Детски рожден ден във Варна -5

• 103 957
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
Записвам се и аз в темичката Laughing
Вече сериозно започвам да се огеждам кьде ще правим РД на малкия,че остана малко време.
Миналата година бяхме в Анджелика,изкарахме страхотно.Този пьт (поне за сега)сме се ориентирали за Невеляшка,но все още сьбирам мнения.

# 16
# 17
Хоп-троп и аз се вмъкнах Simple Smile и пак съм единственият мъж наоколо Grinning все още няма да гласувам за това къде ще празнуваме, щото сме още малки... може би догодина живот и здраве.

и както и други казаха - за шърви път се зачетох в първата страница. малко ме обърка това за числата, на които сме родени, щото аз не съм планиращ човек, а там точно това е написано. но... другите неща много ми харесаха, особено капсулата на времето. благодаря за 5-тата тема, която изглежда много по-свежа от предните четири.

# 18
  • София
хайде и аз запис, че след 2м ни предстои РД  Peace

# 19
# 20
Скоквам и тук, че ми предстои още един рд да празнувам. Grinning

# 21
Здравейте,момичета!С голям интерес ви следя HugИскам да попитам за тортите на Галя-поръчвам я по телефона и трябва да ида до Галата да си я взема ли?Или могат да ми ги доставят до дома? Thinking

# 22
sinna, могат да ти я доставят. Поне аз като поръчвах, ми я донесоха на мястото, където ми трябваше  Peace

# 23
Браво на авторката-Страхотна си.

# 24
Кой е клуб Арлекино в анкетата? Ако имате предвид този на ул." Ген. Цимерман" 12, той се казва Арт клуб Арлекин http://www.arlekinart.com/artclub/index.php?lang=bg&m1=1

Ние празнувахме там в събота и сме сравнително доволни. Децата се забавляваха с парти "Мързелград", имаше достатъчно място да бягат и да играят, не се пуши и бяхме само ние. Казвам "сравнително" доволни, защото ограничението от 2 -2,5 часа за престой без възможност за удължаване никак не ми допада, но го има на повечето места.
Тортата я поръчахме от Галя от Галата, беше с Мадагаскар и всички ахнаха като я видяха. За 18 възрастни и 8 деца всичко с торатата излезе 300 лв.

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 22:30 от vlady1

# 25
  • софия
На Галя от Галата може ли де се видят някъде тортите онлайн?
По-назад в темата се споменаваше 2,40лв за парче...още ли са такива цените?

# 26
  • Варна
Здравейте и на нас ни предстои рожден ден тази седмица но още не сме избрали тортата пък и това време много ни затруднява с ходенето чух за тортите на сладкарница Маргаритка добри отзиви и веднъж опитахме такава на един рожден ден някой има ли координати и телефон колко време преди празника трябва да се поръча че рожденния ден е в събота а днес е вторник

# 27
Ето сайта на Галя:

www.lamore-bg.com

Цената е 2,50 на парче.

# 28
ние вчера отпразнувахме рожденния ден на Жулиан в парти плейс вега.не ми хареса само това,че в залата за родители беше  студеничко.но при децата беше топло,а те щъкаха нагоре-надолу...
Irrrina, може ли малко снимков материал! HugМоже и на лични.

# 29
http://www.mytoys.de/catalog/search?query=pinata&submit.x=0& … roductsPerPage=20
по напред в темата обсъждахме Пинатата.. има го в тойса като може да се поръча за 3 евро доставка.. в темата на Mytoys в подфорум "на пазар" се правят общи поръчки от тойса..

Общи условия

Активация на акаунт