Детски рожден ден във Варна -5

• 104 781
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Вега нямат двор, само на закрито е, но пък е с климатици. Аниматор може да се ангажира и за друго място, не само за залата. Ето пак линка със снимки, но май залата зародителите не съм я снимала. То какво ли да и снимам де, масите са подредени с поръчаната храна, има блок маса с напитките и една висока маса с вази за цветята, иначе си е както си я видяла http://moonflower.snimka.bg/children/rojden-den-titi-31-07-2010.522202.19886934 Виж направо в сайта, има снимки и на двете зали http://partyvega.com/index.php?option=com_phocagallery&view= … -08&Itemid=15

# 556

Пак мерси!Сега се сетих, че ти нещо не беше си харесала тортата, а според мен е прекрасна на вид, не зная каква е била на вкус, но на вид е мечтата на моя син.

Като гледам снимките, точно за тези къщички и парзалки се притеснявах, че май са за по-малки деца, в твоя случай е било много подходящо за годинките на рожденничката.Но за 5г. деца ми се струват малки.Във всеки случай ще проверя за тематичните партита.Аз никога не съм присъствала на такова, дали е добра идея?Впечатляват ли се децата / повечето ще са на 4г. и на 5г/ от сюжетни партита?

# 557
впечатляват се да.. тези пързалки и друг неща, които не са нужни могат да ги изнесът.. всичко можете да обсъдите и решите с орханизаторите.

# 558
Да, те внасят и изнасят разни неща от залата. Ние бяхме харесали Динозавър парти, но се оказа, че няма да сатне.

# 559
Да, те внасят и изнасят разни неща от залата. Ние бяхме харесали Динозавър парти, но се оказа, че няма да сатне.

Защо?Какво всъщност е това Динозавър парти, моето дете умира за динозаври?

# 560
Не знам точно какво е, но и моят племенник, който е рожденика искаше Динозавър парти, на 5г става. Аз писах по- напред, че било хубаво да има около 8 деца, на еднаква/близка възраст, за да могат да бъдат разделени в 2 отбора - трябвало за игрите. Нашите гости, за съжаление, са 3-4 деца на тази възраст, другите са или 2-3 години по- малки или 2-3 години по- големи. Та, няма как да направят отборите. Затова отпадна.

# 561
Може ли да помогнете с предложения за открит рожден ден, децата ще са 2-3 годишни и за това искам да е оградено, за да не излизат без да ги виждаме. От постовете тук се бях спряла на пица Бонели, днес ходих и е точно това, което търся, но за 15 септември не приемат никакви резервации за РД  Sad Сега пак съм в изходно положение и продължавам да търся. Еко парка не е лош вариант, но не знам дали може спокойно да оставиш децата и да не се притеняваш, че ще хванат някоя пътека. За Камелия Мишел четох доста негативни отзиви, така че отпада. Не знам дали Бейби рок в Аспарухово става, а и на плаж на 15 септември може да подухва....Ако някой има добри отзиви за хубаво място моля да сподели  Praynig че вече не знам къде да търся!

# 562
Може ли да помогнете с предложения за открит рожден ден, децата ще са 2-3 годишни и за това искам да е оградено, за да не излизат без да ги виждаме. От постовете тук се бях спряла на пица Бонели, днес ходих и е точно това, което търся, но за 15 септември не приемат никакви резервации за РД  Sad Сега пак съм в изходно положение и продължавам да търся. Еко парка не е лош вариант, но не знам дали може спокойно да оставиш децата и да не се притеняваш, че ще хванат някоя пътека. За Камелия Мишел четох доста негативни отзиви, така че отпада. Не знам дали Бейби рок в Аспарухово става, а и на плаж на 15 септември може да подухва....Ако някой има добри отзиви за хубаво място моля да сподели  Praynig че вече не знам къде да търся!

