Детски рожден ден във Варна -5

• 104 000
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Много добри рд се получаваха там!Жалко,че събориха къщичката!А Викиленд не ви ли е близо-зад Кауфланд,цените са като на Капелата май..

Ние сме във Викиленд на Рд на 13.09 като гости после ще споделя за там. Peace

# 601
  • Варна
 Реа ако решиш да по разшириш периметъра за детски рожден ден към  Panamera мисля,че ще останеш доволна .За сега държат първенстото при мен.Бях и още съм супер впечатлена изобщо не им видя очите на мой те диваци като се има предвид,че единият е на приличната възраст от 10г.,а др няма и 3г.
Има си пясъчник и отделна пристройка само за деца пълна със всевъзможни играчки за тях и да не забравя две аниматорки,но се намира чак до почивка.

За Радост и Усмивка също съм чувала добри отзиви-имате и във Владиславово и има и в Младост.
В Младост правят и външни партита ако времето им позволява.

Сладкарницата във детския кът аз лично не харесвам-децата се пръскат по пързалки и т.н и ако няма DJ аниматор /който също не винаги успява да се справи/направо се проваля РД.

Във билярда на комплекс Явор във Младост също има обособен кът за деца  също празнуват рождени дни.Също има и каки аниматорки организиращи различни игри,а ако са по галеми децата могат да играят боулинг или билярд.

какво остана newsm78?
Пицария  3-та Мускетари-по рано беше прилично,но на последък съм без наблюдения.

С-ца Вики симпатична,но искаха астрономична цифра за детския кът дано да са спрели.

И във Трошево съм чувала за някъква къща ама бабина или при еди кой-просто бегли спомени и без наблюдения.

п.п.всъщност нито едно от децата не се вясна на родителската маса.
Успех и после да споделиш Peace 

Последна редакция: сб, 04 сеп 2010, 01:35 от desuri

# 602
desuri благодаря за предложенията   bouquet Къде се намира Радост и Усмивка? Търсих тук на 1-ва страница, но не успях да намеря?

# 603
  • Варна
Реа, ето сайта им - за адреса
http://radostusmivka.dir.bg/_wm/basic/?df=731031&dflid=3
Последния РД на дъщеря ми празнувахме при тях - на Ген.Цимерман. Децата, седемгодишни, имаха детска дискотека и игри в зала на долния етаж, родителите ги наблюдават горе на екран. Забавляваха ги добре - почти никой не се качи горе. Торта и анимация  - от тях. Имат няколко вида детско меню,но не помня цените. За родителите предлагат пица, сандвичи и обичайните дребни сладки и соленки. Дамите-любезни и отзивчиви. За 14 деца и толкова възрастни - около 400лева+тортата.

Последна редакция: сб, 04 сеп 2010, 11:26 от Dahlia

# 604
Dahlia благодаря за сайта  bouquet

# 605
  • Варна
Реа, ето сайта им - за адреса
http://radostusmivka.dir.bg/_wm/basic/?df=731031&dflid=3
Последния РД на дъщеря ми празнувахме при тях - на Ген.Цимерман. Децата, седемгодишни, имаха детска дискотека и игри в зала на долния етаж, родителите ги наблюдават горе на екран. Забавляваха ги добре - почти никой не се качи горе. Торта и анимация  - от тях. Имат няколко вида детско меню,но не помня цените. За родителите предлагат пица, сандвичи и обичайните дребни сладки и соленки. Дамите-любезни и отзивчиви. За 14 деца и толкова възрастни - около 400лева+тортата.

Dahlia-и аз благодаря открих снимки на синът ми в сайта им от времето когато ги посещаваше,а никога не съм се сещала да поровя  Embarassed
 Тогава той изкира една изключителна лятна ваканзция,а аз имах един супре добър помошник в тяхно лице в една трудна бременост.  bouquet

# 606
Някой може ли да ме посъветва в кое заведение в близост до кв. Владиславово мога да празнувам 7годишният РД на сина си и да не е 500лв.Мерси  bouquet
Някой беше споделил ще празнували в Хлапета.ком и много много доволни останали.. не помня кой беше разгледай старите теми..

