Детски рожден ден във Варна -5

• 103 973
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Някой празнувал ли е в Бабината къща? Какви са отзивите?

# 616
Зависи какво търсиш. За мен е пълна пародия.

# 617
Момичета нека като споделяме впечатления за конкретно място да казваме и цените-така за всички смятам ще е по удобно да се ориентират.  bouquet

# 618
Зависи какво търсиш. За мен е пълна пародия.
Искам мнение от някой, който е празнувал там. Извинявам се, но не съм чела много назад в темите.

# 619
Момичета нека като споделяме впечатления за конкретно място да казваме и цените-така за всички смятам ще е по удобно да се ориентират.  bouquet

Поправям се веднага. В Хлапетата е 100лв за наемане на дет. помещение. В тези пари влиза: украсата, 1 диск със снимки и 2 часово забавление на децата. Родители неприсъстват. Храната, тортата и др. почерпка са от родителите.

# 620
Родители неприсъстват.

Не се допускат в детския клуб изобщо, или за тях се плаща отделно? В смисъл, изобщо няма опция да празнуват и родители или?

# 621
Родители неприсъстват.

Не се допускат в детския клуб изобщо, или за тях се плаща отделно? В смисъл, изобщо няма опция да празнуват и родители или?

Само децата празнуват. Може би тези РД са за по - големи деца, например за 7 и нагоре години............Ние род отидохме на близкото заведение да ги изчакаме.

# 622
Аха, ясно. Значи и гостенчетата трябва да са по- големички.

# 623
Бях обещала да дам отзиви за Вега център - хубаво е, всичко е ок, но това, че децата са в друга зала, разделени от родителите си, макар да ги делят 3 стълби и да има огромен прозорец, през който се виждат, пак може би не е най- добрата идея. Децата решават, че искат да се покажат как ги е нарисувал клоуна, да си донесат балон, да им го пазят, родителите искат да снимат или да гледат какво се случва..., абе голямо прихождане от зала в зала настава, разнася се и храна тук, храна там... Иначе на децата им хареса много. Не им се тръгваше видимо.

# 624
Бях обещала да дам отзиви за Вега център - хубаво е, всичко е ок

В залата за родители  колко човека се събират?

Искам да попитам и друго- някой ползвал ли е услугите на  "Галексанимато"-  за забавления за деца.Случайно попаднах на сайта им, но не съм срещала отзиви.Миналата година специално търсих фокуси за деца, всички аниматори ме  убеждаваха, че "такова животно във Варна няма",  а сега видях, че  "Галексанимато" предлагат и фокуси.Има ли  някой с отзиви?

П.С.  Голямо чудене пада с тези детски рождени дни,  имам чувството, че сватбата си я организирах по-лесно .

# 625
Спокойно 15 човека, 20 с малко зор. Има удобни дивани.

# 626
Спокойно 15 човека, 20 с малко зор. Има удобни дивани.

Мерси  много, бях виждала залата необзаведена, затова не можех да  преценя.

Още съм в чудене, добре че във Варна няма чак толкова  много места  за празнуване.

# 627
Четох ,четох четох  но  така и не намерих нищо за моето две годишно момиченце ....  Confused нейните приятелчета също са толква мънички ,едва ли ще разберат от пиратски ,динозавърски  и подобни партита  Thinking  Confused  какво ще правя сега ? нашият РД е октомври месец ,дори навън не можем да празнуваме ....  Embarassed Моля ви някой да ми даде съвет ,какво да направя ? Искам всичко да е перфектно за този РД , много е важен за нас ... и затова по-  отрано се ориентирам за организацията ,на за съжаление не попадам на нищо подходящо  Cry 

# 628
Четох ,четох четох  но  така и не намерих нищо за моето две годишно момиченце ....  Confused

От опит-или в "Радост и Усмивка"-защото непрестанно се занимават с децата/ макар и без динозаври и дракони и др. чудесии/, не се пуши и има хубави играчки.И се празнува само един рожден ден.
В "Гес" не съм празнувала, не съм била гостенка, но сладкарницата е уютна и има  само един рожден ден, може просто да  си вземете играчки и пак да си прекарате добре.Там исках да разгледам каталога на  тортите,  но  не ме пуснаха, защото имало рожден ден, неприятно ми стана, но всъщност са много прави, осигуряват спокойствието на  празнуващите.

За толкова малко дете друго май подходящо във  Варна няма.

...Ами какво да кажем "ние с гайдите"...дето вече почваме да избираме, да  предявяваме претенции...

# 629
Здравейте!Бяхме гости на рд в Гес,но с аниматор преди 2год и децата си изкараха добре.Родителите също бяхме там в единия край-имаше място за всички-около 15деца и 10 възрастни./децата бяха на възраст 8год/.
А иначе когато моите бяха по-малки/на 2-3год/си харесвах някоя малка сладкарница квартална и си празнувахме там сами с гостите ни.
Да вметна,че в сладкарницата на делфинариума също се получават мн.добри рд.дни-за вътре говоря тк месеците в които празнуваме е хладно и с аниматор се получава отлично.А вече не се пуши вътре Peace

Общи условия

Активация на акаунт