Р-т "Парамера" до РТВЦ Варна, Почивка (срещу гимназията по химия, при малкия обръщач) - голям, ограден двор с пясъчник и разни колички и колелета, вътрешен детски кът, ако се скапе времето, две аниматорки, които са неотлъчно до децата. В четвъртък сме там на РД, ще пиша пак Wink

# 563

Р-т "Парамера" до РТВЦ Варна, Почивка (срещу гимназията по химия, при малкия обръщач) - голям, ограден двор с пясъчник и разни колички и колелета, вътрешен детски кът, ако се скапе времето, две аниматорки, които са неотлъчно до децата. В четвъртък сме там на РД, ще пиша пак Wink
  bouquet Благодаря от сърце! Това е много близо до вкъщи и следобяд ще мина да го видя. Ще чакам после да разкажеш как сте изкарали.

# 564
 bouquet Благодаря от сърце! Това е много близо до вкъщи и следобяд ще мина да го видя. Ще чакам после да разкажеш как сте изкарали.
Днес ходих да видя Парамера - изключително съм доволна от обстановката, мястото е много хубаво, детския кът е голям и е оградено, има пясъчник и други неща за децата + 2 аниматорки. Самият ресторант много ми хареса, уютно е и има отделно голяма полянка, на която има масички. Да не говоря за цените за анимация - през деня е 1лв (да, един лев) без часове, а вечер е 3 лв, когато е за рожден ден не се плаща за анимацията на децата  Simple Smile Освен за РД става просто да отидеш да си пиеш кафето или за вечеря. Това е за сега, ще споделя после как е минал и РД.
Благодаря още веднъж на speranzza, че ми каза за мястото   bouquet

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 21:42 от sheherizada

# 565
И аз с нетърпение очаквам отзиви за "Парамера".
Какво представлява вътрешния детски кът и за каква възраст е подходящ?

# 566
Момичета,актуален телефон на сладкарница Анжелика ми трябва? Praynig

Утре ще дам, че е вкъщи.

0878 52 81 91 -

# 567
И аз с нетърпение очаквам отзиви за "Парамера".
Какво представлява вътрешния детски кът и за каква възраст е подходящ?

Парамера е изискан ресторант, където да вечеряш спокойно, докато някой се занимава с детето ти, без да се притесняваш, че евентуално би смущавало другите посетители (Както напр. в Бяла къща са ни правили забележка, че децата пречели на поверителния разговор на другата маса).
Подходящ за семейни събирания - нещо, което досега нямаше във Варна - опциите бяха ресторант без вариант за децата или заведение с детски кът, където в общия случай няма голям избор - предимно пици и полуфабрикати .
Парамера предлага българска национална кухня.

# 568
Днес ходих да видя Парамера - изключително съм доволна от обстановката, мястото е много хубаво, детския кът е голям и е оградено, има пясъчник и други неща за децата + 2 аниматорки. Самият ресторант много ми хареса, уютно е и има отделно голяма полянка, на която има масички. Да не говоря за цените за анимация - през деня е 1лв (да, един лев) без часове, а вечер е 3 лв, когато е за рожден ден не се плаща за анимацията на децата  Simple Smile Освен за РД става просто да отидеш да си пиеш кафето или за вечеря. Това е за сега, ще споделя после как е минал и РД.
Благодаря още веднъж на speranzza, че ми каза за мястото   bouquet

Благодарности за информацията!   bouquet А можеш ли да обясниш по-подробно къде се намира, има ли табела за ориентир до РТВЦ!

# 569
По пътя за Пикадили-парк (по продължението на бул. Княз Борис или по бул. Васил Левски), но се отбива към езиковите гимназии (4та ЕГ) - т.е. влиза се в тунела, оттам на всеки 30 м има големи сини табели.

http://bebemancho.snimka.bg/daily/razni.526904.0.big - т.е. където продължава маршрутът на изброените автобуси - 14, 148, 118 и т.н., ресторантът е до малкия обръщач.

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 11:01 от speranzza

Общи условия

Активация на акаунт