Детски рожден ден във Варна -5

• 104 797
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Марулка, супер ти е тортата!  Simple Smile

Момичета, никой ли няма да каже за Вега, а?

# 496
Искам да ви информирам, че Бейби рок кафето на плажа в Аспарухово работи отново с много нови играчки и атракциони е до колкото видях. Миналата година празнувахме там РД на каката и сме доволни. Та там е един не лош вориант за летен рожден ден.

Здравей,а телефон на заведението имаш ли?Благодаря ти предварително.

Съжалявам, телефон нямам. Като ходихме миналата седмица на плаж и го видях, че работи отново и има нови играчки там, подобрено е. Иначе миналата година имах някакви номера, но на сервитьорки и едва ли вече са същите, пък и аз не ги пазя Blush.

Иначе нашият рожден ден мина в събота, беше в Екопарка. Децата се веселиха, щуряха, играха. Възрастните хапнаха и пийнаха доволно, та идеята за барбекю ми допадна и вероятно другата година отново ще празнуваме там.

Тортата беше на тема Ягодов сладкиш, мое производство. Почерпете се за здравето на рожденичката:

Тортата е невероятна newsm51
Галя пасти да яде hahaha

# 497
Жестока торта! Браво!

# 498
  • Варна
Шапки долу! Изпипана до последния детайл (ягодките в количката ме разбиха). В пъти по красива от всички торти на Галя, които съм виждала.

# 499
  • варненка от София
Благодаря ви момичета, ама не съм съгласна, че е по-добра от тортите на Галя. Моите торти ги правя за домашно ползване, за наши празници или за празниците на близки мои приятели и познати, просто отделям малко повече време. Галя работи все пак в цех и е зарината от поръчки и се справя чудесно. Миналата година се възползвах от услугите й за празника на Стефи, просто нямах сили аз да правя нещо, че бях прясна, прясна родилка и останах много доволна. За мен тя е най-добрата опция за бутикови торти във Варна и горещо я препоръчвам на познати.

Още веднъж ви благодаря да милите думи. Тук има повече снимки на тортата, ако ви се гледа.

# 500
  • Варна
Вместо запис, ето страничката на Baby rock във фейсбук http://www.facebook.com/#!/pages/Varna/Baby-Rock/130369370313521 … 20&ajaxpipe=1

До рожденния ден на каката има още време, но в края на септември общо взето съм принудена да търся закрити заведения  Rolling Eyes

# 501
На мен ми обясниха , че се съобразяват с възрастта на децата .
Сина ми ще стане на 4г и си избра пиратско парти. Казаха че ще направят партито като за него  Peace
Тъй като и при нас ще има по малки им казах да оставят и пързалката и къщичката да имат и те забавление.

# 502
Марулка ,мерси за инфото.А тортата ти наистина е разкошна,поздравявам те и благородно ти завиждам за уменията.  bouquet

# 503
Знаете ли колко време трае забавлението с бате Ицо и колко струва?
Марулка, тортата ти е просто невероятна, обичам неща изпипани до последния детайл!
За следващия рожден ден ще ми направиш ли и на мен  Hug Ти просто трябва да си отвориш сладкарница, ако още не си го направила!!!

# 504
в търговски център ''явор'', до боулинга се получава също много хубав рожден ден
до детският кът има само едно сепаре става много задушевно и удобно , няма други хора  и много ги занимават вътре

Искам да попитам дали там може да се играе боулинг от деца и без да има рожден ден или само рождени дни организират.И още нещо- подходящо ли е за деца на 5г.?

Марулка, сега видях тортата, ти си ненадминат талант!Съжалявам, че не те познавам ,така би ми се искало и за моето хлапе да има такава разкошна торта!

# 505
# 506
може да играят бойлинг и децата , става за 5  , нашите деца са на тази възраст , направиха им дискотека , чудесно се забавляваха
още ни е рано на нас , но се колебая вече между залата на вега и детският център в палах , лео ли както там му беше името  newsm78

# 507
На мен ми обясниха , че се съобразяват с възрастта на децата .
Сина ми ще стане на 4г и си избра пиратско парти. Казаха че ще направят партито като за него  Peace
Тъй като и при нас ще има по малки им казах да оставят и пързалката и къщичката да имат и те забавление.

Мерси за инфото! Ние го резервирахме. На живо изглежда доста приятно.

# 508
може да играят бойлинг и децата , става за 5  , нашите деца са на тази възраст , направиха им дискотека , чудесно се забавляваха

мерси!  bouquet

# 509
Благодаря ви момичета, ама не съм съгласна, че е по-добра от тортите на Галя. Моите торти ги правя за домашно ползване, за наши празници или за празниците на близки мои приятели и познати, просто отделям малко повече време. Галя работи все пак в цех и е зарината от поръчки и се справя чудесно. Миналата година се възползвах от услугите й за празника на Стефи, просто нямах сили аз да правя нещо, че бях прясна, прясна родилка и останах много доволна. За мен тя е най-добрата опция за бутикови торти във Варна и горещо я препоръчвам на познати.

Още веднъж ви благодаря да милите думи. Тук има повече снимки на тортата, ако ви се гледа.

Ако това са тортите на един амтьор, незнам какви ще са резултатите ти ако се занимаваш професионално smile3501
Аплодисменти и от мен smile3501

Общи условия

Активация на акаунт