Хайде мами от Бургас да вземем да помогнем - 22

• 24 852
  • 648
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Честит рожден ден на батко Ради!
Мадлена, да ти е живо и здраво малкото "мъжле"  Mr. Green
Да порасне голямо и умно момче и само радост да ви носи.

Гушки от Бори hug

# 616
  • Бургас
Мерси за пожеланията,  Hug

# 617
Мадлена,честит ти рожденник!Да е жив и здрав!Само радост да ти носи! Laughing

# 618
Здравейте!искам да даря дрехи на "Коджакафалията"но нямам си идея как става,трябва ли да минат химическо?една мама ме насочи тук да питам

# 619
  • Бургас
Ами за Коджакафалията, според мен никой от нас тук не може да ти отговори, поради факта, че с тях до сега не сме успели да осъществим контакт по една или друга причина. Затова най добре се обади по тел. и ги питай директно от какво имам нужда и т.н.
А иначе и вариант е също Комплекса за Социални услуги зад Вардар- там имат нужда от детски дрехи и е достатъчно да са изпрани и да не са скъсани и с петна Peace

# 620
Да там ми е по близо и там ще отида просто не знаех.Само че точно как се води зада открия някакъв тел.

# 621
МАДЛЕН, ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ РАДИ
Много щастие, късмет и успехи  Hug много радости да ви носи   
 Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

EMKA83, ето адрес и тел
Комплекс за социални услуги за деца и семейства
гр. Бургас к-с Братя Миладинови ул. „Дрин” №9
тел: 056/53 04 05
/това е една нова зелена къща до ОУ Братя Миладинови, срещу читалище Пробуда/

# 622
Madlena, да ти е жив и здрав рожденника! Да стане голям и силен мъж и много да му върви в живота!

Какво стана със срещата? Ще заформим ли нещо?

# 623
 newsm59 на бати Ради!Да ти е жив и здрав малкия мъж, Мадлена и много да го слушкаш!!! Mr. Green

# 624
  • Бургас
Още веднъж мерси за пожеланията, нали днаете че ви обичам  Hug Hug Hug
Видяхте ли това?    http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=498418.new#new

# 625
  • Бургас
Видях го и ще помогна, но след като някой от форума провери нещата. Има ли момичета от Сливен в темата?  Rolling Eyes

# 626
Здравейте! Може ли някой да ми каже какви са нуждите на домовете в с. Кошарица и с. Бата? Благодаря   bouquet

# 627
ЧЕСТИТ   ПРАЗНИК   НА   ВСИЧКИ      bigdance2 

# 628
  • По света и У нас
Честит Празник на всички малки и големи човечете в къщи  Heart Eyes

Олеее от колко време не съм ви чела  Embarassed Crazy Hug ... по-късно и това ще гледам да сторя  Blush
Обхванала ме е някаква много сериозна емоционална липса и криза на ентусиазма  Blush, за капак на всичко и интернета не ми е от най-редовните, а и в къщи започнахме един ремонт  ooooh!

Но все пак да дам някакъв отчет макар и супер окъснял .....
Още в края на април поръчах 1000 памперса от София, част от които /400 бр./ занесох в началото на май в Комплекса за социални услуги, с малко дрехи и 6 бр. бебешки шишета ....
Останалите 610 бр. памперси оставих за дарението ни към Дом "Майка и дете" - тъй като за там никаква не я свърших  Embarassed, надявам се най-накрая следващата седмица да отхвърля и тази задачка , ако вече не сте я и свършили  Hug

Срещичка някаква ще си организираме ли скоро  newsm78

# 629
  • Бургас
Срещичка някаква ще си организираме ли скоро  newsm78
Ако е с хлапетата в събота прибирам малката от село и в неделя сме на линия. Иначе през седмицата - вечер след 18:30 Mr. Green

lucyl30 браво за памперсите thumbsup
И newsm78 дано скоро ти свърши ремонта, че като знам каква сватба е - започнеш едно появи се друго  ooooh!
Хубав ден на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт