Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 8

• 49 489
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Ферхунде е голяма отрова...

# 316
За първи път Ферхунде дава правилен съвет на някого.

# 317
Ферхунде е голяма отрова...

Неповторима е.Евала как си играе ролята само.

# 318
Стана ми жал за Лейля,не е честно Оуз да постъпва така с нея.още повече ми падна в очите,а сега Неджля айде при Оуз-всички се побъркват..
Джем-незнам,но много остаряло ми изглежда поведението му,и аз не бих го търпяла

# 319
За първи път Ферхунде дава правилен съвет на някого.

Направо си изманипулира Неджля - насочи й мислите в посока "назад" и тогава съветва ....

# 320
На мен ми се губи нещо, след като не го обича и не изпитва нищо към него, защо се захвана с него и му даваше надежда.Даже  в барчето на университета каза на Оуз, че обича Джем.

# 321
Натъжиха ме тези два епизода, наистина всичко се обърка Sad
И тази сестринска завист #Cussing out На какво прилича?!...
За Лейля определено ми е жал- както каза Фикрет преди няколко серии, тя живее в една голяма лъжа  Cry Али Ръза също е в голямо затъмнение, горкият човек. Ферхунде и Хайрие ме дразнят максимално! #2gunfire Много интересно стана и аз като един НЕманиак на бб (хе-хе!), тръпна в очакване да видя, какво ще се случи!

# 322
  • Варна
филма започва все повече да Прилича на Дързост и красота....  Close
започват да се женят, разженват сега и да се комбинират по всички възможни начини.... Laughing
Дано да има поне весели случки в сценария че само ревове не ми се гледат и ще ми писне....

# 323
не съм фен на Дързост и красота, но мисля, че нещата не вървят в правилната посока. то не е лъжа, то не е заблуда  #2gunfire
да хванат и да се разменят двете сестри, пък дано всичко се оправи накрая  Naughty
А за Ферхунде просто нямам думи  Shocked #Cussing out

# 324
Ъъъ, градината е твърде крещяща за моя вкус.  Crazy
И според мен е украсена кичозно. Naughty Crazy
И аз така мисля все пак не празнуват нова година!!!

# 325
А Фикрет защо не отиде да каже на баща си истината....още преди годежа? Едва ли я е страх от майка и. Rolling Eyes
С всяка изминала серия, Неджля и Лейля ми стават още по противни - изобщо не ми е жал за тях...жал ми е за Али Ръза и за Фикрет.
А Джем защо поспъти така с целувката newsm78, какво като ги види някой, нали се сгодиха, пък и да не са сгодени....много тъпо.

# 326
  • Варна
ббутре Оуз и Неджля ще спят заедно[/color]

# 327
Лейла се сети за нейната тъжна и натрапена сватба и й стана мъчно.  Cry
Е нормално на нея едва  не я разстреляха че е спала с Оуз, а маиката макар да видя Неджля, че целува Оуз и се направи че нищо нее станало....И да беше само целувка,но не с когото и да е а с мьжа на сестраси...

# 328
  • ES
А Фикрет защо не отиде да каже на баща си истината....още преди годежа? Едва ли я е страх от майка и. Rolling Eyes
......

Ами, заради майка си. Страхува се как ще го понесе баща й. Като разбра за аборта на Лейля едва не умря.
Лошото е, че който не знае истинската причина, наистина излиза, че Фикрет завижда на сестра си.

# 329
Според мене Ферхундето и свекито и са си лика-прилика,толкова злобни и безпощадни същества не бях виждала,а това може да говори само добри думи за самите актриси.А за Лейля изобщо не ми е жал-тя си го заслужи. Embarassed Twisted Evil #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт