Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 8

• 49 483
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Чета ви редовно и досега не съм писала, ама тазвечершните серии ме провокираха и аз да оставя следи в темата... И направо да попитам - абе няма ли кой да изплющи 2-3 яки шамара на тая проста и злобна Хайрие Mr. Green  #2gunfire #Cussing outЛеле, как само ме нерви таз женица... от първия епизод на сериала не е спряла да реве, мрънка и да се оплаква. И докато в началото само пъшкаше, охкаше и ронеше сълзи и сополи, то в последните няколко епизода се показа в цялата си светлина на дребнава, злобна, завистлива и мнооого проста жена.  #Crazy

# 361
  • София
Ох,снощи изтървах сцената между Фикрет и майка й newsm78какво стана Rolling Eyes

# 362
Довечера Оуз и Неджля в едно легло Rolling Eyes

# 363
Много интересно Ферху как съветваше Неджля в стаята,че любовта е до време,да гледа да има хубави къща,кола и т. н. пък после в градината обратно и говореше.Така ги манипулира всички без да се усетят.
Джем наистина е доста заспал,пък Оуз как я гледа..... Blush и колко е настоятелен и страстен.....награбва я веднага......затова ще се подлъже,неизживяна тръпка-това е.Не ,че я оправдавам,ама за мен това обяснението за нейното поведение.
п.п. свекървата на Фикрет #Crazyужас-кошмара на всяка снаха,не съм гледала серийте напред но предполагам,че е злобна,проста селянка създаваща раздори между съпрузите.

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 08:52 от Хенриета-Анна

# 364
много сте изписали не мога да ви чета  Crazy Crossing Arms

# 365
сетих се за Лейля, каква материалистка е, защо така завидя на сестра си  ooooh!

Неджля пък и тя се фръцка пръцка, вижте ме колко неща получих, малее ква рокля и т.н. Ферхунияяя и тя маслото го налива качествено в огИнЯ  ooooh! Фикрет железарка ейййййй, Хайриета баси пощърлЕ тая жена

за Неджля пак си разсъждавам хем я сърби, хем я боли - кво иска хем богат мъж, хем да и се угажда е не става

# 366
Добро утро на всички! Аз мисля, че първия път, когато Ферхунде посъветва Неджля да приеме годежа, чрез нея говореше гласът на разума. Втория път - когато разбра за страстта на Неджля към Оуз - заговори гласът на сърцето. И в двата случая беше искрена. Какво да се прави, като при Неджля разумът и сърцето са в противоречие. Вината е на Оуз, който залъгва жените в живота си. Неджля искаше да разбере дали може да изпита тази страст и с Джем, затова го помоли за поне една истинска целувка, но момчето е с прекалено старомодни разбирания. А за Фикрет как не можаха да намерят някой по-свестен. Вярно, че е стара мома, и все пак...

# 367
аз мисля, че все ги навива Ферхундиния, защото смята че ще има облага от цялата тая работа, не го прави щот сърцето и е голямо и иска да помага  Laughing

# 368
Да ви кажа, мене така ако ме гледа мъж като Оуз, с такова желание и страст...то и аз няма да се дърпам......... Embarassed

# 369
Здравейте!На мен пък почти не ми стана мъчно за Лейля,сама накара Фикрет да си мълчи,нека сега се чуди от къде й е дошло.Направи прекалено много грешки,нарани човекът,който целеше единствено да й помогне,да си бере гайлето...Неджля как каза на Оуз-не наранявай сестра ми,веднага й писах червена точка.
Ама този Джем-прекаленият светец и Богу не е драг!
Милият Али Ръза,как се радваше,колко щастлив беше,че поне едно от децата му,се омъжва за правилният човек.Най-накрая да го видя да се усмихва,да се весели,да танцува...Заслужава човекът,как ги търпи всички...Ама като разбере истината,ще бъде напълно съкрушен,от сега ми става мъчно Cry.
Ама свата,голям кукндел Joy,добър човечец е.Сватята пък хич не е зле Laughing.Хайрието се оплаква че нямала какво да облече,пък какъв тоалет вкара!А Ферхунде,с червеното цвете в косите беше много красива,много ми хареса.

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 09:57 от rozi-maxi

# 370
Боже,тази Хайрие все повече ми заприличва на Ферхунде!!!Тя е дребнава,злобна,отмъстителна и алчна!!!А Неджля горката как да се влюби в Джем-та той по характер е копие на баща и !!!
В последните серии ми стана мъчно за Лейля-това поведение не беше само от завист,а от това,че не е имала тези неща-хубав годеж,внимание,присъствието на баща си.
Фикрет ще се спаси,като се омъжи за първия срещнат.Каквото и да прави е виновна,а, змията Ферхунде е хубава за сестрите и.Дано се осъзнаят по-бързо!!! Praynig

# 371
  • София
  Аз пък цяла вечер се чудих на Неджля, защо остави баща си и брат си да пръснат толкова пари, пари, които нямат, като не иска да се омъжва за Джем?

# 372
Към rozi-maxi-и на мене ми хареса веселието на Али Ръза,но да не забравяме,че той в момента е много заблуден,истината му е спестена.Нали чу Фикрет като каза: Иска ми се и аз да не знам за тези неща!!-нещо приблизително такова.
Ще плаща горко за това веселие! Cry Cry

# 373
Не е само завист,ама на моменти така грозно гледа сестра си,че  Sick.Не съм видяла Неджля да я поглежда така,никога.

# 374
Към rozi-maxi-и на мене ми хареса веселието на Али Ръза,но да не забравяме,че той в момента е много заблуден,истината му е спестена.Нали чу Фикрет като каза: Иска ми се и аз да не знам за тези неща!!-нещо приблизително такова.
Ще плаща горко за това веселие! Cry Cry

Да,допълних си предният пост,така е.Но все пак,поотпусна си душичката човекът,малко да изпусне парата,колко му се насъбра.Тази Хайрие,направо вече я намразих.Аз все я защитавах по-напред,ама тя ,и нейната безгранична глупост и простотия преминаха всякакви граници.

Общи условия

Активация на акаунт