# 607
  • Варна
Някой може ли да ме посъветва в кое заведение в близост до кв. Владиславово мога да празнувам 7годишният РД на сина си и да не е 500лв.Мерси  bouquet
Някой беше споделил ще празнували в Хлапета.ком и много много доволни останали.. не помня кой беше разгледай старите теми..

Аз и доня Туфина  Grinning. Хлапетата е много подходящо за тази възрастова група(5-12) защото децата се оставят там без родители и партито е по избор. За цените изобщо няма да говоря- ето. Още ме е яд, че предпочетох заради лятото "Тримата мускетари" за по- голямото си дете  Confused.

# 608
Момичета благодаря Ви  Hug бях забравила за Хлапетата, дъщеря ми ходеше на танци там и знам , че е мн хубаво и интересно. Сигурна съм, че на сина ми ще му е мн забавно а и децата повечето са от Владиславово, така, че за сега това е най-удобния за мен и околните вариант   bouquet Hug

# 609
Реа ако решиш да по разшириш периметъра за детски рожден ден към  Panamera мисля,че ще останеш доволна .За сега държат първенстото при мен.Бях и още съм супер впечатлена изобщо не им видя очите на мой те диваци като се има предвид,че единият е на приличната възраст от 10г.,а др няма и 3г.
Има си пясъчник и отделна пристройка само за деца пълна със всевъзможни играчки за тях и да не забравя две аниматорки,но се намира чак до почивка.

Моля те, разкажи по-подробно за това заведение, скоро синът ми ще има р.д. и съм в чудене.
Интересувам се- има ли вътрешна зала с достатъчно забавления и играчки, какви са точно заниманията, има ли ограничения по време и какво предлага заведението като консумация.И още има ли зала за непушачи?И изобщо, каквото се сетиш, много ще ти бъда благодарна!

# 610
  • Варна

Моля те, разкажи по-подробно за това заведение, скоро синът ми ще има р.д. и съм в чудене.
Интересувам се- има ли вътрешна зала с достатъчно забавления и играчки, какви са точно заниманията, има ли ограничения по време и какво предлага заведението като консумация.И още има ли зала за непушачи?И изобщо, каквото се сетиш, много ще ти бъда благодарна!

Така представи си две външни едноетажни постройки едната ресторант ,а другата огромна детска стая двете са отделени една от друга и заобиколени от градина,като детската е пълна с невероятни и интересни играчки,масичка за рисуване коли,пистолети,тигри и още какво ли не има и бебешка кошара за игра пълна с топчици и т.н има предостатъчно от всичко.Поради това,че са отделени детската стая си остава напълно за непушачи.
Заниманията: е всеки си играе с каквото и колкото иска под надзора на 2 аниматорки,който наблюдават всички и не оставят децата да вандалстват/което на мен лично мн.ми хареса/
Храната беше на плата -картофки ,мезенза,салати предполагам въпрос на личен избор.
А за ограничение идея си нямам ние престояхме там 3 часа,но като гости на РД,а не като рожденици.
 Най-добре  им се обади и ги питай поподробно ще ти напиша тел.на лс и ние също ще сме рожденци скоро време така,че се застраховах от сега. Grinning

# 611
desuri, много благодаря !

# 612
desuri, а къде е това заведение Panamera ? Търсих в нета, нищо не намирам? Телефони?

# 613
Panamera и на мен ми хареса, само незнам зимата как ще се справят, защото между двете сгради няма коридор и да бягат запотени от едната зала в другата през полянката  newsm78 , дано да измислят нещо. Иначе и аз не видях очите на дъщеря си цяла вечер. Ресторанта се намира до РТВЦ Варна, малко преди обръщача на Почивка

# 614
Момичета вчера отпразнувахме РД-то в Хлапетата. Децата са много доволни. Аз също. Благодаря на всички който ми напомниха за детският център:)

Общи условия

Активация на акаунт