Детски рожден ден във Варна -5

• 103 961
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте ,
и нашия Рожден ден мина.Децата останаха доволни.Играха боулинг ,направиха им и детска дискотека с няколко игри,падна дивеене.Имаше и сърдити и то рожденика /но то за него е типично да е вечно недоволен макар че се сазва Волен аз му казвам че е трябвало да го кръстим недоВолен/ защото бил хвърлил страйк а компютъра му отчел 9 точки,то беше рев ...Абе в началото настъпи лек хаос на пистата докато се намеси аниматорката.В тази посока поне според мен има още какво да се желае ,но като цяло беше добре.Тортата също беше вкусна ,със страхотна снимка на трансформер.Цялата работа ми излезе 190 лв -8 деца + 10 възрастни .
Между другото едно предложение от мен за място за празнуване на по големи деца .Две години подред празнувахме на картинг пистата и тази година пак искаше там ,ама аз исках нещо по-различно.Лошото там е че си замисим от времето ,аз доста треперих но слава Богу и двете години времето беше благосклонно към нас.
Това е от мен   bouquet

# 661
  • София
здравейте,

можете ли да ме ориентирате, кои от изброените от вас клубове стават освен за РД и за игра за малко дете, да има и момичета, които да пазят децата т.е. да е безопасно направено за деца на 1-2 годинки???

Благодаря ви   bouquet

извинявам се предварителна, че не е точно по темата  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 16:16 от missence

# 662
здравейте,

можете ли да ме ориентирате, кои от изброените от вас клубове стават освен за РД и за игра за малко дете, да има и момичета, които да пазят децата т.е. да е безопасно направено за деца на 1-2 годинки???

Благодаря ви   bouquet

извинявам се предварителна, че не е точно по темата  Rolling Eyes

Веднага се сещам за "Радост и усмивка" на Цимерман.Децата са изцяло под контрол на аниматорите, съоръженията са подходящи и за по-големи и за по-малки, не се пуши, което за мен е особено важно.

# 663
  • София
здравейте,

Благодаря ви   bouquet

извинявам се предварителна, че не е точно по темата  Rolling Eyes

Веднага се сещам за "Радост и усмивка" на Цимерман.Децата са изцяло под контрол на аниматорите, съоръженията са подходящи и за по-големи и за по-малки, не се пуши, което за мен е особено важно.

bouquet

и може да се ходи там да поиграе детето без записан час или трябва да звънна предварително?

# 664
Здравейте, нашият рожден ден предстои и аз се чудя къде да го направя! За "Радост и усмивка" не знам дали е подходящо за малки деца. Моето мнение е, че за деца до 3-4 годинки трябва да е без аниматор, да има пързалки, къщичка и всякакви такива играчки, с които да се занимават децата. Може ли някой да ми каже такова заведение във Варна.

# 665

и може да се ходи там да поиграе детето без записан час или трябва да звънна предварително?

Това не зная, трябва да се провери.
Друго място за игра на малки е Анжелика, но и там не зная дали може без предварително записване, вероятно може в делнични дни.

В Капела плей със сигурност може, но с придружител, там не се пуши и има игри за малки и големи.

# 666
  • Varna
Здравейте!

И нашият рожден ден мина, благодарение на темата се информирах и направих избора си. Синът ми навърши 3 години, съответно и гостите му бяха на тази възраст с 2-3- изключения, което не се усети изобщо. Празникът му беше в "Парти център Вега", като всички и деца, и родители останаха много доволни. Децата, защото се налудуваха на воля (при тях постоянно имаше човек), аниматор - за 1 час, който ги забавлява страхотно и родителите, които не си видяха родителите за цялото време.
Забавленията и играчките, които слагат в основната зала се съобразяват с възрастта на детето. Цената вече е коментирана, но и аз да я потвърдя: 140.00 лв, която включва престой за 3ч.; покани за децата, украса, аниматор и детегледачка; минералната вода също, посудата. Пълнежът е от родителите, няма никакви ограничения, т.е. може да си поръчате парти-центъра да ви организира нещата, вие да си ги приготвите или да си поръчате. Peace

# 667
Може да добавите и екс Мушмороци, сега се казва Флорал Wink

# 668
Ние празнувахме във Флорал Simple Smile
Всичко беше на ниво.. Ако купона е 20+ човека просто заведението си е само ваше.  Подреждат масите за възсрастни в единия край, в средата маса за децата. Дори и 2 год деца искаха на масичката.
Остава място за танци  в залата и отделно за дивеене в детския кът.

Анимации предлагат различни, има си рисуване на маски по лицата, бой с балони саби

# 669
Здравейте искам да ви питам дали някои може да ми даде актуален телефон на 1001 приказки или другото му име за което се сещам беше "Далматинци"

# 670
  • Варна
Днес мина нашия РД в Капела плей . Всички - и големи , и малки - останаха супер доволни . Играха си добре както големият , който е на 4 , така и малкият , дето няма още 2 . Поканените деца бяха от 1г 9 м до 12 г и всички мноооого щуряха . Предни години сме празнували в "Анжелика" , "Нивеляшка" , но това определено беше най-добро . Като цена беше съвсем добре , очаквах да е повече пари .

# 671
Любопитка, в Капелата пускат ли деца до 3 год.?

# 672
  • Варна
Да, пускат, но само с придружител. Ще рече, че ако отрочето иска да се мята на батута, пързалки и прочие удоволствия, ти го следваш неотлъчно по чорапки.  Crazy

# 673
Да, пускат, но само с придружител. Ще рече, че ако отрочето иска да се мята на батута, пързалки и прочие удоволствия, ти го следваш неотлъчно по чорапки.  Crazy

Аааа, не, благодаря! Предпочитам да празнувам там, където моето присъствие на съоръженията е НЕжелателно  Laughing

# 674
  • Варна
Флауър , малкият ми син е на 1 г и 9 м , игра си детето 3 ч , не съм го следвала никъде , никой нищо не е казал за придружител. Просто вътре е малко трудно за придвижване на толкова малки деца и наистина има риск някой от по-големите , които се разбесняват там , да го нарани. При нас имахме на гости на рожденика 3 момичета на 10 - 12 г , те си играха с него като с играчка , та не се е налагало да се намесвам .

Общи условия

Активация на акаунт