Детски рожден ден във Варна -5

• 103 970
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Искам да попитам когато каните външен аниматор, в смисъл в самото заведение няма такава услуга, какво се предлага за деца на възраст 4-6г, освен популярните клоунски с игри с въжета, балони?Предлага ли се  някаква по-различна анимация за малки деца? Освен като клоуни, как по друг начин изглеждат аниматорите?

Питам, защото ми се струва, че колкото и да са забавни клоуните май са доста еднотипни като програма, а вероятно и да греша?

# 646
Аз съм наемала Ж.Драгостинов-пиратско парти за рд на 6год.Получи се отлична игра 1ч30мин-търсеха съкровище и естествено играта с балон-мечовете,бяха разделени да 2 отбора/теглене на въже,бягане с чувал и т.н/

# 647
Здравейте,
вчера капарирах в "Кариби".Без малко да изтърва последния влак докато се наумувам.Беше останал свободен само 10,30.Тортата е от тях -не запомних с коя фирма работят.40 лв-20 парчета .Като мине събитието ще разкажа . Hug

# 648
  • Варна
Искам да попитам когато каните външен аниматор, в смисъл в самото заведение няма такава услуга, какво се предлага за деца на възраст 4-6г, освен популярните клоунски с игри с въжета, балони?Предлага ли се  някаква по-различна анимация за малки деца? Освен като клоуни, как по друг начин изглеждат аниматорите?

Питам, защото ми се струва, че колкото и да са забавни клоуните май са доста еднотипни като програма, а вероятно и да греша?

На 18.09 празнувахме 5-тия РД на моята дъщеря. Поканих бате Ицо - останах очарована не само аз, но и гостите. Най-напред се позапозна с децата, после попяха, после разказваха приказка(заедно), като той рисуваше, след това имаше още танци и песни, после тортата...
Всички бяха доволни Grinning

# 649
Didorani, каква е цената му?

# 650
  • Варна
Горе долу като на останалите аниматори.

# 651
  • гр.Варна
Горе долу като на останалите аниматори.

А  колко по-точно за 1 час/ newsm78

# 652

На 18.09 празнувахме 5-тия РД на моята дъщеря. Поканих бате Ицо - останах очарована не само аз, но и гостите. Най-напред се позапозна с децата, после попяха, после разказваха приказка(заедно), като той рисуваше, след това имаше още танци и песни, после тортата...
Всички бяха доволни Grinning

Много добър избор!Той е прекрасен артист, децата го обожават.но за съжаление за нашата дата си има професионални ангажименти, живот и здраве надявам се друг път да успеем.

# 653
  • варненка от София
Е добре де, каква е цената на този бате Ицо или е тайна, аз това не разбрах  Flutter

# 654
Е добре де, каква е цената на този бате Ицо или е тайна, аз това не разбрах  Flutter

И аз започвам да си мисля, че е някаква дълбока тайна.

# 655

И аз започвам да си мисля, че е някаква дълбока тайна.

Айде малко инфо 80лв. Joy

# 656
За да  не отварям нова тема,  освен това тази си върви като отчетна за  рожден ден във Варна, да попитам тук
-Какво занесохте за почерпка в ДГ, при положение че не  разрешават торти?Преди време в една  тема имаше идеи  за торти  от картон , но се притеснявам, че няма да я "скопосам", а  освен това въпросът с какво пак си остава.Сухи пасти- не ми харесва идеята, не ми е много празнично, а трябва да е нещо опаковано и гледам, че в ДГ най-често сухи пасти и меденки се раздават за почерпка.
- друг въпрос-  за торта по поръчка/ ще е за възрастните ни гости/ Краев или Крамер?От Краев години наред си поръчваме за всякакви  поводи, харесват ни, но малко ми омръзнаха, от Крамер никога не сме поръчвали, а ги хварят на  вкус.Няма да има нужда  от големи украси, защото детскта торта ще е отделно.

# 657
С две ръце за Крамер / на вкус са страхотни/ .Това е по важно от това да е супер красива и накрая да отиде в кофата.

# 658
  • Варна
Нашият рожден ден мина в петък. В детската градина поканих Живко Драгостинов, благодаря му отново за чудесния празник   bouquet
Светкавица, по въпросите ти:
и тази година в градината занесох сухи пасти на Престиж, госпожата ги беше оформила в едно плато и сложила свещичките отгоре.
Тортата за вкъщи беше от Крамер /исках от Галя, но седмица преди датата вече беше късно за поръчка/. Тортата избрахме да е Брюле, с детска украса отгоре. Чудна на вкус, гостите много я харесаха  Peace

# 659
  • гр.Варна
С две ръце за Крамер / на вкус са страхотни/ .Това е по важно от това да е супер красива и накрая да отиде в кофата.

Ужасно съм разочарована точно от тортите на Крамер- ни на вкус бяха добре ,ни на украса. Не успях да поръчам при Галя-падаше се вторник  Sad . И поръчахме при Крамер- ужасно зелена торта с пластмасова принцеса и бели лебеди с пластмасови зелени палми  Sick
А на вкус-ужасно суха,въпреки че беше по препоръка на продавачките ,с най хубавия крем... Е,ами така си и остана по чиниите... А не беше много евтина... За сравнение всяка година поръчваме от Галя-и всичко се опустошава, а да не коментирам красотата -то е ясно и по това,колко е щастлива дъщеря ми...  А тази година остана ужасно разочарована... Confused

Общи условия

Активация на акаунт