Детски рожден ден във Варна -5

• 104 797
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Цените на тортите на Галя все още ли са 2.40лв. на парче?

# 481
  • Варна
Не, 2,50. С уговорка, че ако е нещо по-сложно ще е по-скъпо.

# 482
  • гр.Варна
Никой ли не знае, къде по-точно се помещава школата на бате Ицо? Ще взема да отида на място,за да говоря за рожденния ден на малката ,че време не остана ...

Добре беше да съм подготвена и за цени,но така и никой не сподели ... Sad

# 483
  • Варна
ох ние още не сме решили къде ще е РД на малкия а остана по малко от месе. за сега сме се насочили към заведението "Мишел" над Хоризонт ама ми се струва малко скъпичко

# 484
  • варненка от София
Искам да ви информирам, че Бейби рок кафето на плажа в Аспарухово работи отново с много нови играчки и атракциони е до колкото видях. Миналата година празнувахме там РД на каката и сме доволни. Та там е един не лош вориант за летен рожден ден.

# 485
Днес мина нашия РД. Тази година бяхме в залата на Вега. Тортата е от Л'амор. Трябваше да е Мики Маус, а според мен бяха просто две мишлета, но малката ги разпозна като Мики и Мини, значи всичко все пак е наред  Simple Smile Мисля, че на децата много им хареса. Пускам линк със снимки, за който го интересува http://moonflower.snimka.bg/children/rojden-den-titi-31-07-2010.522202

# 486
 Mr. Green значи ваш е бил рожденния ден .
Ние отидохме  към 13,30ч да разгледаме и капарираме и тъкмо почистваха  Sunglasses

# 487
О, да! Ние сътворихме мизерийката  Mr. Green

# 488
Ааа, да ти кажа чистичко беше вече като отидохме  Crazy
Много ми хареса помещението. Мъжа ми после се шегува да го резервираме направо и за следващите поне 5 години там да правим РД , защото после ще е много голям и няма да му харесва  Laughing

# 489
Предстои ни Р.Д септември и се записвам да следя темата.Много се надявах да има открито нещо ново като заведение,но явно няма да ни огрее и се чудя кое от старите да избера ooooh! Sick

# 490
в търговски център ''явор'', до боулинга се получава също много хубав рожден ден
до детският кът има само едно сепаре става много задушевно и удобно , няма други хора  и много ги занимават вътре

# 491
Момичета, загледах се много по залата на парти център Вега - подходящо ли е там за 5-ти рожден ден, предвид, че още 3-4 деца от гостите ще са на по 5 - 5,5 години, но ще има и някои по- малки, както и 2-3 бебета под 1г. ? Оставам с впечатлението, че техните анимации са за по- големшки деца?

# 492
Искам да ви информирам, че Бейби рок кафето на плажа в Аспарухово работи отново с много нови играчки и атракциони е до колкото видях. Миналата година празнувахме там РД на каката и сме доволни. Та там е един не лош вориант за летен рожден ден.

Здравей,а телефон на заведението имаш ли?Благодаря ти предварително.

# 493
  • варненка от София

Здравей,а телефон на заведението имаш ли?Благодаря ти предварително.

Съжалявам, телефон нямам. Като ходихме миналата седмица на плаж и го видях, че работи отново и има нови играчки там, подобрено е. Иначе миналата година имах някакви номера, но на сервитьорки и едва ли вече са същите, пък и аз не ги пазя Blush.

Иначе нашият рожден ден мина в събота, беше в Екопарка. Децата се веселиха, щуряха, играха. Възрастните хапнаха и пийнаха доволно, та идеята за барбекю ми допадна и вероятно другата година отново ще празнуваме там.

Тортата беше на тема Ягодов сладкиш, мое производство. Почерпете се за здравето на рожденичката:

# 494
 Crazy Разкошна торта - БРАВО !!!!!

Общи условия

Активация на акаунт