Детски рожден ден във Варна -5

• 104 014
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Аз лично останах супер доволна от РД на детето в Рапонги, за каква снобария за какви пет лева става на въпрос, поканих Бате Ицо, ами то не се разбра че има деца, сервитьорките невидими изобщо всичко мина на 6. Относно цените - ами и те са ОК.

# 586
# 587
СВЕТКАВИЦА,ПИТАШ ЗА" ПОРТОКАЛ" .ТРЯБВАШЕ ДА ОРГАНИЗИРАМ РД НА ПЛЕМЕНИЦАТА МИ 3-ПЪТИ ХОДИХ ДО ТАМ И БЕШЕ ЗАТВОРЕНО ЗВЪНЯХ И НА СТАЦИОНАРНИЯ ТЕЛЕФОН НИКОЙ НЕ ВДИГНА.ВИДЯ МИ СЕ ДОСТА НЕУГЛЕДНО ЯВНО СА ЗАТВОРИЛИ.ПРАЗНУВАХМЕ В "ВЕГА "ДЕЦАТА ОСТАНАХА МНОГО ДОВОЛНИ.

# 588
 newsm78незнам дали са затворили, но бяхме на рожден ден преди месец и нещо /били сме гости няколко пъти в Портокал/ - анимацията е една и съща – децата я знаят наизуст и не им е интересно. Едната аниматорка беше на годините на майка ми. Много неприятно впечатление ми прави как говори – цитирам „Айди да ВА видааааааа „ – разбрах, че била учителка в занималнята им..... Глухарчето е абсолютно права че изглежда много занемарено. Говорих със собственичката за занималнята през лятото - то бяха приказки, приказки, но така и не получих конкретни отговори на въпросите които ме интересуваха.....абе прави впечатление,че нещата не са много наред... newsm78

# 589
  • Варна
Довечера сме на РД в Panamera- не зная дали сте го коментирали,но после ще изчета темата и ще дава отзиви ако няма такива. Peace

# 590
Момичета а за мола(Капела плей)
Как е?
около 150,200 лв ще ми стигнат ли?

МОля за мнения Peace

# 591
СВЕТКАВИЦА,ПИТАШ ЗА" ПОРТОКАЛ" .ТРЯБВАШЕ ДА ОРГАНИЗИРАМ РД НА ПЛЕМЕНИЦАТА МИ 3-ПЪТИ ХОДИХ ДО ТАМ И БЕШЕ ЗАТВОРЕНО ЗВЪНЯХ И НА СТАЦИОНАРНИЯ ТЕЛЕФОН НИКОЙ НЕ ВДИГНА.ВИДЯ МИ СЕ ДОСТА НЕУГЛЕДНО ЯВНО СА ЗАТВОРИЛИ.ПРАЗНУВАХМЕ В "ВЕГА "ДЕЦАТА ОСТАНАХА МНОГО ДОВОЛНИ.

Вероятно ще отпадне от списъка ми това заведение, но благодаря, че писа, все пак да зная.

newsm78незнам дали са затворили, но бяхме на рожден ден преди месец и нещо /били сме гости няколко пъти в Портокал/ - анимацията е една и съща – децата я знаят наизуст и не им е интересно. Едната аниматорка беше на годините на майка ми. Много неприятно впечатление ми прави как говори – цитирам „Айди да ВА видааааааа „ – разбрах, че била учителка в занималнята им..... Глухарчето е абсолютно права че изглежда много занемарено. Говорих със собственичката за занималнята през лятото - то бяха приказки, приказки, но така и не получих конкретни отговори на въпросите които ме интересуваха.....абе прави впечатление,че нещата не са много наред... newsm78

Благодаря и на теб, жалко че са се занемарили така, преди време беше много хубаво място.

# 592
Някой може ли да ме посъветва в кое заведение в близост до кв. Владиславово мога да празнувам 7годишният РД на сина си и да не е 500лв.Мерси  bouquet

# 593
Довечера сме на РД в Panamera- не зная дали сте го коментирали,но после ще изчета темата и ще дава отзиви ако няма такива. Peace

Аз се интересувам, заведението е ново и май има противоречиви отзиви, но не са достатъчни.
Ще чакам с нетърпение за подробности !

# 594
Момичета а за мола(Капела плей)
Как е?
около 150,200 лв ще ми стигнат ли?

МОля за мнения Peace

Зависи колко човека сте, ние бяхме около 12 деца и родители и ми излезе 350 лв. всичко.

# 595
На нас на Рапонги 16 деца и около 21-22 родители 380лв.  Peace

# 596
Много добра цена сте платили в Рапонги за толкова души!Какво е детското меню там?А за възрастните само на питие или също имаше нещо за похапване?
На Капела ако не бъркам/м.май правихме там рд/детския куверт беше 15лв за 2ч игра/за 3 ч-19лв/.За възрастните взех соленки,сладки,сандвичи и брускети-страхотни са за разлика от твърде оскъдните сандвичи!15 деца и толкова възрастни-400лв.
Ако почерпката за възрастните е по-скромна може и да се вместите в 250лв.
п.с тортата се поръчва при тях,не може отвън,но не са лоши.

# 597
А дали на Макдрайв отново правят РД и какви са цените , някой знае ли?

# 598
Много добри рд се получаваха там!Жалко,че събориха къщичката!А Викиленд не ви ли е близо-зад Кауфланд,цените са като на Капелата май..

# 599
Много добри рд се получаваха там!Жалко,че събориха къщичката!А Викиленд не ви ли е близо-зад Кауфланд,цените са като на Капелата май..

ООО верно , че я събориха преди няколко години къщичката, бях забравила. Там сме празнували, много хубаво беше. Иначе Викиленд и на двете си деца съм празнувала поне по 2 пъти, не ми харесва отношението на управителката и сервитьорките към децата. Много бяха груби, а и едва ли вече ще им харесва на седемгодишни и нагоре  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт