всички случаи ще е по-добре от Хейрие и  Ферхунде! Само се чудя как ще се омъжи за абсолютно непознат. Не точно как ще се омъжи, ами как ще легне да спи с него? Дали това бабе е уморило предишната снаха?

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 23:34 от Тайна

# 338
Стана ми жал за Лейля,не е честно Оуз да постъпва така с нея.още повече ми падна в очите,а сега Неджля айде при Оуз-всички се побъркват..
Джем-незнам,но много остаряло ми изглежда поведението му,и аз не бих го търпяла

И на мен поведението на Джем ми изглежда прекалено остаряло. Naughty

# 339
Ами, Тайна, човек в отчаянието си какво ли не прави...А като гледам, на нея все по-тежко й става в тази къща.

# 340
  • У ДОМА
Според мен Ферхунде вкарва лафовете с работата, защото иска да насади конфликт между двойката. Тя е достатъчно хитра, за да е усетила светогледа на Джем и да е наясно, че няма той да се зарадва жена му да не работи, да живее без амбиции и т.н. И така, ако между двамата възникнат противоречия, много вероятно е Неджля да се изкуши да обърне погледа си отново към Оуз. Не, че Ферхунде нещо ще спечели от това, но тя се радва да гледа сеир, да плете интриги и да скарва хората.

кафе с канела   не ти правя четки но страшно ми допадат разсъжденията които правиш! и аз мисля като теб!

# 341
Благодаря, АЛИ РЪЗА, радвам се, че има съвпадения в мненията.  Grinning

# 342
каква болка  се  четеше в очите на горката Фикрет  !!!никой не и обръща внимание.на никой не му пука за нея за нейните чувства.най -ужасното според мен е отвратителното поведение на
Хайрийе към Фикрет.милата Фикрет превърнала се е в прислужница на всичките лентяи и само
преглъща горчивите залъци на живота!видяхте ли как Ферхунде манипулира тъпата и безмозъчна
Хайрийе като уж застава на нейна страна!по този начин Ферхунде се оказва добрата а Фикрет
лошата!Тъпата Хайрийе започна да се озлобява срещу собствената си дъщеря!ОТВРАТИТЕЛНО!!!! smile3518

много си прав ,  за съжаление
Пази боже, от такава майка

# 343
Цитат на: zdravka69
Пази боже, от такава майка
[/quote

От сега нататък каквото и да и се случи на тази жена все ще и е малко. Много се радвам, че се скара с Нехир - да видя на кое рамо ще плаче. Може би на Ферхунде?!  Mr. Green

# 344
Съгласна съм, Сини очи... С нейните камъни по нейната глава на Хайрие, мислех я за по- мила жена...

Общи условия

Активация на акаунт