Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 8

• 49 547
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • У ДОМА
Мале само колко много изписвате  ooooh! аз не мога да смогна да ви изчетя Mr. Green

За портокола гласувах за първата опция Peace мисля ,че щом като държат толкова много на морала ,би трябвало да си споделят всичко .
А и тази Хайрие -мамата си трака,ще надмине май Ферхундето Laughing

ами няма да може да я надмине!!!!!!!!!Хайрието е доста простичка,лесно манипулируема,а пък Ферхунде е много хитра!!!

# 181
адашка Ша го изрежем тоз мустак, Ша го Убръснем и ще блеснеееее  Joy Whistling Mr. Green
Аресвам го аз Толга, вид на лошо момче има, Убавец е, як Жип кара, абееееее  Crazy Mr. Green

ми той и в живота май не е много кротък, четох някакви неща за него, но не знам до колко е вярно....

адашкаааааа  Hug Heart Eyes то си му личи че е тип бед бой, бед боЙ

Денсииииииииии ловввввввв Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 182
   Аз съм пристрастна, защото ми харесва като визия Толга и актьорската му игра ми допада.  Embarassed
    Iggiberry благодаря   bouquet

адашче отново  Crazy и аз съм му фен  Peace

# 183
  • Под тепетата
Общо взето филма е доста "тежък"Кажете поне до това което е снимано,има ли нещо хубаво?ББНеджля,явно доста ще страда по Оуз,нали се връщал при Лейля,има ли нещо хубаво за нея
,Фикрет,освен,че ще страда от свекърва си,поне обичана ли ще е?

# 184
истинския актьор като нея може да изиграе всичко!!!!!!!!!прекрасна актриса!!!!!!
браво Bennu newsm20!!!!!!!!!!!!!!!1
Браво, Али Ръза, срамота! Какво ще кажат хората?  Shocked
Сериозно, според моето скромно мнение сексуалните сцени в един филм не са критерии за неговото качество и модерност.
soya-fen  не си ме разбрала правилно!аз говоря за цялото  филмово творчество на Бенну,а не
конкретно за горепосочената сцена! Все пак аз съм гледал и други филми с нейно участие!!!!!!!!!!!!!!!
Афедерсън, Али Ръза, пошегувах се, не исках да те засегна. Няма спор, че е много добра актриса, няма нужда от "кексови" сцени, за да се доказва.
Ама наистина в който и да е филм и при който и да е актьор не ми харесва да показват "кексови" сцени.  Simple Smile Peace

# 185
адашка Ша го изрежем тоз мустак, Ша го Убръснем и ще блеснеееее  Joy Whistling Mr. Green
Аресвам го аз Толга, вид на лошо момче има, Убавец е, як Жип кара, абееееее  Crazy Mr. Green

ми той и в живота май не е много кротък, четох някакви неща за него, но не знам до колко е вярно....
Намирате ли го добър като актьор, като игра? Според мене играе малко позьорски, един вид вижте ме колко съм хубав. Дали не е бисексуален в живота? А когато го раздава искрено влюбен, не е много убедителен като игра, може би затова нямаме консенсус дали наистина е влюбен в Неджля.

Да,има нещо такова Peace.Може би е повече певец,звезда,отколкото актьор.Избрали са го защото е хубавец,а такъв трябва да е мъжът,в когото са влюбени всички.
Но Джем има още по-хубави очи,тъмно сини,теменужени,страхотни са!

# 186

Вярно е, интересна жена според мен, а иронията много подхожда на лицето й! Ролята на Ферхунде страшно и приляга, кара те да й симпатизираш, макар и да е такава проклетия!  Wink
Така си е!Как майсторски си криви очите /много са красиви/,а и как сладко говори като иска да е нейното.Уникална и като външност,и като актьорска игра!

Уникална е Ферхунде!На мен ми е любимата актриса от филма.И как майсторски си играе ролята.
Значи ли нещо името Й?

Дениз-името означава море

Ферхунде-името има персийски произход.означава -благословен,щастлив,късметлия
Благодаря ти,АЛИ РЪЗАbouquet

Аз не харесвам Толга Карел.Всъщност нищо мъжко не ме грабва.

Ох докато изчета старите Листопадски теми  Tired

# 187
A kakvo oznachava Gökçe ?

# 188
А да ви върна малко назад в сериала:
Когато правиха ремонт с онзи забавен майстор с безспирните си приказки, та той пееше нещо много смешно.
Някой да има клипчета на тези моменти?

http://www.youtube.com/watch?v=FStpO315B7U

Това е оригиналът.

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 10:39 от Fighter4

# 189
на Джем единствено ми харесват очите му, на щерка ми са такива, но нещо в устата му и зъбите ме отблъсква, не съм му фен, все едно е с пластична операция.  Crossing Arms естествено моето мнение си е мое, не го натрапвам.  Peace Hug

# 190
  • София
на Джем единствено ми харесват очите му, на щерка ми са такива, но нещо в устата му и зъбите ме отблъсква, не съм му фен, все едно е с пластична операция.  Crossing Arms естествено моето мнение си е мое, не го натрапвам.  Peace Hug

Е,все едно аз го написах Peace

# 191
Аз само се записвам да следя нещо важно.Иначе за 4 дена изпреказвахте 2 теми направо не е истина

# 192
  • Карлово
И аз гласувах "Ще кажа."
Нали е глава на семейството, редно е да знае всичко, за да вземе мерки да опази семейството си. Ама някои "кокошки" се изживяват като велики стратези и поемат ръководната роля в къщата.
От мъжете никой не ми харесва до тук.
Олуз има много изкуствени зъби, направо му личи.
Джем има нещо непривлекателно в устата.
Пък Шефкет ми е абсолютно невзрачен.

# 193
Малко снимки на Лейля

# 194
  • Варна
Фрагментите на новия 141 епизод в сряда http://webtv.kanald.com.tr/Detail.aspx?Id=5821

Общи условия

Активация на акаунт