Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 8

• 49 547
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  • КиТ
Ееееееееее,с ващо ББ,не ни изкушавайте де   Laughing.Ще прочета едно ББ и отиди,ще ги подпукам всичките  Laughing,и после няма да ми е интересно  Rolling Eyes  Hug.

Ех,аз затова ги чета,дори като ги прочетеш ти става още по интересно.. Wink
Вчера се видях с една приятелка и тя ми вика,че гледа Листопад и аз като и почнах да и разказвам какво ще се случи и тя ме гледа така Shocked и после ме пита от къде знам и аз викам информирам се от интернет Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Magosniwa права си може да не се съгласи.... ConfusedТой с неговите принципи...

# 211
Ееееееееее,с ващо ББ,не ни изкушавайте де   Laughing.Ще прочета едно ББ и отиди,ще ги подпукам всичките  Laughing,и после няма да ми е интересно  Rolling Eyes  Hug.
Аз пък като знам горе-долу как ще се развива историята, съм по-търпелива до следващия епизод и се наслаждавам на детайла.  Peace

# 212
  • Бургас
 #CrazyАз вече чакам да стане 20ч  #Crazy

# 213
Леле,момичета,ако не гледах филма,ако не бях една от вас,и да попадна на тази тема,щях да си помисля-тея са луди за връзване  Mr. Green .Ама щом съм една от лудите,ще си замълча Sick Mr. Green.

# 214
  • У ДОМА

Gökçe-името означава: хубав като небето!!!!!!!!!!!
Името произлиза от турската дума- Gök-небе!

# 215
Леле,момичета,ако не гледах филма,ако не бях една от вас,и да попадна на тази тема,щях да си помисля-тея са луди за връзване  Mr. Green .Ама щом съм една от лудите,ще си замълча Sick Mr. Green.
  newsm68.......А кое от двете е твоето слънчице-розовото или синьото?

# 216
  • У ДОМА
Леле,момичета,ако не гледах филма,ако не бях една от вас,и да попадна на тази тема,щях да си помисля-тея са луди за връзване  Mr. Green .Ама щом съм една от лудите,ще си замълча Sick Mr. Green.

smile3521 smile3521 newsm10

успокой се! не си само ти !!! сериала има милиони фенове по света!!!факта че е продаден и се радва на огромен интерес в адски много страни говори сам за себе си! newsm10

# 217
Gökçe-името означава: хубав като небето!!!!!!!!!!!
Името произлиза от турската дума- Gök-небе!

Само малка поправка/добавка за името, ако може  Wink:

Gökçe=Гьокче = 1) с цвят на небето( (небесно)син)); 2) небесен ; 3)прекрасен, kpacuB; 4) вид гълъб от Източна Европа и Мала Азия

# 218
  newsm68.......А кое от двете е твоето слънчице-розовото или синьото?

Сериозният мъж е на мама момчето Heart Eyes.Нарича себе си "бати Маци" Laughing.

# 219
ББ: Голям удар ще е за Али Ръза да получи обратно собствената си бащина къща като милостиня от "великодушния" си зет.

# 220
 усетих,че е: stork-boy:,ние пък сме така- smile3529

# 221
  • sf
ББ
Аз нещо се обърках. Как така Оуз ще купува къщата. Нали този ,който я купел, щял после да се ожени за Ферхунде и тя да ги изгони    newsm78

# 222
усетих,че е: stork-boy:,ние пък сме така- smile3529

Не искам да идва това време,искам все да  е smile3504,и да си е при мен Rolling Eyes.

По БТВ репортерите,собственикът на къщата изброи от колко държави пристигали хора да видят къде се е снимал филмът.Много ме учуди,едната от държавите беше Германия,а те са толкова различни,манталитетът им е почти противоположен на нашия,та се зачудих newsm78.хайде,за арабските държави да,и те са ориенталци,ама Германия  Sick,пък да не съм се объркала нещо Thinking.

# 223
  • Под тепетата
Не си,Рози,не си се объркала.Явно им е интересно на хората да видят по-различна от тяхната култура и народност Peace

# 224
На какво се дължи според вас различното възпитание на Фикрет и двете й сестрички (Лейля и Жеджля).

Общи условия

Активация на акаунт