Детски рожден ден във Варна -5

• 103 972
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
момичета ,споделете къде могат да отидат 2 семейства с 4 деца да празнуват?искаме детски кът за децата,за да се видим големите на спокойствие,а не както вкъщи- жена сложи това,...от другата стая- мамо,тя не ми дава това....и нали се сещате..ако останем вкъщи...
за Стелито не прочетох нищо...
благодаря ви предварително!!;-) ина4е ние искаме торта с Аристокотките- и двете ми момичета са луднали по малката Мари Winkно ми предлагат само фото торта,а аз искам като на Галя...ама ..

# 631
  • Варна
Галя мисля, че прави торта с Аристокотките (точно с Мари е отгоре), няма ли я в сайта? Дъщеря ми също се е побъркала по Мари и съм решила за РД да й поръчам такава.
За заведение не мога да помогна.
Стелито въобще работи ли? Често минавам покрай него през деня, но няма признаци на живот, едно занемарено, мръсно...Иначе миналата година ходих да разгледам условията, но изобщо не ми хареса - пак мръсно, миризливо и почти никакви забавления за децата.

# 632
  • Варна
стелито работи отскоро пак, нямам никакви наблюдения - просто минавам оттам често

# 633
Mery_red, по-напред бяха писали за ресторант Панамера /май се казваше/. Провери ли го като опция? На мен много ми се иска да го видя, че като излезем с мъжа ми и малката, вечно единия търчи подире и, а другия хапва и после се сменяме. За сега обаче не съм имала време да стигна до там.

# 634
Миналата година специално търсих фокуси за деца, всички аниматори ме  убеждаваха, че "такова животно във Варна няма"...

Обърни се към тях за фокуси: http://pertito.com/bg/index.html, не се подвеждай, че пише сватбени тържества - предлагат всичко, аниматорът-фокусник е участвал на благотворителните каранавали, които се ораганизират от Сдружението на варненските майки.

А това беше принцеското ни парти в р-т "Камелия": http://bebemancho.snimka.bg/children/rd-iveta-2010.533753.20602193

# 635
[.

А това беше принцеското ни парти в р-т "Камелия": http://bebemancho.snimka.bg/children/rd-iveta-2010.533753.20602193

Мерси за информацията,  не се  бях сетила да търся и в сватбени агенции, защото мислех, че са специализирани за сватби!
Дъщеричката ти е прекрасна , да е жива и здрава, ама момиченцата наистина принцеси, като че са излезли от някоя приказка!Като ги гледах, направо ми се напълни сърцето!

Ще си позволя да те питам нещо на лични, нли нямаш против?

# 636
  • Варна
Здравейте, някой купувал ли е торта от Л Амор и каква цена беше долу горе???

# 637
  • Варна
Мисля, че цената все още е 2.50лв на парче.

# 638
  • София
Мисля, че цената все още е 2.50лв на парче.

точно толкова и вече нямат разнос, з-то са много натоварени, но ако нацелиш деня, в който слизат за зареждане на продукти, момчето ще я докара до града.

# 639
Здравейте, някой купувал ли е торта от Л Амор и каква цена беше долу горе???
Днес взехме торта от Ламоре - 3 лв парчето! На външен вид тортата беше прекрасна, но на вкус имаше още много какво да се желаее.
Празнувахе в Панамера и честно казано не бих повторила! Както писах по-рано, двора има много плюсове, но с това се изчврпва всичко. Кухнята е на ниво квартална кръчма   chef Голямо пазарене се пазарихме за менюто на родителите, аз исках да е свободна консумация, но ми казаха, че трябва да приготвят нещо предварително и вече отделно всеки да си поръчва. В същото време ми отказаха да направят тостове (рожденият ден беше от 4ч), защото било много малко/евтино. Другото, което не ми хареса е, че не връщат хората, въпреки, че няма свободни маси - наизвадиха различни маси и столове и ги трупаха нагъсто само и само да не изпуснат клиенте, а мястото вече беше пренаселено ooooh! За аниматорките няма да говоря, жените въобще не знаеха за какво са там и каква им е работата. Някой питаше и за цените - бяхме 19 родители и 13 деца - 425 лв. Ако някой го интересува какво е влизало в менюто за тези пари ще пиша.

# 640
  • Varna
Малко не в темата,но с автобуса минавам покрай 28 бл.в Чайка.Направили са :цитирам буквално табелата " Детски салон за красота Пипи".Някой знае ли случайно какво е това нещо?Дали е нещо тип сладкарничка или буквално салон за красота.
иначе рекламата е една хубава с картинки..Sad

# 641
Салон за красота е, някой май в тази или друга тема беше разказвал, че води дъщеря си на фризьор там.

# 642
Здравейте и от мен!
Моят син на 2 октомври навършва 8 и имах идея за Кариби Боулинг бар тъй като често играем там.Свързах се с една от аниматорките и получих следната информация:Рождените дни са от 10,14 и 17,30 с продължителност 2 часа.1 час анимация е 40 лв.,1 писта за 1 час събота или неделя -25 лв + 20 лв за аниматор който да се занимава с децата.Храната доколкото разбар е от Селената /за това може и да греша / ама със сигурност е на кетъринг.
Тук прочетох и за Капелата/цените ми се сториха разумни ,бях го изключила като вариант тъй като мислех че не ми е по джоба/ и сега се колебая между тях двете.
Струва ми се обаче че в Капелата децата ще се пръснат по различните съоръжения,докато в Кариби ще се занимават с тях .Сякаш клоня към Кариби. Thinking

# 643
  • Варна
А къде се намира този Кариби Боулинг бар? newsm78

# 644
  • Варна
В търговски център "Явор", под стария Кауфланд.

Общи условия

Активация на акаунт